2016 Aralık Anneleri

Ya benim hic fikrim yok. Eger alt degistirme yatakta veya koltukta da rahat olacaksa ben de almam zaten. Benim evim de kücük baya.

kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi
Ben canim hamileligin basindan beri sutum akiyo. Sikma dedi dr sadece.

ben de skolyoz var (omurga eğriliği) karnım büyüdükçe sırt ve bel ağrım artmaya başladı. ayrıca doğumdan sonra ücretsiz izin de almayı düşünüyorum. hatta belki işten ayrılabilirim bile duruma göre. O yüzden kendimi şimdiden sıkıntıya sokmaya gerek yok diye düşünüyorum.

öyle bir durumun varsa hiç kasma o zaman canım al gitsin :))

Ben hiç kullanmadım alt değiştirme sehpası. Yüksek bir yatak da iş görüyor canım ayakta alt değiştirirsen belinin ağrımaması açısından. Ama ben genelde kanepede oturarak değiştiriyordum.

Selam kizlar bende 32den sonra 1 2 hafta calisayim diyodum ama egitim cikmis bize uff. Egitime gitmemk icin sanirim 32de hemen ayrilicam. 2 haftam kaldi 32ye

Ben kuveti babyjemden aldim seffaf. Kendi filesi uymadi kucuk geldi. Sevi bebeden de filesini aldim. Hani su icinde top top kopukler olandan..deneyerek aldim.
ben de şeffaflardan aldım kendi filesinin uymaması ne kadar ilginç fileyi sevi bebeden alıcam ben de o zaman teşekkürler

Kızlar morelim çok bozuk eşimi işten çıkarttılar şimdi bu olacak iş miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…