Of bende de aynı sorun var.karnım davul gibi şişti. Spor yapmak, uzun uzun yürümek istiyorum ama korkuyorum erken daha kanamaya falan neden olurum diye. Şişkinliğim oldukça su içiyorum, su içtikçe şişkinliğim oluyor. Bu bi çelişki midir :)
arkadaşlar yazdıklarınızın heeeepsini okudum, aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz! bir Bursalı hemşehrimiz daha gelmiş ne mutlu oldum
Allah ın izniyle Bursa nın bir sürü bebişi olacak!
İnşallahh canım benimde yarın sabah randevum bakalım
Hayatımda ilk defa böyle bütün duyguları bir arada yaşıyorum
Sabah çok ağladım duygusallık inanılmaz
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
ya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
58 kilo evlenip 5 sene içinde hızla kilo aldım hatta bu vermiş halim..
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?
ya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?
Neyse çok fazla kafaya takmiyorum zaten
Biliyordum gorunmeyecegini ama içim rahat etmedi.
Haftaya bi daha gideceğim. ..
Son bikaç ayimiz tayinciyiz inşallah bursa da iyi bi hastanede iyi bi doktorla bu süreci bitiririm. ..