2016 Aralık Anneleri

Bende uçak kabini boyutunda küçük valizimi hazırlayacağım, sığmazsa bir tane de sırt çantası yaparım diye düşünüyorum.

Bugün doğum yapan arkadaşımızı duyunca acaba çantayı hazırlasam mı diye düşünmeye hem de biraz endişelenmeye başladım. Zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz

Ya facebook ta gördüm biraz önce bir arkadaşımızın bebeği olmuş, doğuma almışlar diye. SOnra bir baktım efsanehayat mış. Canım benim dualarımız seninle. Senin iyi olduğun haberini aldık inşallah bebişinle kavuştuğun güzel anları da duyacağız. Allah ne kadar büyük, dün eşin için üzülmüştün efsanehayat , bugün Rabbim sana üzülme der gibi mucizeyi yaşattı. Kısmetyle geldi inşallah ilk kuzucuğumuz. Dualarımız seninle.

kızlar kapı süsünü internetten veya instagram dan alanlar var mı nerelerden aldınız tavsiyeleriniz neler sanki buralarda çok model var gidip gezip arasan bulmazsın bunları gibi ya da gezmeye değer mi bilmiyorum

kızlar kapı süsünü internetten veya instagram dan alanlar var mı nerelerden aldınız tavsiyeleriniz neler sanki buralarda çok model var gidip gezip arasan bulmazsın bunları gibi ya da gezmeye değer mi bilmiyorum
Cnm ben baktım instagramdan bi kaç tane ama çok pahalı ektekilerden bitanesi 150 diğeri 130 tl o yizden aynı malzemeleri alıp kendim yapıcam

Eklentiler

• IMG_6827.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 102
ben de bunlardan baktım canım bi de aynalı olanlarda bana da çok pahalı geldi instagramdan aynalı beğendim 180 dedi kendim yapsam malzemeleri nasıl temin ederim diyorum ...
http://www.ponentebaby.com/Tac-ayna-kapısusu
Buda çok güzel canım ama bunun alt aynasını kestirmen lazım bak ben buna benzer eşim ve benim adımla kapı süsü yapmıştım bi copy center a aynayı kestirip yazıyı yazdırdım çiçeklerle süslemiştim. Sadece aynayı kesem biyer bulsan üzerindeki çiçekleri englishhomedan almıştım

Eklentiler

• IMG_3238.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 102
walla çok güzel olmuş canım yaa hazır gibi :) kaça mal oldu sana bu

Çiçekleri indirimden aldım englishhome çiçeklere indirim yapmıştı o haliyle 50 tlye mal oldu herşeyi dahil.kapıya asmaya korkuyorum ya düşer kırılır yada çalarlar diye
kesinlikle korkmalısın zaten hazırlar 150 tl den başlıyo sen iyi düşünmüşsün bana da iyi fikir oldu ben de düşüneyim bunu canım sağol olmazsa bebişine de böyle yaptır nasılsa tecrübelisin ben çok beğeniyorum bu modelleri :))

Facebook kullanmayanlar icin de bilgi verin lütfen umarım hersey yolundadır, dualarımız seninle efsanehayat

Canım efsanehayat ın facebook tan bizi haberdar ettikleri şöyle:

Ağrısı-sancısı olmadan birden suyu boşalmış. (30.hafta) Genel anestezi ile sezeryan olmuş. Arkadaşımızın durumu iyi şükür sadece olağan ağrıları varmış ameliyat sonrası. Bebişimiz 1650 gram doğmuş. Yenidoğan yoğun bakımındaymış. İkisi de iyi olacaklar ve kavuşacaklar yakında Allah'ın izniyle.

Yine bizi haberdar ederse, burada da facebooktan göremeyen arkadaşlar için aktarırız.Hepimiz dua edelim.

walla çok güzel olmuş canım yaa hazır gibi :) kaça mal oldu sana bu
Bak diğer polyester olanlarında böyle ham hali satılıyo nette 15 tl felan bunun içine karton kesip üzerine aynı boyutta sünger koyuyosun süngerin üzerinede ne renk istersen saten kumaş kaplayıp hazır harfler var taştan ütüyle yapışıyo ondan isminin harflerini yapıştır kenarlarınada çiçekler ortama 50yede bu mal olur

Eklentiler

• IMG_6937.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 86
Rabbim sagsaglim kavustursun annesiyle kuzusunuuu

bu da mantıklı aslında kolay şeyler birini seçip yapmak lazım :) yine bi karara varırsan beni de bilgilendir canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…