- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Alt değiştirme masaları bana çok saçma geliyor, aynı şekilde ayaklı küvetlerde. Tabi bu zevk meselesi :)
2+1 evime kendim zor sığdığım için bu tür şeyleri bebek büyüyünce ne yapıcam diye düşünüyorum hep.
Ben canim hamileligin basindan beri sutum akiyo. Sikma dedi dr sadece.kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi
kesinlikle canım 1-2 hafta bile çok fayda dayanabildiğin yere kadar dayan :)))
ben de skolyoz var (omurga eğriliği) karnım büyüdükçe sırt ve bel ağrım artmaya başladı. ayrıca doğumdan sonra ücretsiz izin de almayı düşünüyorum. hatta belki işten ayrılabilirim bile duruma göre. O yüzden kendimi şimdiden sıkıntıya sokmaya gerek yok diye düşünüyorum.canım sıkıntıların ne kadar çok bilmiyorum ama doğumdan sonra daha çok lazım olacak izinler dayanabiliyosan dayan derim ben çalışabildiğim kadar çalışacağım inşallah bi sorun çıkmazsa bebekten sonra daha çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum :)
öyle bir durumun varsa hiç kasma o zaman canım al gitsin :))ben de skolyoz var (omurga eğriliği) karnım büyüdükçe sırt ve bel ağrım artmaya başladı. ayrıca doğumdan sonra ücretsiz izin de almayı düşünüyorum. hatta belki işten ayrılabilirim bile duruma göre. O yüzden kendimi şimdiden sıkıntıya sokmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ben hiç kullanmadım alt değiştirme sehpası. Yüksek bir yatak da iş görüyor canım ayakta alt değiştirirsen belinin ağrımaması açısından. Ama ben genelde kanepede oturarak değiştiriyordum.Kizlar ben de küvet bakiyordum bebek icin. Bir sey sorcam bizim evimiz baya kücük, tasinana kadar idare edicez, o yüzden de alt degistirme ünitesi almadim. Chicco nun bir modeli var hem alt degistirme hem de banyo icin. Böyle bir seye gerek var mi sizce? Yoksa sadece küvet mi alayim? Yani alt degistirme icin böyle yüksek bir yer cok mu gerekli?
canım acaba sevi baby nin çok amaçlısı baby jem şeffat küvete uyar mı ben küveti baby jem aldım
hıı çok iyi canım ben de ondan alayım madembenm kuvette baby jem aldım satan kişi oluyor dedi ikisinie aynı yerden aldım çünkü evde denemedm ama dediğim gibi satan kişi sorun olmaz demişti.
Ben hiç kullanmadım alt değiştirme sehpası. Yüksek bir yatak da iş görüyor canım ayakta alt değiştirirsen belinin ağrımaması açısından. Ama ben genelde kanepede oturarak değiştiriyordum.
Ben kuveti babyjemden aldim seffaf. Kendi filesi uymadi kucuk geldi. Sevi bebeden de filesini aldim. Hani su icinde top top kopukler olandan..deneyerek aldim.canım acaba sevi baby nin çok amaçlısı baby jem şeffat küvete uyar mı ben küveti baby jem aldım
ben de şeffaflardan aldım kendi filesinin uymaması ne kadar ilginçBen kuveti babyjemden aldim seffaf. Kendi filesi uymadi kucuk geldi. Sevi bebeden de filesini aldim. Hani su icinde top top kopukler olandan..deneyerek aldim.
ben düşünüyorum canım kapı süsü ile takım olanlar var yanlarında da lavanta keseleri oluyo onlardan alıcamkızlar takı yastığı almayı veya yapmayı düşünüyor musunuz ...
nasıl bişey yaptın peki canımben kendim yapmıştım:) takı yastığını
öyle hazır mı satılıyor instagramdan mı dışarda pek görmedim takımben düşünüyorum canım kapı süsü ile takım olanlar var yanlarında da lavanta keseleri oluyo onlardan alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?