ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum hiç gerek yok belki 1 damla sirke koyarım mikroplar ölsün diye.
bana sormamışsın ama dalan roxymatik granül sabun aldım:) ilk eşyalarını onunla yıkadım bebeğimin.
dün de ebebek te baby&me markasının toz bebek deterjanı vardı yine toz sabun olarak 2 li paket 19.90 dı onu aldım nasılsa bebiş doğunca bir sürü yıkamam gerekecek çabuk biter.
organik deterjan fln düşünüyodum ama çok pahalıma geldi, hemen de biteceği için sürekli alamam toz sabunlar da gayet iyi bence eskiden annelerimiz beyaz sabunla yıkıyomuş sonuçta
Ilk kez duydum sirkeyi ve çok yanlış buldum. O daha dünya ya yeni alışmaya çalışırken, onun kokusunu düşün bir. Evet yumuşatıcı önerilmiyor, tam durulanmadığı için.
Kızım 18 aylık bu haftaya kadar çamaşırlarını hep ayrı yıkadım bizimkilerden, Persil sensitiv Sıvı var bebekler için onu kullandım hep ve çok memnun kaldım. Hem yumuşak hem de çok güzel kokusu var dı deterjanın. Yeni bebişime de aynen devam edicem kısmetse :)
Herkese günaydın şimdi doktordan çıktı oğlum 1.400 gram olmuş boyu 40 cm çok şükür herşey yolunda doğumum sezeryan olacak rahim ağzındaki hpv virüsü yüzünden
oy maşallah erkekler biraz tostik mi oluyor ne, benim kızım biraz minyon :)
evet kızlar deterjan için ne diyorsunuz
Dalin mi ? Roxy mi ? persil mi?
Yumuşatıcı kullanacakmısınız
evet kızlar deterjan için ne diyorsunuz
Inşallah cnm, benim kızım da 18 aylık :) ben de hiç diyet yapmadım, tam 1 sene sonra aynı kilomdaydım. Sat Kızımın doğum günü olmuş oldu, hiiç planda yoktu hiiçç, çok da stres yaptım kendime. Daha kızım bebek, bakalım gerçekten zor günler bizi bekliyor. Kucağıma bile alamıyorum bebeğimi çok üzülüyorumgiderek de ağırlaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun.
Ama sen hiç kilo almamışsın, herşey yolundadır umarım. Benim de iştahım çok arttı bu sıralar. Ama sonra duracak biliyorum. Kilo alımı da Yavaşlar..
Bende dalan roxy yi duydum ondan sordum zaten siz neler kullanıyorsunuz diye. Sirkeyi de merak ettim. Organik deterjanlar hem pahalı hem de tam çıkarmıyormuş lekeleri. Valla bu seçimler zormuş :)
Bende bir arkadaşımdan duydum o yüzden merak ettim acaba başka kullanan var mı diye. Herhalde o da miktar olarak çok kullanmıyordur. Bende ayrı yıkarım zaten mutlaka. Peki her çamaşırını ütülüyor musunuz bebişlerin?
canım e bebek te 10 lu hastane çıkışları 110 tl idi ben de cuma günü baktımCanım adı Şirin Bebe optimum u geçince hemen sağda kalıyor, hatta yanında da pamidor var. Eskiden mina kids miş adı değişmiş. Başka yerde mağazası yokmuş. Ben dediğim gibi 2 tane gecelik( bir tanesi dantelli biraz) bir tane sabahlık Bi de pijama takımı aldım, toplam 160 tutmuş %40 indirimle. Weewell in Bebek kamerası vardı hem cep telefonuna hem bilgisayara kurup izleyebiliyormuşsun, eşim çok meraklı böyle teknolojik şeylere, etiket fiyatı 699 liraydı ama indirimde 499 a düşmüş, bana kalsa almazdım da eşimin ısrarıyla aldık. Aziz bebenin hastane çıkış takımını aldık mesela internette bakmıştım 170-180 falandı 150 ye aldık 10 parçalı. Yani e bebek mağazasına göre falan epeyce uygun geldi bana.
Nst yi bilmiyorum ama dün benim doktorum artık 32. Haftaya kadar başka tahlil yok dedi, kan değerlerim iyi olduğu, idrar kültürüm de temiz çıktığı için.
ben roxy aldım aldım hemde fiyatı uygunevet kızlar deterjan için ne diyorsunuz
@hepimamidurulavinya kızlar bende aynı durumdayım. pazartesi sabahı ve daha tatile 5 gün var :S
ne güzel 30 ağustos kurban bayramı falan iyi gelmişti .
anneler çocuklarınıza ne oyuncak alacaksınız? bu konu ile ilgili bu aralar çok araştırma yaptım, bir müzikli dönence, bir oyun halısı almak istiyorum ilk etapta. 1 de uyku arkadaşı aldım sallayınca ses çıkması, yumuşak olması gerekiyomuş kulak ve dokunma gelişimi için.
kızlar yükleyebildim mi bilmiyorum ben bu resmi çok beğendim doğumdan önce&sonra konsepti:)
bu iyi birsey degil benim bildigim erken doguma sebep :/
canım son aylarda kilo alımı daha çok oluyor diyorlar sen de durmuş muydu ilk bebeğindeInşallah cnm, benim kızım da 18 aylık :) ben de hiç diyet yapmadım, tam 1 sene sonra aynı kilomdaydım. Sat Kızımın doğum günü olmuş oldu, hiiç planda yoktu hiiçç, çok da stres yaptım kendime. Daha kızım bebek, bakalım gerçekten zor günler bizi bekliyor. Kucağıma bile alamıyorum bebeğimi çok üzülüyorumgiderek de ağırlaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun.
Ama sen hiç kilo almamışsın, herşey yolundadır umarım. Benim de iştahım çok arttı bu sıralar. Ama sonra duracak biliyorum. Kilo alımı da Yavaşlar..
ay çok tatlı bunu da kaydettim. beğendiğim resimleri kaydediyorum ben resim çektirirken fikir olsun. 8. ayımda filan resim çektircem ama benim ya da eşimin arkadaşlarından birine amatörce düşünüyorum bir de dış çekime para veremicem:)Oyuncak asamasini hic düsünmedim henüz
Ben de sunu cok begendim :) Eki Görüntüle 1886758
Benim de aksamlari özellikle kasilmalarim oluyor bir kac gündür. Bugün hastanede isim vardi. O sirada hastanede gördügüm bir ebeye sordum. Bir toz verdi bana, bitkiselmis. Günde 3 kere cok azcik yememi söyledi. Bir de fazla hareketli olma, dinlen dedi.
Ben normal der gecer diye düsünmüstüm. Önemli demek ki.
ay çok tatlı bunu da kaydettim. beğendiğim resimleri kaydediyorum ben resim çektirirken fikir olsun. 8. ayımda filan resim çektircem ama benim ya da eşimin arkadaşlarından birine amatörce düşünüyorum bir de dış çekime para veremicem:)
cnm ben 2 tane aldım aziz bebenin çok kaliteli bakmanı öneririm izmirde kemeraltında bölge bayisi var fiyatlarını çok uyguna aldım dışarıda 150 170 lira iken ben 100 liraya aldımSelam kızlar hastane çıkısi aldınız mı alanlar nerden aldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?