2016 Aralık Anneleri

arkadaslar merhaba sıze br sey danıscm ben hastane cıkısı aldım 2 tanede oyle hedıye geldı oldu 3 tane diğer aldıgım kıyafetlerı 0-3 ay aldım yenıdoğdugunda hastane cıkısından baska bsyde almam lazımmı yanı 3 tane yetermı bırde prımanın bezını alcm 1 beden olandanmı alcm

Dalin sıvı deterjan düşündüm yumuşatıcısıyla beraber
baby&me yi ilk defa duydum araştrm
Granül tozlarada bir bakim bakim

Keske 3 6 6 9 ay arasi alsaydin bebek iri olursa 1 ay bile giydiremezsin :/

Bebegim cok hareket etmiyor gecen carsambadan beri bir sorun var sanki yururken agrim oluyor sıksık lavaboya gidiyorum ama bisey yok :/ o kadar cikilataya ragmen allaha sukur ardiardina 2 tekme atti sadee oglenden beri

Bebegim cok hareket etmiyor gecen carsambadan beri bir sorun var sanki yururken agrim oluyor sıksık lavaboya gidiyorum ama bisey yok :/ o kadar cikilataya ragmen allaha sukur ardiardina 2 tekme atti sadee oglenden beri
Bacim sürekli tedirginlik yaşıyorsun bi doktora gidip rahatlasaniz iyi olmaz mı bebis de hissediyordur

ben bayramda sureklı ayakta durdugum ıcın benımkının de hareketlerı azalmıstı ama sımdı sureklı yatıyor ve oturuyrum br dakka durmuyr oyuzden takılma

canım doktoruma o gün sordum
günde 10 tekme normal dedi 10 tekmeden azsa sıkıntı vardır demek dedi
şundan sordum
yaklaşık 10 gündür tekmeleri azaldı
yeri daralmış kuzumun :)

canım e bebek te 10 lu hastane çıkışları 110 tl idi ben de cuma günü baktım

Aziz bebenin miydi canım? Ben hastane çıkışından ziyade diğer ürünleri uyguna aldım zaten, pijama takımı filan gibi

Selam kızlar hastane çıkısi aldınız mı alanlar nerden aldı acaba

Ben Bi tane 10 lu Bi tane 6 lı set aldım Bi tane de 5 li hediye geldi, başka almayacağım. Aziz bebeden aldım.
cnm ben 2 tane aldım aziz bebenin çok kaliteli bakmanı öneririm izmirde kemeraltında bölge bayisi var fiyatlarını çok uyguna aldım dışarıda 150 170 lira iken ben 100 liraya aldım

Çok iyi almışsınız gerçekten, ben kemeraltına inmeye cesaret edemedim, korktum. Zaten azıcık yürüyünce bile tansiyonum düşüyor

Güle güle kullanın inşallah:)

Kaç aylık senin ki, ben daha geçmedim çiş Eğitimine :) daha konuşamıyor, bir taraftan Alışsın istiyorum bi taraftan da biraz daha beklemeliyim mi diye düşünüyorum. Benim için daha da zor olacak şimdi başlarsam..

3-4 aylık oluncaya kadar herseyini ütüledim :)

Sen var ya tam dayaklıksın herkes sana doktoru bir görün diye yazdı buradan. Sürekli kendine stres yapıyorsun, bir görün doktora da rahatla. Belki hiçbirşey yok belki de önemli birşey var. Ihmal etme!

Arkadaşlar 50 mg şeker yükleme sonucum 168 çok canım sıkkın...cumartesi 100 mg ile tekrarlanacak...bu durumu yaşayan var mı?

33 aylık canım benim ki 3 olacak kardeş gelmeye senin ki küçük daha bide 2 den önce oğrenilmiyo geçen sene de denedim olmamıştı bu yaz başı da hep korkuyorum dedi bi aydır gunduz soyluyo geceye de yeni başladım...Allahtan kızım zayıf 12 kilo

L
Bacim sürekli tedirginlik yaşıyorsun bi doktora gidip rahatlasaniz iyi olmaz mı bebis de hissediyordur
:/

ben bayramda sureklı ayakta durdugum ıcın benımkının de hareketlerı azalmıstı ama sımdı sureklı yatıyor ve oturuyrum br dakka durmuyr oyuzden takılma
:)

canım doktoruma o gün sordum
günde 10 tekme normal dedi 10 tekmeden azsa sıkıntı vardır demek dedi
şundan sordum
yaklaşık 10 gündür tekmeleri azaldı
yeri daralmış kuzumun :)
:)

Sen var ya tam dayaklıksın herkes sana doktoru bir görün diye yazdı buradan. Sürekli kendine stres yapıyorsun, bir görün doktora da rahatla. Belki hiçbirşey yok belki de önemli birşey var. Ihmal etme!
hepinize ayri ayri tesekkurler kontrol carsamba ozel cok pahali devlete de anca carsamba alabildim bekliyorum :/ ama tedirginim :/ agri kasilma doktor sorun yok dese artik kimse.tutamaz beni simdi sadece gunum uzanmakla gecio kalkip agri.hissedince panikten otueuyorum :/ ve oturmak yatmak cok sıkıci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…