2016 Aralık Anneleri

bence yapılır canım neden olmasın model bulup yapılabilir aslında ben de kendim yapayım bişeyler diye de istiyorum el emeğim olsun diye
evet en azından bebişin gerçekten ihtiyaç duyacağı şeylere öncelik tanıyorum haa baktım sıkışıklık yaşamassam ve elimden gelmesse el emeği bişeyler hazırlamak o zaman uygun bişeyler bakıcam artık

Kan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum. Şeker yüklemem 145 çıktı
Cumartesi 100 mg lık yapılacak inşallah onlar iyi çıkar. Bugün çok yorucuydu. Böyle olursa kilo alımım yavaşlar. Şu an 12 kilo aldım.tatil bitti okul başladı. Dikkat edersem dört beş kilo daha alarak kapatırım. Çok yiyorum galiba. Hoş eski yemelerim yok nasıl aldım ben o kilolaları hiç aklım almıyor. Hareketsizlik bu kadar aldırırmı diyorum kendi kendime

Bilmiyormki cnm bende pek harekt etmiyorum suan calismiyorum 6 bucuk kilo aldim.. acaba bu haftadan sonra kac kilo aliriz bilemiyorum

Biz aldik cnm kizimda ve halen kullaniyorum Komödiesini.. Bizimkiler ev de cok buyuk degil, yatak Odamda komödi, beşiği ve dolabı. Ama böyle hepsi bir arada çok rahat oluyor. Resimde attıklarından da alabilirsin tabi, yatağın üstünde değiştirmek istemezsen!

Arkadaslar olurda bebek odasini belisden alin bugun bende tredy modelini aldim icinde yatagi nevrresim takimi yastiklari korumaliklari herseyi mevcut habide. Cibinligide var diger modellerindede bunlari veriyolr

Kızlar Günaydın
efsanehayat ımızın suyu geldi doğuma aldılar
hepinizden ricam kendi ve bebeği için bol bol dua edin
Çok aceleci bir bebişmiş :)
Günaydın:)
evet sabah grupta gördüm gördüğümden beridir dua ediyorum hala iyi haberlerini bekliyorum inşallah bebişiyle beraber sağlıkla çıkarlar hastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…