- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
Bu sanirim biz kadinlarin geninde var acelecilik yada herseyi hazir olsun bir an once takimtisi aman napalim her duyguyu biz yasuyoz onlarin hc bsyden hberi yok heycn bizde dorukda onlarda onlarda sakinlik hat safadaBen de dün israr ettim gionce birazini daha tamamladik. Süt pompasi, Termometre, Küvet, Deterjan, Emzik, Tarak, Gögüs kalkani gibi ivir zivirlar. Esim hala cok acelecisin vakit var diyor ama ben rahat edemiyorum bitirmeden.
Evet halletmezsem kafamdan gitmiyor sürekli düsünüyorum yapacagim seyleri :) Hallettikce rahatliyorum.Bu sanirim biz kadinlarin geninde var acelecilik yada herseyi hazir olsun bir an once takimtisi aman napalim her duyguyu biz yasuyoz onlarin hc bsyden hberi yok heycn bizde dorukda onlarda onlarda sakinlik hat safada
cnm istersen 32 de çalışamaz raporu alabilirsinçalışan anneler doğum iznine çıkma yasal süresi en son nedir biliyor mususnuz doktordan çalışabilir belgesi getirilirse 2 veya 3 hafta olması lazım ama tam bilemedim
ayyy inanamiyorum yaa :) Rabbim saglikla anali babali buyumesini nasip etsin.. kac haftalik hamileydi arkadasimiz, ? bebis suan kuvezdemi?
30 haftalıktıayyy inanamiyorum yaa :) Rabbim saglikla anali babali buyumesini nasip etsin.. kac haftalik hamileydi arkadasimiz, ? bebis suan kuvezdemi?
36hf +7. gün senin işte son günün olacak. 37 haftalık olduğundan itibaren evde olman gereksağol canım 37. haftayı doldurunca değil mi
Calisabilir rapru aldiktan sonra 35 gun calisabiliyosun canimçalışan anneler doğum iznine çıkma yasal süresi en son nedir biliyor mususnuz doktordan çalışabilir belgesi getirilirse 2 veya 3 hafta olması lazım ama tam bilemedim
Sizin için:Merhaba arkadaşlar.. İnşallah arkadaşımız bi an önce kendini toparlar bebişide toparlar. 1 aydır erken doğum riskinden dolayı evde yatıyorum onuda duyunca heyecanlandım :))
Bişey sormak istiyorum size. Hastane çantası olarak ne hazırlamayı planlıyosunuz? Küçük bi çekçekli valizim var kendi eşyalarınıda bebeğinkileride ona koyayım diyorum ben ama tam da karar veremedim.
aynen sureklı bunları dusunuyrum bende oda aldık aldıkda rahatladımmı yk sımdı carsambayı ıple beklıyorum kurulması ıcın ck heycnlıyım ama bu kdr heycn esıme sacma gelıyor o cok sakın halledılır yapılır modundaEvet halletmezsem kafamdan gitmiyor sürekli düsünüyorum yapacagim seyleri :) Hallettikce rahatliyorum.
Gerci benim esim de baya heyecanli.Sadece alisveris konusunda rahat. O da neler lazim neler yapilacak pek bilmedigi icin
kızlar lohusa sepetinden alışveriş yapan oldu mu?
küçük harflerleKizlar merhaba facebook grubuna istek yolluyorum 2dir kabul edilmiyor neden acaba? Yanlis sayfayami istek atiyorum acaba?
Bende küçük bi valiz düşünüyorum. Derli toplu olurMerhaba arkadaşlar.. İnşallah arkadaşımız bi an önce kendini toparlar bebişide toparlar. 1 aydır erken doğum riskinden dolayı evde yatıyorum onuda duyunca heyecanlandım :))
Bişey sormak istiyorum size. Hastane çantası olarak ne hazırlamayı planlıyosunuz? Küçük bi çekçekli valizim var kendi eşyalarınıda bebeğinkileride ona koyayım diyorum ben ama tam da karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?