2016 Aralık Anneleri

ay inanmıyorum ciddi ciddi çok heycanlandım şu an
inşallah en kısa sürede iyi haberlerini alırız grubumuzun ilk bebeğinin
bende çok heycanlandım
inşallah güzel haberler yazarız
İlk aceleci bebişimizin

günaydın kızlar bence artık hazırlıklara hız verelim bi ay boyunca ne eksik var ne iş var yapalım kasımda doğanlar çok olur gibi geliyo bana artık
benim zaten kasım sonu
sezeryan olacağı için
ama tabii yusuf emir gibi acele etmezse

36dan sonra erken dogum olmuyormus her an bekleyin diyorlar. Dediginiz gibi bebisler kasimda yavas yavas gelmeye baslayabilir. 32ye kadar tum hazirliklari bitirmek istiyorum aslinda bakalim insallah saglikla gelir bebislerimiz

Ben de dün israr ettim gidip kalanlarin birazini daha tamamladik. Süt pompasi, Termometre, Küvet, Deterjan, Emzik, Tarak, Gögüs kalkani gibi ivir zivirlar. Esim hala cok acelecisin vakit var diyor ama ben rahat edemiyorum bitirmeden.

çalışan anneler doğum iznine çıkma yasal süresi en son nedir biliyor mususnuz doktordan çalışabilir belgesi getirilirse 2 veya 3 hafta olması lazım ama tam bilemedim

ilk bebeğimiz doğdu gerçekten Allah sağlıklı sıhhatli etsin inşallah ne çabuk ya şaka gibi daha sanki dün sat tarihlerimizi yazıyorduk buraya zaman ne çabuk geçti hala inanamıyorum :..

efsanehayat canım Allah sana da bebeğine de sağlık versin, hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin :)

Günaydın kızlar şampuan deterjan ne marka alcaksiniz

Ben şampuan olarak Burt's Bee marka bebe şampuanı ve bebe yağı aldım, şu an piyasadaki en doğal ürün buymuş araştırdığıma göre. İnternette Dermoeczanem diye Bi siteden aldım. Deterjan olarak da Dalan roxy toz deterjan aldım.

çalışan anneler doğum iznine çıkma yasal süresi en son nedir biliyor mususnuz doktordan çalışabilir belgesi getirilirse 2 veya 3 hafta olması lazım ama tam bilemedim

32.haftadan itibaren ayrılabiliyorsun normalde, çalışabilir raporu alırsan 5 hafta daha uzuyor maksimum 37. Haftaya kadar çalışabiliyorsun. Eğer uzatma alırsan doğum sonrası toplam 13 hafta izin Hakkı, uzatmazsan 8 hafta maalesef keşke biraz daha uzun olsa da, rahat rahat ilgilensek bebişlerimizle

güle güle kullansın canım bebişin ben netten baktım ama tedy modelini göremedim
Modelin ismi tredy cnm en ustteki model yani buyuyen besik olani ve uc kapili dolap

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-28-18-43-21.webp
    17 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2016-09-28-18-37-19.webp
    11 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…