2016 Aralık Anneleri

Merhabalar. Ben annemde de göğüs çatlağı olduğunu bildiğimden, ihmal etmeden sürdüm (Lierac) ama maalesef akacak kan damarda durmuyormuş. Düzenli kullandığım halde çatladı.

Merhabalar. Ben annemde de göğüs çatlağı olduğunu bildiğimden, ihmal etmeden sürdüm (Lierac) ama maalesef akacak kan damarda durmuyormuş. Düzenli kullandığım halde çatladı.

Biz elimizden geleni yapiyoruz ama gerisi sans kismet kader diyelim canim. Ben Lierac'in serumuna basladim bugun ise yaricak mi yazarim. En azindan baska olmasin...

Günaydın hanımlarrrrrr...nasılsınız ben bugün kızımı gönderdim dinleniyim diye korkuyorum tansiyondan yarın da inşallah doktora gidicez gene bi sorun çıkmazsa inşallah uzun zaman oldu gidemedik bi türlü

Ayaklı alt açma ve kuvet bence boşa masraf kullanırsın ama çok degil sonra koca bi kalabalık olarak evde kalır altı heryerde degiştirirsin kuvet içinse diğerleri daha kullanışlı olur galiba ..ben ilk kızımda kuvet almamıştım kucagımda yıkamıştım hep...

Ben de mustela kullaniyorum ama olunca oluyomus. Gecen tv de bi doktora rastladim. Bosuna cabalamayin genetik olarak catliyosunuz dedi. Annemin bacaklarinda da bi tane catlak yoktur ben kime cektim acaba

Günaydın kizlar ,uykusuzluk basladi bende saat basi uyaniyorum 5 ten sonra da uyuyamiyorum

göğüsler de çatlar canım ihmal etmemek lazım geç kalmış sayılmazsın hemen başla sürmeye sütle alakalı mı bilmiyorum ama

Günaydınlar anneler, artık çalışmaktan yoruldum. 2.5 hafta kaldı izne ayrılmama ve sanırım hemen kullanacağım iznimi. Sırtımın belimin Ağrı'sından daha duramıyorum

Günaydınlar anneler, artık çalışmaktan yoruldum. 2.5 hafta kaldı izne ayrılmama ve sanırım hemen kullanacağım iznimi. Sırtımın belimin Ağrı'sından daha duramıyorum
canım sıkıntıların ne kadar çok bilmiyorum ama doğumdan sonra daha çok lazım olacak izinler dayanabiliyosan dayan derim ben çalışabildiğim kadar çalışacağım inşallah bi sorun çıkmazsa bebekten sonra daha çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum :)

bende senin gibi düşünmeye başladım. önceden 32 olsa da ayrılsam diyordum artık ama doğunca anneye daha çok ihtiyacı olacak miniğin öyle böyle idare edebilirsem diyorum 1-2 hafta da olsa fayda faydadır diye

32 olsa da ayrılsam diyordum artık ama doğunca anneye daha çok ihtiyacı olacak miniğin öyle böyle idare edebilirsem diyorum 1-2 hafta da olsa fayda faydadır diye. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah

kesinlikle canım 1-2 hafta bile çok fayda dayanabildiğin yere kadar dayan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…