- 22 Nisan 2010
- 374
- 543
- 303
- 34
Merhabalar. Ben annemde de göğüs çatlağı olduğunu bildiğimden, ihmal etmeden sürdüm (Lierac) ama maalesef akacak kan damarda durmuyormuş. Düzenli kullandığım halde çatladı.Canim ben 30. Haftamdayim, bu sabah aynada ne goreyim gogus uclarimin yaninda ince kirmizi cizgiler. Sanirim catlakNasil moralim bozuldu, catlak kremi yagi kullaniyordum ama goguslere surmeyi ihmal etmistim. Orasinin catlatagi hic aklima gelmemisti. Goguslerimde asiri bir buyume olmadi aslinda, hamile kalmadan onceki sutyenimi kullanabiliyorum hala. Ayrica 7 kilo aldim sadece. Acaba bu catlak sut olusumundan mi oldu ki... Aman dikkat kizlar, goguslere krem surmeyi unutmayin benim gibi
Bu konuda fikri olan var miiii
Merhabalar. Ben annemde de göğüs çatlağı olduğunu bildiğimden, ihmal etmeden sürdüm (Lierac) ama maalesef akacak kan damarda durmuyormuş. Düzenli kullandığım halde çatladı.
Off canim ya cok can sikici... Su son 3 Ayda demekki tum vucuda surmek lazim. Bugun Lierac'in serumunu aldim hemen, yeni olusan catlaklara suruluyormus. Karnim ve basenlerim icin Lierac gel'i kullaniyordum zaten. Bakalim ne olacak
Forumdada okudum 3 tatli kasigi turk kahvesine bir limon sikip bu karisimla catlaklara masaj yapiliyormus. 2 gun uygula 1 gun dinlen - bu sekilde sonuc alanlarda varmis.
bende canım özellikle hapşurunca kaçıyorKızlar benim gibi idrarını tutamayan var mı ?istemdışı kaçıyor ya
yazık annesi yerleri daraldı artık artık bir anda büyüme dönemleri başladıBenim kız sag tarafı ma çok baskı yapıyor bazen çatlayacak gibi oluyor.sizin de oluyor mü böyle.
çok cici canım güle güle giysin kızlar da çeşit çok cicili bicili :))Bu da benim kızımın hastane çıkışı :)
çok cici canım güle güle giysin kızlar da çeşit çok cicili bicili :))
göğüsler de çatlar canım ihmal etmemek lazım geç kalmış sayılmazsın hemen başla sürmeye sütle alakalı mı bilmiyorum amaCanim ben 30. Haftamdayim, bu sabah aynada ne goreyim gogus uclarimin yaninda ince kirmizi cizgiler. Sanirim catlakNasil moralim bozuldu, catlak kremi yagi kullaniyordum ama goguslere surmeyi ihmal etmistim. Orasinin catlatagi hic aklima gelmemisti. Goguslerimde asiri bir buyume olmadi aslinda, hamile kalmadan onceki sutyenimi kullanabiliyorum hala. Ayrica 7 kilo aldim sadece. Acaba bu catlak sut olusumundan mi oldu ki... Aman dikkat kizlar, goguslere krem surmeyi unutmayin benim gibi
canım sıkıntıların ne kadar çok bilmiyorum ama doğumdan sonra daha çok lazım olacak izinler dayanabiliyosan dayan derim ben çalışabildiğim kadar çalışacağım inşallah bi sorun çıkmazsa bebekten sonra daha çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum :)Günaydınlar anneler, artık çalışmaktan yoruldum. 2.5 hafta kaldı izne ayrılmama ve sanırım hemen kullanacağım iznimi. Sırtımın belimin Ağrı'sından daha duramıyorum
canım sıkıntıların ne kadar çok bilmiyorum ama doğumdan sonra daha çok lazım olacak izinler dayanabiliyosan dayan derim ben çalışabildiğim kadar çalışacağım inşallah bi sorun çıkmazsa bebekten sonra daha çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum :)
Günaydınlar anneler, artık çalışmaktan yoruldum. 2.5 hafta kaldı izne ayrılmama ve sanırım hemen kullanacağım iznimi. Sırtımın belimin Ağrı'sından daha duramıyorum
kesinlikle canım 1-2 hafta bile çok fayda dayanabildiğin yere kadar dayan :)))bende senin gibi düşünmeye başladım. önceden 32 olsa da ayrılsam diyordum artık ama doğunca anneye daha çok ihtiyacı olacak miniğin öyle böyle idare edebilirsem diyorum 1-2 hafta da olsa fayda faydadır diye
10 liraymis canim 5 lira fazla vermis olcaksin. Esin alcaksa degistirmeye gerek ykBahsettiğin kişi hangi il de kargo parasıyla aynı da gelebilir bana o da var bu kişi bizim burda eşime aldırcam siparişleri çünkü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?