2016 Aralık Anneleri

Bende dalan roxy yi duydum ondan sordum zaten siz neler kullanıyorsunuz diye. Sirkeyi de merak ettim. Organik deterjanlar hem pahalı hem de tam çıkarmıyormuş lekeleri. Valla bu seçimler zormuş :)

Bende bir arkadaşımdan duydum o yüzden merak ettim acaba başka kullanan var mı diye. Herhalde o da miktar olarak çok kullanmıyordur. Bende ayrı yıkarım zaten mutlaka. Peki her çamaşırını ütülüyor musunuz bebişlerin?

evet kızlar deterjan için ne diyorsunuz

Dalin mi ? Roxy mi ? persil mi?
Yumuşatıcı kullanacakmısınız

Ben sivi dalin deterjan aldim. Deneyip görücez. Yumusatici cok durulanmadigi icin kullanmiycam. Bir de leke cikarici aldim baby&me yi cok önerdiler. Cikmayan lekelere kullanicam.

dalin düşünmüyorum granül sabunlar çok tavsiye ediliyor. sıvı deterjan ne kadar doğal olsa da içinde bir sürü katkı maddesi oluyor sıvılaştırmak için.

ben ersağ kullanmayı düşünüyordum daha önce de kullandım kendi çamaşırlarımda da lekeler için ayrı işlem gerekiyor ama bitkisel.
denemek için e bebekten baby & me ürünlerini aldım. öncelikle kendi kıyafetlerimde deneyeceğim. persil içinde kimyasal olması lazım. sabun tozunu denemek istiyorum ama makineye zarar verirse diye almak istemedim. onu da denicem bi ara bugün e bebek ürünlerim gelecek gelirse akşam denerim size de yazarım buradan

Kizim beni cok yoruyor
Tam firlama zamani
Ilk 4 ayda surekli mide bulantisi cektim.
Kizim kucagimdan inmiyor malesef
Esimde isi dolayisiyla cok seyahat ediyor.
Tum sorumlulugu bnde kizimin.
Bnde kilo almigorum bebegimde sorun olurmu diye dusunuyordum ama her kontrolde 2 hafta kadar onde cikiyor.
24. Haftada gittigimde 900 grm 32 cm di masallah.
Annenin kilosuyla alakasi oldugunu sanmiyrm canm bebisin kilosunun
Allah yardimcimiz olsun minnaklarla

Bende hacışakirin granül sabun olanını aldım kuzenimde beneğine onu kullanıyor memnundu. Bende memnun kaldım ve itiraf edeyim çok az bi yumuşatıcıda ekledim :)) gerçi kokusu hiç kalmamıştı. Ve her çamaşırınıda ütüledim eldivenine kadar.

canım e bebek te 10 lu hastane çıkışları 110 tl idi ben de cuma günü baktım

ben de uni baby nin sıvı detarjan ve yumuşatıcısı, ıslak mendil ve şampuan aldım. umarım memnun kalırım daha çamaşır yıkamadım.

Oyuncak asamasini hic düsünmedim henüz

kızlar yükleyebildim mi bilmiyorum ben bu resmi çok beğendim doğumdan önce&sonra konsepti:)

Ben de sunu cok begendim :)

bu iyi birsey degil benim bildigim erken doguma sebep :/

Benim de aksamlari özellikle kasilmalarim oluyor bir kac gündür. Bugün hastanede isim vardi. O sirada hastanede gördügüm bir ebeye sordum. Bir toz verdi bana, bitkiselmis. Günde 3 kere cok azcik yememi söyledi. Bir de fazla hareketli olma, dinlen dedi.
Ben normal der gecer diye düsünmüstüm. Önemli demek ki.

canım son aylarda kilo alımı daha çok oluyor diyorlar sen de durmuş muydu ilk bebeğinde

ay çok tatlı bunu da kaydettim. beğendiğim resimleri kaydediyorum ben resim çektirirken fikir olsun. 8. ayımda filan resim çektircem ama benim ya da eşimin arkadaşlarından birine amatörce düşünüyorum bir de dış çekime para veremicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…