Aynı durumdayız canım. Bende meyveyi bile sayılı yiyorum artık, üstüne hemen ayran yada süt içiyorum. Pilav, hamur işi, kızartma, tatlı vs yememeye dikkat ediyorum 2 haftadır.
Doktorun tokluk ölçümü yapacağını bilmediğim için, ayrıntılı ultrasona gitmeden önce büyükçe bi çikolata yemiştim, bebek hareketlenir falan demişlerdi.
Onun üzerine doktor 50 mg şeker ölçümü yapınca 141 falan çıkmıştı benimde, 100'lük yüklemeye anlattığım gibi hiç dayanamadım zaten.
Doktorumda tatile çıktı, görüşmedim. Onun üzerine karar aldım dikkat edicem diye.
Kizlar biliyor musunuz bilmiyorum, kordon kani saklama diye bir olay var. Eger düsünürseniz simdiden ayarlayin diye bir hatirlatayim dedim.
inan ben yazacaktım sen benden önce yazmışsın canım bu hataki gelişmelerde yazıyordu ben de ordan hatırladım size de söliim demiştim :) nasıl yapmayı düşünüyorsunuz kızlarKizlar biliyor musunuz bilmiyorum, kordon kani saklama diye bir olay var. Eger düsünürseniz simdiden ayarlayin diye bir hatirlatayim dedim.
Yuvarlak top gibi başka biyeri yoktur diye düşünüyorum avucuma sığıyosevince iyice sivrileştiriyo felan. bak gece orda uyudum sabah kalktım hala orda yeni keşfetti orayı galiba hiç böyle yapmazdı yenilikçi kızım benim
canım bu benim de aklımdaydı. hatta mesajını okuyunca internetten araştırdım aşağıda türkiye için fiyat bilgisi de var. 2250 tl + 100 Euro muş fiyatı. biraz pahalı ama değer mi iyi değerlendirmek lazım.. araştırcam bu konuyu
http://babylife.com.tr/fi̇yat-bi̇lgi̇si̇
nerden başlasam bilemedim ama moralim çok bozuk
bugün kontrolum vardı normalde tam 29 haftalık ama 2 hafta geriden geliyormuş
geçen ay normaldi kilosu,haftası ne oldu hiç anlamadım
1100 gr kilosu,bol su iç dedi ayakta çok kalma yorma kendini dedi
hareketlerini düzenlimi sürekli kontrol et dedi
böyle bişey başına gelen veya etraftan bildiğiniz birileri varmi,düzelme oluyormu
başka bir doktora da gözüknerden başlasam bilemedim ama moralim çok bozuk
böyle bişey başına gelen veya etraftan bildiğiniz birileri varmi,düzelme oluyormu
diyet yaptın mı yemenden kıstın mı diye sordu, tahlillerimin iyi çıktığını biliyorÖnce tek sefer 2250 tl ve sonrasinda her sene 100 euro mu? Öyleyse biraz pahaliymis evet.
Peki doktorun bir sey söylemedi mi? Sundan olabilir bundan olabilir, düzelir vs?
geçen ay herşey normaldibaşka bir doktora da gözük
panik stres olma canım
ultrasonlarda 1-2 hafta sapma olabiliyor
diyet yaptın mı yemenden kıstın mı diye sordu, tahlillerimin iyi çıktığını biliyor
yüzümün halini görünce de ,istersen 1 fafta sonra gel dedi
görünürde ters giden hiç birşey yoktu
bol bol dinlen cnmgeçen ay herşey normaldi
daha eşime bile söyleyemedim
nerden başlasam bilemedim ama moralim çok bozuk
Önce tek sefer 2250 tl ve sonrasinda her sene 100 euro mu? Öyleyse biraz pahaliymis evet.
Peki doktorun bir sey söylemedi mi? Sundan olabilir bundan olabilir, düzelir vs?
diyet yaptın mı yemenden kıstın mı diye sordu, tahlillerimin iyi çıktığını biliyor
yüzümün halini görünce de ,istersen 1 fafta sonra gel dedi
görünürde ters giden hiç birşey yoktu
Bence endise etme saglikli beslenmeye devam et. 1-2 hafta önden de gidebiliyor, demek ki oynamalar degisimler olabiliyor. En sonunda 2,5 kg dogan var 4 kg dogan var hepsi saglikli. Bebek kilo alsin diye tatli seyler yeme sakin.
bol bol dinlen cnm
muz kaşar ceviz ye bebiş içinde
iyi düşün kötü düşünme de
hemen bozma moralini canım. beslenmene dikkat et biraz bol gıdalı şeyler ye.
bebişler bu sıralar çok hızlı değişiyor yakalar sen merak etme..
canım içini ferah tut lütfen bir hafta iyicene dinlen haftaya tekrar git doktora. için rahat etmezse başka bi dr a daha git. 2 hafta geriden derken kilosu mu azmış yoksa gelişimi mi?
ben roxy aldım onunla yıkamaya başladım canım çok güzel kokuyo lavantalısı ayrıca çok da bereketli yumuşatıcı kullanmıyorumevet kızlar deterjan için ne diyorsunuz
Dalin mi ? Roxy mi ? persil mi?
Yumuşatıcı kullanacakmısınız
Bende bununla ikea da ki besik arasında kaldım bu daha büyük fakat yerim dar .Bu arada kızlar beşik almayan varsa yada karar veremeyen Mothercareda güzel indirim var 690 tlden 350 ye düşmüş boyutlar 70*140 anne yanı olabiliyo ve 6 yaşa kadar yatabiliyo ekledim resmini bu rengi de güzel ama ben beyazını aldım fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?