cnm cıvılden al banyo setı vr uygundu en sonkızlar bebek küveti aldınız mı? nerden hangi marka alabilirim yardım eder misiniz
cıvılde gzl modeller vr ve uygun alabılırsnSelam kızlar hastane çıkısi aldınız mı alanlar nerden aldı acaba
Keske 3 6 6 9 ay arasi alsaydin bebek iri olursa 1 ay bile giydiremezsin :/arkadaslar merhaba sıze br sey danıscm ben hastane cıkısı aldım 2 tanede oyle hedıye geldı oldu 3 tane diğer aldıgım kıyafetlerı 0-3 ay aldım yenıdoğdugunda hastane cıkısından baska bsyde almam lazımmı yanı 3 tane yetermı bırde prımanın bezını alcm 1 beden olandanmı alcm
Bacim sürekli tedirginlik yaşıyorsun bi doktora gidip rahatlasaniz iyi olmaz mı bebis de hissediyordurBebegim cok hareket etmiyor gecen carsambadan beri bir sorun var sanki yururken agrim oluyor sıksık lavaboya gidiyorum ama bisey yok :/ o kadar cikilataya ragmen allaha sukur ardiardina 2 tekme atti sadee oglenden beri
cnm o hastane cıkısları hedıye geldı ben almadm zaten sen ne aldın cocuguna ılk cocuk olunca emın olamıyonKeske 3 6 6 9 ay arasi alsaydin bebek iri olursa 1 ay bile giydiremezsin :/
ben bayramda sureklı ayakta durdugum ıcın benımkının de hareketlerı azalmıstı ama sımdı sureklı yatıyor ve oturuyrum br dakka durmuyr oyuzden takılmaBebegim cok hareket etmiyor gecen carsambadan beri bir sorun var sanki yururken agrim oluyor sıksık lavaboya gidiyorum ama bisey yok :/ o kadar cikilataya ragmen allaha sukur ardiardina 2 tekme atti sadee oglenden beri
Bebegim cok hareket etmiyor gecen carsambadan beri bir sorun var sanki yururken agrim oluyor sıksık lavaboya gidiyorum ama bisey yok :/ o kadar cikilataya ragmen allaha sukur ardiardina 2 tekme atti sadee oglenden beri
canım e bebek te 10 lu hastane çıkışları 110 tl idi ben de cuma günü baktım
Selam kızlar hastane çıkısi aldınız mı alanlar nerden aldı acaba
cnm ben 2 tane aldım aziz bebenin çok kaliteli bakmanı öneririm izmirde kemeraltında bölge bayisi var fiyatlarını çok uyguna aldım dışarıda 150 170 lira iken ben 100 liraya aldım
Ayy kucagına alalamamak kotu oluyo kızım anne neden hamilesin ki diyip duruyo...bazen alıncada iyileştin mi diyo almam gerekiyo bazen bu aralar gece çiş eğitimine başladık gece 3 kez aldım kucagıma çabuk geçer inşallah bu gunler
Bende dalan roxy yi duydum ondan sordum zaten siz neler kullanıyorsunuz diye. Sirkeyi de merak ettim. Organik deterjanlar hem pahalı hem de tam çıkarmıyormuş lekeleri. Valla bu seçimler zormuş :)
Bende bir arkadaşımdan duydum o yüzden merak ettim acaba başka kullanan var mı diye. Herhalde o da miktar olarak çok kullanmıyordur. Bende ayrı yıkarım zaten mutlaka. Peki her çamaşırını ütülüyor musunuz bebişlerin?
canım son aylarda kilo alımı daha çok oluyor diyorlar sen de durmuş muydu ilk bebeğinde
Bebegim cok hareket etmiyor gecen carsambadan beri bir sorun var sanki yururken agrim oluyor sıksık lavaboya gidiyorum ama bisey yok :/ o kadar cikilataya ragmen allaha sukur ardiardina 2 tekme atti sadee oglenden beri
33 aylık canım benim ki 3 olacak kardeş gelmeye senin ki küçük daha bide 2 den önce oğrenilmiyo geçen sene de denedim olmamıştı bu yaz başı da hep korkuyorum dedi bi aydır gunduz soyluyo geceye de yeni başladım...Allahtan kızım zayıf 12 kiloKaç aylık senin ki, ben daha geçmedim çiş Eğitimine :) daha konuşamıyor, bir taraftan Alışsın istiyorum bi taraftan da biraz daha beklemeliyim mi diye düşünüyorum. Benim için daha da zor olacak şimdi başlarsam..
Başlarda bi heves oluyo utuluyosun küçük küçük hoşuna gidiyo sonra zor geliyo3-4 aylık oluncaya kadar herseyini ütüledim :)
:/Bacim sürekli tedirginlik yaşıyorsun bi doktora gidip rahatlasaniz iyi olmaz mı bebis de hissediyordur
:)ben bayramda sureklı ayakta durdugum ıcın benımkının de hareketlerı azalmıstı ama sımdı sureklı yatıyor ve oturuyrum br dakka durmuyr oyuzden takılma
:)canım doktoruma o gün sordum
günde 10 tekme normal dedi 10 tekmeden azsa sıkıntı vardır demek dedi
şundan sordum
yaklaşık 10 gündür tekmeleri azaldı
yeri daralmış kuzumun :)
Sen var ya tam dayaklıksınherkes sana doktoru bir görün diye yazdı buradan. Sürekli kendine stres yapıyorsun, bir görün doktora da rahatla. Belki hiçbirşey yok belki de önemli birşey var. Ihmal etme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?