- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
hadi ya kötü olmuş canım evet ama herşeyde bi hayır vardır kısa zamanda girer başka yere inşKızlar morelim çok bozuk eşimi işten çıkarttılar şimdi bu olacak iş miydi
inşallah canım düzenimizi bozdular işte o olduhadi ya kötü olmuş canım evet ama herşeyde bi hayır vardır kısa zamanda girer başka yere inş
evet canım şöyle bişeyler var ama tam seçip karar veremedim dahaöyle hazır mı satılıyor instagramdan mı dışarda pek görmedim takım
kesinlikle çok güzelmiş alttaki neler var ya insanın aklı gidiyo ama biraz pahalıymışşevet canım şöyle bişeyler var ama tam seçip karar veremedim daha
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...baykus-235666530?rcp_action=rceProductClicked
http://www.melegineli.com/bebek-kapi-susleri-bal-kabagi-sindirella.html
ben de kararsızlığı fiyatları yüzünden yaşıyorumkesinlikle çok güzelmiş alttaki neler var ya insanın aklı gidiyo ama biraz pahalıymışş
bence yapılır canım neden olmasın model bulup yapılabilir aslında ben de kendim yapayım bişeyler diye de istiyorum el emeğim olsun diyeben de kararsızlığı fiyatları yüzünden yaşıyorumaklımda bide bu kızların kendi hazırladıkları süsler var onlardan da yapamaz mıyız acaba
evet en azından bebişin gerçekten ihtiyaç duyacağı şeylere öncelik tanıyorum haa baktım sıkışıklık yaşamassam ve elimden gelmesse el emeği bişeyler hazırlamak o zaman uygun bişeyler bakıcam artıkbence yapılır canım neden olmasın model bulup yapılabilir aslında ben de kendim yapayım bişeyler diye de istiyorum el emeğim olsun diye
Her şerde bir hayır vardır canım daha iyi bir yerde başlar inşallahKızlar morelim çok bozuk eşimi işten çıkarttılar şimdi bu olacak iş miydi
Canım Allah büyük bir kapıyı kapatıp en güzelini açar inşallahKızlar morelim çok bozuk eşimi işten çıkarttılar şimdi bu olacak iş miydi
Bilmiyormki cnm bende pek harekt etmiyorum suan calismiyorum 6 bucuk kilo aldim.. acaba bu haftadan sonra kac kilo aliriz bilemiyorumKan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum. Şeker yüklemem 145 çıktı
Cumartesi 100 mg lık yapılacak inşallah onlar iyi çıkar. Bugün çok yorucuydu. Böyle olursa kilo alımım yavaşlar. Şu an 12 kilo aldım.tatil bitti okul başladı. Dikkat edersem dört beş kilo daha alarak kapatırım. Çok yiyorum galiba. Hoş eski yemelerim yok nasıl aldım ben o kilolaları hiç aklım almıyor. Hareketsizlik bu kadar aldırırmı diyorum kendi kendime
Kizlar ben de küvet bakiyordum bebek icin. Bir sey sorcam bizim evimiz baya kücük, tasinana kadar idare edicez, o yüzden de alt degistirme ünitesi almadim. Chicco nun bir modeli var hem alt degistirme hem de banyo icin. Böyle bir seye gerek var mi sizce? Yoksa sadece küvet mi alayim? Yani alt degistirme icin böyle yüksek bir yer cok mu gerekli?
Benimde durumum ayni canim dua edelim birbirimize Allah kismet kapisini acar bebek girecek evin derler insallah acilir canimKızlar morelim çok bozuk eşimi işten çıkarttılar şimdi bu olacak iş miydi
Kızlar benim gibi idrarını tutamayan var mı ?istemdışı kaçıyor ya
Chicco canm yazio :)Hangi marka aldin canim. Visio focus u cok önerdiler ama bilemedim.
Chicco canm yazio :)
Günaydın:)Kızlar Günaydın
efsanehayat ımızın suyu geldi doğuma aldılar
hepinizden ricam kendi ve bebeği için bol bol dua edin
Çok aceleci bir bebişmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?