2016 Aralık Anneleri

Ben şeker ölçümünden önceki 9 saat aç kaldım öyle gittim...evet meyveleri de yoğurtla birlikte yiyeceğim bundan sonra...inşallah sıkıntı çıkmaz da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..

Kizlar biliyor musunuz bilmiyorum, kordon kani saklama diye bir olay var. Eger düsünürseniz simdiden ayarlayin diye bir hatirlatayim dedim.

canım bu benim de aklımdaydı. hatta mesajını okuyunca internetten araştırdım aşağıda türkiye için fiyat bilgisi de var. 2250 tl + 100 Euro muş fiyatı. biraz pahalı ama değer mi iyi değerlendirmek lazım.. araştırcam bu konuyu
http://babylife.com.tr/fi̇yat-bi̇lgi̇si̇

Kizlar biliyor musunuz bilmiyorum, kordon kani saklama diye bir olay var. Eger düsünürseniz simdiden ayarlayin diye bir hatirlatayim dedim.
inan ben yazacaktım sen benden önce yazmışsın canım bu hataki gelişmelerde yazıyordu ben de ordan hatırladım size de söliim demiştim :) nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlar

nerden başlasam bilemedim ama moralim çok bozuk
bugün kontrolum vardı normalde tam 29 haftalık ama 2 hafta geriden geliyormuş
geçen ay normaldi kilosu,haftası ne oldu hiç anlamadım
1100 gr kilosu,bol su iç dedi ayakta çok kalma yorma kendini dedi
hareketlerini düzenlimi sürekli kontrol et dedi
böyle bişey başına gelen veya etraftan bildiğiniz birileri varmi,düzelme oluyormu

Genelde poposunu dayıyorlar doktorun söylemedi mi, artık hareket edecek yerleri daralmaya başlıyor, öyle eskisi gibi takla atamayacaklar.

Önce tek sefer 2250 tl ve sonrasinda her sene 100 euro mu? Öyleyse biraz pahaliymis evet.

Peki doktorun bir sey söylemedi mi? Sundan olabilir bundan olabilir, düzelir vs?

başka bir doktora da gözük
panik stres olma canım
ultrasonlarda 1-2 hafta sapma olabiliyor

Önce tek sefer 2250 tl ve sonrasinda her sene 100 euro mu? Öyleyse biraz pahaliymis evet.

Peki doktorun bir sey söylemedi mi? Sundan olabilir bundan olabilir, düzelir vs?
diyet yaptın mı yemenden kıstın mı diye sordu, tahlillerimin iyi çıktığını biliyor
yüzümün halini görünce de ,istersen 1 fafta sonra gel dedi
görünürde ters giden hiç birşey yoktu

diyet yaptın mı yemenden kıstın mı diye sordu, tahlillerimin iyi çıktığını biliyor

Bence endise etme saglikli beslenmeye devam et. 1-2 hafta önden de gidebiliyor, demek ki oynamalar degisimler olabiliyor. En sonunda 2,5 kg dogan var 4 kg dogan var hepsi saglikli. Bebek kilo alsin diye tatli seyler yeme sakin.

hemen bozma moralini canım. beslenmene dikkat et biraz bol gıdalı şeyler ye.
bebişler bu sıralar çok hızlı değişiyor yakalar sen merak etme..

yok yıllık bu sadece sonraki yıl yine veriyosun. tek sefer olsa gene tamam dicem.

canım içini ferah tut lütfen bir hafta iyicene dinlen haftaya tekrar git doktora. için rahat etmezse başka bi dr a daha git. 2 hafta geriden derken kilosu mu azmış yoksa gelişimi mi?

Bence endise etme saglikli beslenmeye devam et. 1-2 hafta önden de gidebiliyor, demek ki oynamalar degisimler olabiliyor. En sonunda 2,5 kg dogan var 4 kg dogan var hepsi saglikli. Bebek kilo alsin diye tatli seyler yeme sakin.

bol bol dinlen cnm
muz kaşar ceviz ye bebiş içinde
iyi düşün kötü düşünme de

hemen bozma moralini canım. beslenmene dikkat et biraz bol gıdalı şeyler ye.
bebişler bu sıralar çok hızlı değişiyor yakalar sen merak etme..

canım içini ferah tut lütfen bir hafta iyicene dinlen haftaya tekrar git doktora. için rahat etmezse başka bi dr a daha git. 2 hafta geriden derken kilosu mu azmış yoksa gelişimi mi?

desteğiniz için teşekkürler
bugün daha hareketli anne ben burdayım diyo sanki üzülmeyeyim diye
dk hareketleri iyiyse takip etmekten başka yapılacak bişey yok dedi

kendini strese sokma bence inşallah yeme içmene dinlenmene dikkat et calısıorsan rapor al evde dinlen dinlenmek iyi geliyor bebişlere

Bende bununla ikea da ki besik arasında kaldım bu daha büyük fakat yerim dar .
Bir an önce karar vermem lazım.
Gule gule kullanin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…