- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Evet canım galiba eşim alacak konuştum10 liraymis canim 5 lira fazla vermis olcaksin. Esin alcaksa degistirmeye gerek yk
Merhaba arkadaşlar.. İnşallah arkadaşımız bi an önce kendini toparlar bebişide toparlar. 1 aydır erken doğum riskinden dolayı evde yatıyorum onuda duyunca heyecanlandım :))
Bişey sormak istiyorum size. Hastane çantası olarak ne hazırlamayı planlıyosunuz? Küçük bi çekçekli valizim var kendi eşyalarınıda bebeğinkileride ona koyayım diyorum ben ama tam da karar veremedim.
hayırlı olsun canımCanım ben daha dün sipariş verdim oradan :) bu sabahlıklı pijamadan istedim...
Cnm ben baktım instagramdan bi kaç tane ama çok pahalı ektekilerden bitanesi 150 diğeri 130 tl o yizden aynı malzemeleri alıp kendim yapıcamkızlar kapı süsünü internetten veya instagram dan alanlar var mı nerelerden aldınız tavsiyeleriniz neler sanki buralarda çok model var gidip gezip arasan bulmazsın bunları gibi ya da gezmeye değer mi bilmiyorum
Diğerini eklemeyi unutmuşumCnm ben baktım instagramdan bi kaç tane ama çok pahalı ektekilerden bitanesi 150 diğeri 130 tl o yizden aynı malzemeleri alıp kendim yapıcam
ben de bunlardan baktım canım bi de aynalı olanlarda bana da çok pahalı geldi instagramdan aynalı beğendim 180 dedi kendim yapsam malzemeleri nasıl temin ederim diyorum ...Diğerini eklemeyi unutmuşum
Buda çok güzel canım ama bunun alt aynasını kestirmen lazım bak ben buna benzer eşim ve benim adımla kapı süsü yapmıştım bi copy center a aynayı kestirip yazıyı yazdırdım çiçeklerle süslemiştim. Sadece aynayı kesem biyer bulsan üzerindeki çiçekleri englishhomedan almıştımben de bunlardan baktım canım bi de aynalı olanlarda bana da çok pahalı geldi instagramdan aynalı beğendim 180 dedi kendim yapsam malzemeleri nasıl temin ederim diyorum ...
http://www.ponentebaby.com/Tac-ayna-kapısusu
walla çok güzel olmuş canım yaa hazır gibi :) kaça mal oldu sana buBuda çok güzel canım ama bunun alt aynasını kestirmen lazım bak ben buna benzer eşim ve benim adımla kapı süsü yapmıştım bi copy center a aynayı kestirip yazıyı yazdırdım çiçeklerle süslemiştim. Sadece aynayı kesem biyer bulsan üzerindeki çiçekleri englishhomedan almıştım
Çiçekleri indirimden aldım englishhome çiçeklere indirim yapmıştı o haliyle 50 tlye mal oldu herşeyi dahil.kapıya asmaya korkuyorum ya düşer kırılır yada çalarlar diyewalla çok güzel olmuş canım yaa hazır gibi :) kaça mal oldu sana bu
kesinlikle korkmalısın zaten hazırlar 150 tl den başlıyo sen iyi düşünmüşsün bana da iyi fikir oldu ben de düşüneyim bunu canım sağol olmazsa bebişine de böyle yaptır nasılsa tecrübelisin ben çok beğeniyorum bu modelleri :))Çiçekleri indirimden aldım englishhome çiçeklere indirim yapmıştı o haliyle 50 tlye mal oldu herşeyi dahil.kapıya asmaya korkuyorum ya düşer kırılır yada çalarlar diye
Facebook kullanmayanlar icin de bilgi verin lütfenumarım hersey yolundadır, dualarımız seninle efsanehayat
Bak diğer polyester olanlarında böyle ham hali satılıyo nette 15 tl felan bunun içine karton kesip üzerine aynı boyutta sünger koyuyosun süngerin üzerinede ne renk istersen saten kumaş kaplayıp hazır harfler var taştan ütüyle yapışıyo ondan isminin harflerini yapıştır kenarlarınada çiçekler ortama 50yede bu mal olurwalla çok güzel olmuş canım yaa hazır gibi :) kaça mal oldu sana bu
Rabbim sagsaglim kavustursun annesiyle kuzusunuuuCanımefsanehayat ın facebook tan bizi haberdar ettikleri şöyle:
Ağrısı-sancısı olmadan birden suyu boşalmış. (30.hafta) Genel anestezi ile sezeryan olmuş. Arkadaşımızın durumu iyi şükür sadece olağan ağrıları varmış ameliyat sonrası. Bebişimiz 1650 gram doğmuş. Yenidoğan yoğun bakımındaymış. İkisi de iyi olacaklar ve kavuşacaklar yakında Allah'ın izniyle.
Yine bizi haberdar ederse, burada da facebooktan göremeyen arkadaşlar için aktarırız.Hepimiz dua edelim.
bu da mantıklı aslında kolay şeyler birini seçip yapmak lazım :) yine bi karara varırsan beni de bilgilendir canım :))Bak diğer polyester olanlarında böyle ham hali satılıyo nette 15 tl felan bunun içine karton kesip üzerine aynı boyutta sünger koyuyosun süngerin üzerinede ne renk istersen saten kumaş kaplayıp hazır harfler var taştan ütüyle yapışıyo ondan isminin harflerini yapıştır kenarlarınada çiçekler ortama 50yede bu mal olur
Tmm canım 1 2 hafta içerisinde karar verip başlarım yapmaya hazır dursunbu da mantıklı aslında kolay şeyler birini seçip yapmak lazım :) yine bi karara varırsan beni de bilgilendir canım :))
Cnm ben baktım instagramdan bi kaç tane ama çok pahalı ektekilerden bitanesi 150 diğeri 130 tl o yizden aynı malzemeleri alıp kendim yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?