- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
bende çok heycanlandımay inanmıyorum ciddi ciddi çok heycanlandım şu an
inşallah en kısa sürede iyi haberlerini alırız grubumuzun ilk bebeğinin
benim zaten kasım sonugünaydın kızlar bence artık hazırlıklara hız verelim bi ay boyunca ne eksik var ne iş var yapalım kasımda doğanlar çok olur gibi geliyo bana artık
benim de aralığı bulmaz gibi canım 8 i görünüyo ama ultrasonlarda bi hafta önde gidiyobende çok heycanlandım
inşallah güzel haberler yazarız
İlk aceleci bebişimizin
benim zaten kasım sonu
sezeryan olacağı için
ama tabii yusuf emir gibi acele etmezse
Allahım saglikla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Rabbim ikisini de korusun.Kızlar Günaydın
efsanehayat ımızın suyu geldi doğuma aldılar
hepinizden ricam kendi ve bebeği için bol bol dua edin
Çok aceleci bir bebişmiş :)
çalışan anneler doğum iznine çıkma yasal süresi en son nedir biliyor mususnuz doktordan çalışabilir belgesi getirilirse 2 veya 3 hafta olması lazım ama tam bilemedim
sağol canım 37. haftayı doldurunca değil mien son 37. hafta da çıkman gerek tatlım.
Ay insallah bende cok merak ediyorum. Bebegimiz de iyidir insallahEvet çok heyecan yaptım ya hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı sıhhatlidir inşallah
gözün aydın allah analı babalı büyütsünIlk bebegimiz dogdu aralik anneleri
Günaydın kızlar şampuan deterjan ne marka alcaksiniz
çalışan anneler doğum iznine çıkma yasal süresi en son nedir biliyor mususnuz doktordan çalışabilir belgesi getirilirse 2 veya 3 hafta olması lazım ama tam bilemedim
Modelin ismi tredy cnm en ustteki model yani buyuyen besik olani ve uc kapili dolapgüle güle kullansın canım bebişin ben netten baktım ama tedy modelini göremedim
Sabun tozunu onermiyolar yumusaticiyidakiyafette kaliyor diyeMustela nasıl acaba ?? Arkadaş onu kullanıyor memnun.bir de Granüllu sabun tozu vardı ebebek te onlar iyi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?