2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar 50 mg şeker yükleme sonucum 168 çok canım sıkkın...cumartesi 100 mg ile tekrarlanacak...bu durumu yaşayan var mı?

Benimde öyle oldu canım, 100'lük yükleme için gittim ama dayanamadım, kötü yaptı beni yükleme ve kustum. 100'lük yükleme yaptırmıcam. Şekeri, tatlıları çıkardım hayatımdan o gün bugündür.

Arkadaslar iyi aksamlar vitamin ve kan hapini cokmu duzenli kullaniyorsunuz benim cnm hic istemuyr hap icmek
aynen benimde hiç içesim yok
bırak rahat ettiği pozisyonda kalsın kızçe :)
öyle seviyor demekki

çok geçmiş olsun cnm
Allah korumuş

çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun canım..
sen ne kadar dikkat etsen de kaza işte olabiliyor. neyseki küçük bi kazaymış

Günaydın bende okula bıraktım oğlumu ağladı biraz iki gündür alışma sürecindeyiz perşembe benim iznim bitiyor sorun çıkarmaz umarım.

benimki akşamları dayıyo kafasını, özellikle sağ tarafıma.. favori yeri orası heralde
doktora sordum normal dedi. napsın yer bulamıyor garibim.
canımı acıtıyo azıcık okşayınca gidiyo sonra geri geliyor.
oyun oynuyoruz akşamları :)

arkadaslar gunaydn yarın yedıncı aydan gun almaya baslıcam ama ben dunden berı gozumu uykudan acamıyrum sızdede bu durum varmı

canım kapıda ödemeli bilmiyorum ama e bebek e netten üye ol mesaj geliyor sana bazen gece indirimleri falan oluyor o zaman süper oluyor. geçen temizlik ürünlerinde 1 alana 1 bedava vardı. bi de baby & me yerli malı ve fiyatı uygun. önce kendi kıyafetlerimde denicem diye aldım deterjanları çamaşır suyu tozunu deterjana karıştırdım bence iyiydi ve kokusu da yok hoşuma gitti

Bu arada kızlar beşik almayan varsa yada karar veremeyen Mothercareda güzel indirim var 690 tlden 350 ye düşmüş boyutlar 70*140 anne yanı olabiliyo ve 6 yaşa kadar yatabiliyo ekledim resmini bu rengi de güzel ama ben beyazını aldım fikir olsun

Eklentiler

• IMG_6697.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 94

çok iyiymiş fiyatı ikeadan almayı düşünüyorum o da 300 tl ama ölçüleri 60*120
bu daha mı iyi olur acaba..

Sağ taraf bizim de favorimiz. Ben de kafasını dayiyo sanıyodum ama doktor sırtını dayıyo dedi.

Herkese günaydın şimdi doktordan çıktı oğlum 1.400 gram olmuş boyu 40 cm çok şükür herşey yolunda doğumum sezeryan olacak rahim ağzındaki hpv virüsü yüzünden
Geçmiş olsun canım tarih vermeye başladı mı doktor acaba tarihi ne zaman vericekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…