http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 canım burda var alabilirsinKizlar bebege islak mendil kullanmamak icin islak mendil.kutusu almayi dusundum slak mendillleri yikayip icine koyarim diye fakat bulamadim civilde islak mendil cantasi varmis nasil ? Kullanan var mi fermuarli kisimdan akmaz mi sjuyu
bende roxy alim o zamanben roxy aldım onunla yıkamaya başladım canım çok güzel kokuyo lavantalısı ayrıca çok da bereketli yumuşatıcı kullanmıyorum
annem derki uykuya amel olmazSayfasına Dön
Yaşam+ Sonra Oku
30 günlük bebeğin yürek burkan ölümü
13 Nisan 2012 Cuma, 2157Güncelleme: 14 Nisan 2012 Cumartesi, 00 28
Bebeğini emzirirken uyuyakalınca...
Turhan ARSLANOĞLU / AHT
İstanbul Çekmeköy'de 30 günlük bebeğini emzirdikten sonra yatağına koyan anne istemeyerek ölümüne neden oldu. Annesinin emzirdikten sonra üzerinde uyuyakaldığı bebek nefes alamayınca boğularak hayatını kaybetti.
Olay, Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi Boran Sokak'ta meydana geldi. Yaşları 6, 5, 2 ve 30 günlük 4 çocuğu bulunan anne C. G. (23), gece ağlayan 'Yağmur' isimli bebeğini emzirdikten sonra yanına yatırdı. Sabah saatlerinde uyanan talihsiz anne, küçük Yağmur'un üzerine yattığını fark etti. Hemen yerinden fırlayarak kalkan C. G., Yağmur'un nefes almadığını anlayınca sinir krizleri geçirdi. Güçlükle sakinleştirilen anne için eve ambulans çağrıldı
Aynen dün barış Bebe diye bi mağaza var izmirde ordan baktım 210 tl pijama takımı şaka gibi çok uçmuş lohusa pijamaları.Kızlar bugün lohusa takımlarına baktım uçmuş fiyatlar 120 den aşağı yok.siz aldınız mı pijama?
Ne kadar ilgili doktor, şanslısın. Bu tür şeylerle uğraşma başka doktor
canım bu pamuk nasıl kullanılıyor kuru değil mi bu ıslak mendiller zaten çok iyi değil ama bunları da yeni gördümhttps://www.e-bebek.com/temizleme-pamugu-6li-paket-p-bae-20030/
Kızlar özellikle ilk 8-12 ay ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum
bu pamuktan alacam inşallah bugün
Kuru pamuk bu cnm evtcanım bu pamuk nasıl kullanılıyor kuru değil mi bu ıslak mendiller zaten çok iyi değil ama bunları da yeni gördüm
Kuru pamuk bu cnm evt
Normal pamuktan farkı
Kullanımı tek ve pamuk gibi popişine yapışmıyor bebişin
Ilık suyla ıslatıp birde kuruladın mı ohh miss gibi popişler
Birde ne olur ne olmaz pişik kremi kullanacan ince katman sürüp
Çocuk alkol ve parfümlü ıslak mendillerden uzak kalmış oluyor
çok iyimiş canım ya sağol walla ben de bunlardan alayım ıslak mendilin yerini alan çok sağlıklı bişey olmuş buKuru pamuk bu cnm evt
Normal pamuktan farkı
Kullanımı tek ve pamuk gibi popişine yapışmıyor bebişin
Ilık suyla ıslatıp birde kuruladın mı ohh miss gibi popişler
Birde ne olur ne olmaz pişik kremi kullanacan ince katman sürüp
Çocuk alkol ve parfümlü ıslak mendillerden uzak kalmış oluyor
benim mecburen sezeryan olacakKızlar ben bebek arabasını ve puseti set halinde aldım.. piere cardin twist travel sistem modelini aldım. bide elektrikli salıncak aldım kanz dan. tanıdık olduğundan bize baya indirim yaptılar.
doğum yaklaştıkça normal mi sezaryanmı konusu kafama çok takılıyor siz ne düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?