2016 Aralık Anneleri

ben roxy aldım onunla yıkamaya başladım canım çok güzel kokuyo lavantalısı ayrıca çok da bereketli yumuşatıcı kullanmıyorum
bende roxy alim o zaman
arkadaş amway tavsiye etti ama çok uçuk fiyatları

annem derki uykuya amel olmaz
Çok üzücü bir olay olmuş
Allah Korusun bizleri de bebeklerimizide
Bir anneye öbür boyu vicdan yarası

Ne kadar ilgili doktor, şanslısın. Bu tür şeylerle uğraşma başka doktor

Şehir degistirmeseydim kesinlikle ben de cok sansli oldugumu düsünüyodum bu arada devlet hastanesinde bahsettigim doktor. Özele de gittim ama bu kadar ilgilenmedi hicbiri. Kocaelide doktorundan memnun olmayan varsa kesinlikle yasemin hanimi tavsiye ederim.

Bursa da ikamet eden arkadaşlar varsa cumartesi günü bebbelife yeni mağaza açıyor uygun ürünler olacağını duydum bakmak isteyen olursa aklınızda bulunsun

canım bu pamuk nasıl kullanılıyor kuru değil mi bu ıslak mendiller zaten çok iyi değil ama bunları da yeni gördüm
Kuru pamuk bu cnm evt
Normal pamuktan farkı
Kullanımı tek ve pamuk gibi popişine yapışmıyor bebişin
Ilık suyla ıslatıp birde kuruladın mı ohh miss gibi popişler
Birde ne olur ne olmaz pişik kremi kullanacan ince katman sürüp
Çocuk alkol ve parfümlü ıslak mendillerden uzak kalmış oluyor

Ben de bu pamuklardan aldim. Disarda zor olabilir diye islak mendil de aldim ama evde ben de pamuk kullanmayi düsünüyorum

çok iyimiş canım ya sağol walla ben de bunlardan alayım ıslak mendilin yerini alan çok sağlıklı bişey olmuş bu

Kızlar ben bebek arabasını ve puseti set halinde aldım.. piere cardin twist travel sistem modelini aldım. bide elektrikli salıncak aldım kanz dan. tanıdık olduğundan bize baya indirim yaptılar.
doğum yaklaştıkça normal mi sezaryanmı konusu kafama çok takılıyor siz ne düşünüyosunuz

benim mecburen sezeryan olacak
ben memnunum sezeryandan
normal doğum yapanları tebrik ediyorum canı gönülden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…