- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Çerçevesini internetten mi aldın yoksa bulunduğun şehirden mi canımm? Burda biyerde baktım delikli delikliydi polyesteri internetten sipariş vermeyi düşünüyorum bunj yaparsamCanım ben aldım malzemeleri aynısından yapacağım...
Amin canım. Benim de gözüm korktu. Bebişin çamaşırlarını falan 1 ay sonra yıkamayı düşünüyordum. Daha öne çekmeliyim sanırım.Bu saatten sonra Rabbim ne zaman kararladıysa gelebilirler anlaşılan.Rabbim sagsaglim kavustursun annesiyle kuzusunuuu
Canım ankaradayım suluhandan aldım hatta arkadaşım da hamile ona da hediye yapıyorum 17.5 TL den aldık tanesini kumaşı 2.5 TL tuttu 10 TL ye de çerçeveciye kumaşını yaptırttım :) süs malzemeleri kaldı ismine karar verebilirsek...Çerçevesini internetten mi aldın yoksa bulunduğun şehirden mi canımm? Burda biyerde baktım delikli delikliydi polyesteri internetten sipariş vermeyi düşünüyorum bunj yaparsam
Süpermişş canım hiç gerek yok okdar para ödemeye hazır almaya süper valla güle güle kullanın inşallahCanım ankaradayım suluhandan aldım hatta arkadaşım da hamile ona da hediye yapıyorum 17.5 TL den aldık tanesini kumaşı 2.5 TL tuttu 10 TL ye de çerçeveciye kumaşını yaptırttım :) süs malzemeleri kaldı ismine karar verebilirsek...
Benim kendi valizim hazir bebisinki kaldi hala kadife tulumlari kargoda gelince onu da hazirlayacagim. Şöyle bir sorunum var benim de orta boy valize sadece benimkiler sigdi. Banyi havlusuyla sabahlik yarisini kapladi kalan yarisini da hasta bezleriyle gecelikler.. Daha bebisin battaniyeleri var agir olan onlari nereye koyacagim bilmiyorumBende uçak kabini boyutunda küçük valizimi hazırlayacağım, sığmazsa bir tane de sırt çantası yaparım diye düşünüyorum.
Bugün doğum yapan arkadaşımızı duyunca acaba çantayı hazırlasam mı diye düşünmeye hem de biraz endişelenmeye başladım. Zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz
Canım kan uyusmazlıgı takibi yapıldı mı ona göre mi iğne yapılıyo? Bnm her ay bakılıyo negatif cıkıyo doktor gerek yok takibe devam dedi de ilk cocuk mu bi deHerkese günaydın yarın kan uyuşmazlığı iğnem ve şeker yüklemem var. İnşallah herşey güzel geçer. Kızımı çok özledim bir ay oldu bakalım minigim nasılmış
Benm 3-4 haftadır gögsümden sıvı geliyo canım hatta arada kuruyo kendi kendine ucundakızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi
Benim kendi valizim hazir bebisinki kaldi hala kadife tulumlari kargoda gelince onu da hazirlayacagim. Şöyle bir sorunum var benim de orta boy valize sadece benimkiler sigdi. Banyi havlusuyla sabahlik yarisini kapladi kalan yarisini da hasta bezleriyle gecelikler.. Daha bebisin battaniyeleri var agir olan onlari nereye koyacagim bilmiyorum
Ayy rabbim ikisini de sağ salim kurtarsın inşFace grubundan öğrendim canım
aynen bende
Aralık derken eylül annesi olacak
Tecrübeli annelere bi sorum olacaktı.
Sizce bebek arabasının çift yönlü olması çok mu gerekli birkaç arkadaş illaki sana dönük olsun diyo ama ben chicconun lite wayini düşünüyorum onda da pusetliyken bana dönük, bastonken dışarıya dönük oluyo. kesinlikle dışa dönük alma diye de uyarıyorlar siz ne dersiniz?
Allah kolaylık versin canım. İnşallah en kısa zamanda iş bulur eşin tekrar. Bebiş de kısmetiyle gelir, şans getirir muhakkak içini ferah tut.Kızlar morelim çok bozuk eşimi işten çıkarttılar şimdi bu olacak iş miydi
Canım geçen sene bir düşügüm oldu sanırım altı yedi haftalık bir gebelikti. yani bu İlk gebelik sayılabilir. Benim de heP negatif çıkıyor ama 28. hafta da vuruluyor diye biliyorumCanım kan uyusmazlıgı takibi yapıldı mı ona göre mi iğne yapılıyo? Bnm her ay bakılıyo negatif cıkıyo doktor gerek yok takibe devam dedi de ilk cocuk mu bi de
Ben bu hafta gittim doktora ama artık gerek duyulmuyor avrupada ve amerikada dedi takip ediliyor sadece kanama durumunda yatış şartıyla veriliyor dedi. Doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakılıyor bosuna hemoglobin verilmiş oluyor anneye yoksa dedi ay bilmiorm kafam karıstı ama 28. Hafta geçti coktanCanım geçen sene bir düşügüm oldu sanırım altı yedi haftalık bir gebelikti. yani bu İlk gebelik sayılabilir. Benim de heP negatif çıkıyor ama 28. hafta da vuruluyor diye biliyorum
Benim kendi valizim hazir bebisinki kaldi hala kadife tulumlari kargoda gelince onu da hazirlayacagim. Şöyle bir sorunum var benim de orta boy valize sadece benimkiler sigdi. Banyi havlusuyla sabahlik yarisini kapladi kalan yarisini da hasta bezleriyle gecelikler.. Daha bebisin battaniyeleri var agir olan onlari nereye koyacagim bilmiyorum
Benim 24. Haftadan beri damla damla sut geliyor.29 hafta muayenemde doktorum iyi birsey endiselenme dedi.kızlar bu hafta yani 29. hafta bebek gelişiminde göğüslerde süt oluşmaya başlar ve sıvı gelebilir diyo böyle bir durumu yaşayan var mı benim göğüslerimde bi değişme olmadı hala eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?