- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
Arkadaşlar 50 mg şeker yükleme sonucum 168 çok canım sıkkın...cumartesi 100 mg ile tekrarlanacak...bu durumu yaşayan var mı?
aynen benimde hiç içesim yokArkadaslar iyi aksamlar vitamin ve kan hapini cokmu duzenli kullaniyorsunuz benim cnm hic istemuyr hap icmek
bırak rahat ettiği pozisyonda kalsın kızçe :)Kızlaaaar help!!Hatırlarsınız çok hareket ediyo bi sorunmu var acaba diye paylaşmıştım sizinle. bugün sabahtan beri kafasını sağ tarafıma dayadı hiç mi çekmez öylece duruyo kafa orda top gibi ayakları arada hareket ettiriyodu dayanamadım acile gittim ultrasonda bi sorun yok nst yede bağladılar orda çıldırdı benim kız tekmeleri savuruyo içim rahatladı eve döndüm yine aynı soktu kafasını yine oraya yok gitmiyo varmı sizin kuzularında sabit kaldığı zamanlae böyle dalga geçiyo benimle resmen uyku uyuyamıyorum bi sıkıntımı var orda öylece duruyo diye Allah korusun
çok geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar. Dün akşam okul çıkışı küçük bir kaza yaşadım.yan yolda ki araba benim geçmemi beklemeden yola daldı. Onun ön tarafı bizim yan taraf hasar gördü .Allahtan büyük bir kaza olmadı. Ama o kadar korktum ki fren yerine gaza basmışm. Eşim yan koltukta oturuyordu darbe ordan gelince ona birşey oldu diye çok korktum. O frene baS demeseydi dükkanlara doğru duramayacaktmçok şükür böyle atlattk. Çevreden su falan getirdiler. Bebeğim hiç hareket etmedi çok korktum. Yemek yedik acıkmstm zaten yavaş yavaş canlandı şükürler olsun. Allah kimseye yasatmasın kaza bela. biz dikkatli olsak bile nerde ne yaşayacgmz belli değil. Bugün arabasız kaldım okula aktarmalarla gideceğim ama olsun vardır herşeyde bir hayır.
Günaydın kızlar. Dün akşam okul çıkışı küçük bir kaza yaşadım.yan yolda ki araba benim geçmemi beklemeden yola daldı. Onun ön tarafı bizim yan taraf hasar gördü .Allahtan büyük bir kaza olmadı. Ama o kadar korktum ki fren yerine gaza basmışm. Eşim yan koltukta oturuyordu darbe ordan gelince ona birşey oldu diye çok korktum. O frene baS demeseydi dükkanlara doğru duramayacaktmçok şükür böyle atlattk. Çevreden su falan getirdiler. Bebeğim hiç hareket etmedi çok korktum. Yemek yedik acıkmstm zaten yavaş yavaş canlandı şükürler olsun. Allah kimseye yasatmasın kaza bela. biz dikkatli olsak bile nerde ne yaşayacgmz belli değil. Bugün arabasız kaldım okula aktarmalarla gideceğim ama olsun vardır herşeyde bir hayır.
Kızlaaaar help!!Hatırlarsınız çok hareket ediyo bi sorunmu var acaba diye paylaşmıştım sizinle. bugün sabahtan beri kafasını sağ tarafıma dayadı hiç mi çekmez öylece duruyo kafa orda top gibi ayakları arada hareket ettiriyodu dayanamadım acile gittim ultrasonda bi sorun yok nst yede bağladılar orda çıldırdı benim kız tekmeleri savuruyo içim rahatladı eve döndüm yine aynı soktu kafasını yine oraya yok gitmiyo varmı sizin kuzularında sabit kaldığı zamanlae böyle dalga geçiyo benimle resmen uyku uyuyamıyorum bi sıkıntımı var orda öylece duruyo diye Allah korusun
bu arada ekim anneleri doğum yapmaya başlamış. sıra bize geliyor yavaş yavaş
çok heyecanlanıyorum :)
Doğsunda ben ona pozisyon seçmeyi göstericem o popişi ısırıcamaynen benimde hiç içesim yok
bırak rahat ettiği pozisyonda kalsın kızçe :)
öyle seviyor demekki
çok geçmiş olsun cnm
Allah korumuş
Bunları aldık dün eşimle canım takı yastığımda kuzenden hediye ben arkadaşımın tavsiyesiyle aldım deterjan ve Yumoş u.
O zaman primayı öyle yapayım canım kartım yok nakit şekilde alabiliniyor mu peki kapıda ödemeli?
Bu arada kızlar beşik almayan varsa yada karar veremeyen Mothercareda güzel indirim var 690 tlden 350 ye düşmüş boyutlar 70*140 anne yanı olabiliyo ve 6 yaşa kadar yatabiliyo ekledim resmini bu rengi de güzel ama ben beyazını aldım fikir olsun
Kesinlikle çünkü bir arkadaşım ikeadan aldı ona 4 yaşa kadar yatabilir demişler bu resimde göründüğünden daha büyükçok iyiymiş fiyatı ikeadan almayı düşünüyorum o da 300 tl ama ölçüleri 60*120
bu daha mı iyi olur acaba..
Kesinlikle çünkü bir arkadaşım ikeadan aldı ona 4 yaşa kadar yatabilir demişler bu resimde göründüğünden daha büyük
3 kademeli bi yanı alyanlı çıkarabiliyosun anne yanı yapılabiliyorpeki yanları çıkabiliyor mu.. 2 kademeli sanırım bi de..
canım düzenli içmen gerekiyor ben her gün düzenli içiyorum unuttuğum çok azdır yani bence aksatmaArkadaslar iyi aksamlar vitamin ve kan hapini cokmu duzenli kullaniyorsunuz benim cnm hic istemuyr hap icmek
Kızlaaaar help!!Hatırlarsınız çok hareket ediyo bi sorunmu var acaba diye paylaşmıştım sizinle. bugün sabahtan beri kafasını sağ tarafıma dayadı hiç mi çekmez öylece duruyo kafa orda top gibi ayakları arada hareket ettiriyodu dayanamadım acile gittim ultrasonda bi sorun yok nst yede bağladılar orda çıldırdı benim kız tekmeleri savuruyo içim rahatladı eve döndüm yine aynı soktu kafasını yine oraya yok gitmiyo varmı sizin kuzularında sabit kaldığı zamanlae böyle dalga geçiyo benimle resmen uyku uyuyamıyorum bi sıkıntımı var orda öylece duruyo diye Allah korusun
Geçmiş olsun canım tarih vermeye başladı mı doktor acaba tarihi ne zaman vericekler :)Herkese günaydın şimdi doktordan çıktı oğlum 1.400 gram olmuş boyu 40 cm çok şükür herşey yolunda doğumum sezeryan olacak rahim ağzındaki hpv virüsü yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?