2016 Aralık Anneleri

Izmir egepol de onur Yücel bey e gidiyorum Ayşegül, Şükran ve dilek hmm var ama ben 2 bayan onur bey hakkında konuşurken karar verdim çok güzel yorum yapıyorlardı kapısında bu doktor hakkında Gökalp bey en iyisi tabi ama randevu almak mümkün değil çok yoğun.
Teşekkür ederim Canım bugün aradım ulaşamadım randevu için yarın tekrar arayacağım Onur beyi sorayım madem ılk
Bide ben istanbuldayken doktorum tahliller istemişti orada zamanım olmadı yaptırmak için şimdi o tahlilleri asm de yaptırıp öyle gideyım doktora diyorum ama acaba gidecegım doktor Belkı başka tahlillerde ister mi ki yaaa
İki turlu tahlil yaptırmaya gıtmek istemiyorum sabah aç kalmak benim için çok zor
Senın doktor hangı tahlilleri ıstedı acaba

Günaydın annişler:)

Dün gece çok kötü bi gece geçirdim eşimle bozuştuk gece boyunca sinirden ağlamaktan kasığıma bugüne kadar olmayan tek bir noktaya farklı bi ağrı girdi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur diye kendi kendimi yedim bitirdim. Kanama yok.Çok ağır bir ağrı değildi ama barizdi. Bugün de uyandım psikolojik midir nedir sanki midem bulanmıyor:( çok korkuyorum kızlar ya iş çıkışı hemen doktora gitmeyi düşünüyorum

Dün gece çok kötü bi gece geçirdim eşimle bozuştuk gece boyunca sinirden ağlamaktan kasığıma bugüne kadar olmayan tek bir noktaya farklı bi ağrı girdi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur diye kendi kendimi yedim bitirdim. Kanama yok.Çok ağır bir ağrı değildi ama barizdi. Bugün de uyandım psikolojik midir nedir sanki midem bulanmıyor:KK43: çok korkuyorum kızlar ya iş çıkışı hemen doktora gitmeyi düşünüyorum
Günaydın cnm kanama lekelenme vs yok ise birşey olmamıştır ama bir daha kendini bu kadar strese Sokmamaya çalış için rahat etmiyor ise de bir doktora git istersen ama stres olmasak bile ara ara kasik ağrısı bende de oluyor rahim genişliyor normal dedi doktorum geçmiş olsun tekrar

Günaydın cnm kanama lekelenme vs yok ise birşey olmamıştır ama bir daha kendini bu kadar strese Sokmamaya çalış için rahat etmiyor ise de bir doktora git istersen ama stres olmasak bile ara ara kasik ağrısı bende de oluyor rahim genişliyor normal dedi doktorum geçmiş olsun tekrar
Sağol canım. Rahim genişlemesi olduğunu düşündüğüm ara ara olan bi ağrı var, ondan değildi bu. Tek bir noktaya saplanmış farklı bi sancı oldu. Bilemiyorum Allah yardım etsin umarım bebeğim iyidir çok korkuyorum

Bemde sanıyordum bir tek bende var.şiş ;) meğer bütün herkes bundan muzdaripmiş ;) eşim gelip gidip.karnıma bakıyo n zaman büyüyecek diye. Gerçekten ne zaman büyüyecwk kızlar

Dün gece çok kötü bi gece geçirdim eşimle bozuştuk gece boyunca sinirden ağlamaktan kasığıma bugüne kadar olmayan tek bir noktaya farklı bi ağrı girdi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur diye kendi kendimi yedim bitirdim. Kanama yok.Çok ağır bir ağrı değildi ama barizdi. Bugün de uyandım psikolojik midir nedir sanki midem bulanmıyor:KK43: çok korkuyorum kızlar ya iş çıkışı hemen doktora gitmeyi düşünüyorum
Benim de geçti mide bulantım bende korkuyorun açıkcası ;(

Merhabalar herkese :KK66:
Arkadaşlar perşembe günü kontrolum vardı bebeklerim ikizdi ama maalesef kontrolde sadece 1 bebeğim göründü diger bebegim kaybolmuş kesesi var kendisi yok cok Üzgünüm. ...
kalan bebeğimin de 8+4 olması gerekirken 7+5 çıktı iki hafta sonraya kontrolum var bir anda hersey ters gitmeye başladı cok moralim bozuk.
Bebeğim 1.42 cm çıktı dr küçük dedi sizlerin nasıl bebekleriniz. benim sat 13 mart
Canım çok üzüldüm ama içini ferah tutmaya çalış.Kötü şeyler düşünmemeye bak,ne olursa olsun herşey Allahtan. Allahın izniyle güzel haberler alırsın.

Sadece oysa korkma. Bazen geçip tekrar başlayabiliyor. İçin rahat olsun. Kontrol be zaman? Haftan kaç?
Evet sadrce o çok şüküt. Bir an önce büyü
Sadece oysa korkma. Bazen geçip tekrar başlayabiliyor. İçin rahat olsun. Kontrol be zaman? Haftan kaç?
9.hafta bugün. Iki hafta sonra randevum. Bir an önce büyüseler de hissedip iyi olduklarını anlasam istiyorum

günaydınlar herkese,bugün hiç iyi hissetmiyorum,dünden beri geçmeyen bir migren ağrısı,bulantı,halsizlik,havasızlık,sabah boş mideyi öğürdüm,peynir yedim,bugün işler yoğun :KK43::KK43::KK43:

Back
X