2016 Aralık Anneleri

Ben de dün israr ettim gionce birazini daha tamamladik. Süt pompasi, Termometre, Küvet, Deterjan, Emzik, Tarak, Gögüs kalkani gibi ivir zivirlar. Esim hala cok acelecisin vakit var diyor ama ben rahat edemiyorum bitirmeden.
Bu sanirim biz kadinlarin geninde var acelecilik yada herseyi hazir olsun bir an once takimtisi aman napalim her duyguyu biz yasuyoz onlarin hc bsyden hberi yok heycn bizde dorukda onlarda onlarda sakinlik hat safada

Bu sanirim biz kadinlarin geninde var acelecilik yada herseyi hazir olsun bir an once takimtisi aman napalim her duyguyu biz yasuyoz onlarin hc bsyden hberi yok heycn bizde dorukda onlarda onlarda sakinlik hat safada
Evet halletmezsem kafamdan gitmiyor sürekli düsünüyorum yapacagim seyleri :) Hallettikce rahatliyorum.
Gerci benim esim de baya heyecanli. Sadece alisveris konusunda rahat. O da neler lazim neler yapilacak pek bilmedigi icin

çalışan anneler doğum iznine çıkma yasal süresi en son nedir biliyor mususnuz doktordan çalışabilir belgesi getirilirse 2 veya 3 hafta olması lazım ama tam bilemedim
cnm istersen 32 de çalışamaz raporu alabilirsin
sağlığın el veriyorsa 37. haftana kadar çalışırsın
ama 37 de kesinlikle istesen dahi çalışmayı çalışamaz raporu verecekler

Merhaba arkadaşlar.. İnşallah arkadaşımız bi an önce kendini toparlar bebişide toparlar. 1 aydır erken doğum riskinden dolayı evde yatıyorum onuda duyunca heyecanlandım :))

Bişey sormak istiyorum size. Hastane çantası olarak ne hazırlamayı planlıyosunuz? Küçük bi çekçekli valizim var kendi eşyalarınıda bebeğinkileride ona koyayım diyorum ben ama tam da karar veremedim.

Sizin için:
  • Emzirme için önden açılan iki gecelik
  • Birkaç çift rahat iç çamaşırı
  • Ağır hizmet türü sıhhi pedler
  • Bir şal veya sabahlık
  • Terlikler
  • Bir çift sıcak tutan çorap
  • Göğüs pedleri, lanolin krem (hassas meme uçları için) & emzirme sutyenleri
  • Bir emzirme örtüsü (ziyaretçi bekliyorsanız)
  • Telefon ve şarj cihazı
  • Tuvalet ve kozmetik malzemeleri
  • Dudak kremi
  • Evde giymek için rahat giysi
  • Vücut losyonu veya masaj yağı
  • Hastane dosyası/notları
  • Doğum planı (eğer varsa)
Bebeğiniz için:
  • Önden iliklenen 3 adet tüm vücut tulumu
  • Çorap, eldiven ve şapka
  • Şapka ve battaniye dahil eve gidiş giysisi
  • Prima Swaddlers gibi özellikle yeni doğan için yapılmış yaklaşık 20-30 bebek bezi
  • Bebek mendilleri
Partneriniz için:
  • Yiyecek hafif bir şeyler
  • Telefon ve şarj cihazı
  • Yedek giysi & tuvalet malzemesi
  • Kamera ve şarj cihazı
bu hazır listeyi buldum sığarsa koy cnm tek valize

Evet halletmezsem kafamdan gitmiyor sürekli düsünüyorum yapacagim seyleri :) Hallettikce rahatliyorum.
Gerci benim esim de baya heyecanli. Sadece alisveris konusunda rahat. O da neler lazim neler yapilacak pek bilmedigi icin
aynen sureklı bunları dusunuyrum bende oda aldık aldıkda rahatladımmı yk sımdı carsambayı ıple beklıyorum kurulması ıcın ck heycnlıyım ama bu kdr heycn esıme sacma gelıyor o cok sakın halledılır yapılır modunda

Kizlar merhaba facebook grubuna istek yolluyorum 2dir kabul edilmiyor neden acaba? Yanlis sayfayami istek atiyorum acaba?

Bende küçük bi valiz düşünüyorum. Derli toplu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…