- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Canım benimde son 3 kontroldür kendi drum 1 hafta geride diyoe gelişimi için ben o arada 3 4 kere acile gitmiştim farklı farklı drlar o ara onlara sormayı ihmal etmedim hepside gelişimi haftasıyla uyumlu bi sorun yok diyo ama kendi doktorum inatla geri diyo o yizden bi dr daha görsün canını sıkma derimdiyet yaptın mı yemenden kıstın mı diye sordu, tahlillerimin iyi çıktığını biliyor
yüzümün halini görünce de ,istersen 1 fafta sonra gel dedi
görünürde ters giden hiç birşey yoktu
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kullanalım eğer yer sıkıntın varsa ikeada ki daha derli topluBende bununla ikea da ki besik arasında kaldım bu daha büyük fakat yerim dar .
Bir an önce karar vermem lazım.
Gule gule kullanin inşallah
Guzelmis ben yanima almadim ilk cocugumu cunku uyku sersemi gece emzirip ustune uyumaktan korktum uzaga koydumki kalkayim uykum dagilsin ki buna ragmen birkez bebegi bilmeden yanima almisim tam donerken rabbim tarafindan uyandim ne zaman almisim hatirlamiyorum bile :/ esimjn de haberi de yokmis oda donseydi parmak kadar cocuk allah korusun :/ boyle cocuk olumleri de fazla anne sut verirken uyuyo allah korusun gogsu cocugu boguyoBu arada kızlar beşik almayan varsa yada karar veremeyen Mothercareda güzel indirim var 690 tlden 350 ye düşmüş boyutlar 70*140 anne yanı olabiliyo ve 6 yaşa kadar yatabiliyo ekledim resmini bu rengi de güzel ama ben beyazını aldım fikir olsun
Ay Allah korumuş dikkat etmek lazım bende sanırım anne yanı şeklini kullanmam kullanırsamda en uzak kısma yatırırım zaten çok dönen birisi değilimGuzelmis ben yanima almadim ilk cocugumu cunku uyku sersemi gece emzirip ustune uyumaktan korktum uzaga koydumki kalkayim uykum dagilsin ki buna ragmen birkez bebegi bilmeden yanima almisim tam donerken rabbim tarafindan uyandim ne zaman almisim hatirlamiyorum bile :/ esimjn de haberi de yokmis oda donseydi parmak kadar cocuk allah korusun :/ boyle cocuk olumleri de fazla anne sut verirken uyuyo allah korusun gogsu cocugu boguyo
çalışmıyorum evdeyimkendini strese sokma bence inşallah yeme içmene dinlenmene dikkat et calısıorsan rapor al evde dinlen dinlenmek iyi geliyor bebişlere
Dogmadan once tedirginlik dogduktan sonra tedirginlik ilk aylar cok yorgun olunca yapmam dedigin seyleri yapiosun aman dikkat allah korusAy Allah korumuş dikkat etmek lazım bende sanırım anne yanı şeklini kullanmam kullanırsamda en uzak kısma yatırırım zaten çok dönen birisi değilim
İlkimde 105 e almistim gayet uygunmus :/Kızlar bugün lohusa takımlarına baktım uçmuş fiyatlar 120 den aşağı yok.siz aldınız mı pijama?
desteğiniz için teşekkürler
bugün daha hareketli anne ben burdayım diyo sanki üzülmeyeyim diye
dk hareketleri iyiyse takip etmekten başka yapılacak bişey yok dedi
en basindan beri bebis bir hafta ilerde gidiyodu. Benim kilo alimim artinca yemekten kıstım biraz. Kilo almadim ama bebis normal haftasina dönmüs yani bir hafta gerilemis. Doktorum diyetle devam et onunla bi ilgisi yok dedi. Listendeki seyleri yemeyi aksatma yeter dedi.
Kızlar bugün lohusa takımlarına baktım uçmuş fiyatlar 120 den aşağı yok.siz aldınız mı pijama?
Elektrikli aldim philips avent 289 a dumus hepsiburadadan.Süt sagma makinasini manuel mi elektrikli mi aldin? Fiyati ne kadardi?
Neden diyet listesi verdi. Bebeğin 1 hafta ilerde diye mi?
Diyet listeni paylaşırmısın!
Yok canim bebekle ilgisi yok. Benim doktorum biraz diktatör. 5 aylıkken 2 kilo alman lazim fazlasi zarar diyodu. Ben 8 kilo almistim. O yüzden kızmıstı. Gün gün vermiyo ama belli seyler var yemem gereken. Haftada iki tane yumurta her gün bir tane ceviz üc dört tane badem haftanin üc günu kırmızı et. Iki gün baklagil iki gün balik. Hergün çig sebze yenecek. Ara ögünler yogurt kuruyemis ve meyve yiyebilirsin. Süt önermiyo mesela onun yerine yogurt peynir ye diyo. Her gittigimde ezbere sayiyo bunlari. Ben de ezberlemisim farkinda olmadan
Hayırlı olsun. Saglikla sıhhatle kullansın bebeğiniz. Bende e bebekten aldım karyolasini. Icine alacağım yatak konusunda kararsız kaldım. İsbir yatakta bi yatağı beğendim. Siz icine nasıl bir yatak alacaksınız.Bu arada kızlar beşik almayan varsa yada karar veremeyen Mothercareda güzel indirim var 690 tlden 350 ye düşmüş boyutlar 70*140 anne yanı olabiliyo ve 6 yaşa kadar yatabiliyo ekledim resmini bu rengi de güzel ama ben beyazını aldım fikir olsun
Henüz bende karar vermiş değilim ve hiç bir bilgim yok yatakla ilgiliHayırlı olsun. Saglikla sıhhatle kullansın bebeğiniz. Bende e bebekten aldım karyolasini. Icine alacağım yatak konusunda kararsız kaldım. İsbir yatakta bi yatağı beğendim. Siz icine nasıl bir yatak alacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?