2016 Aralık Anneleri

Kızlarrr doktordan geliyorum bebeğimi gördüm sevinç mutluluk şaşkınlık hepsi bir arada maşallah içerde oynayıp duruyor bugün 10+6 dayız ve boyumuz 4 cm cinsiyetimizde büyük ihtimal oğlann

Hayırlı olsun darısı bizlerin başına :KK53:
Benim kontrolüme daha 10 gün var 12.haftada olucam gittiğimde benimkini de söyler mi acaba :işsiz::işsiz:

Hayırlı olsun darısı bizlerin başına :KK53:
Benim kontrolüme daha 10 gün var 12.haftada olucam gittiğimde benimkini de söyler mi acaba :işsiz::işsiz:
Soyler Canım gosterirse inş gosterir gerçi onlar anlıyor kemik yapısından falan ama bazı Dr garantici o yüzden söylemiyor bizimki soyledi

Kızlarrr doktordan geliyorum bebeğimi gördüm sevinç mutluluk şaşkınlık hepsi bir arada maşallah içerde oynayıp duruyor bugün 10+6 dayız ve boyumuz 4 cm cinsiyetimizde büyük ihtimal oğlann
Vaww maşallah canım ya çok sevindim. DOktor o şekilde söyleme gereği duyduysa, yüksek ihtimaldir bence. Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. Bak ne güzel tam görünür pozisyonda durmuş bebiş. Bende 12. haftada gitmiş olacağım, bakalım erkekse gösterir diye umuyorum, kızsa daha 16. haftayı bekleyeceğiz gibi :KK49:

haydi gözün aydın canım bir pipican geliyor desene :halay::halay:bu haftadan sonra hekes teker teker öğrenir cinsiyetleri haydi hayırlı olsun :KK54:

şükürler olsun güzel haberleri aldın:) darısı başımıza artık:) 10+6 da cinsiyeti neye göre büyük ihtimal oğlan diyebildi doktor merak ettim? ben de 12+3 de gidicem kontrole belki benimkinde de cinsiyetle ilgili bir yorum yapabilirler:)

kızım 2,5 yaşında. yaş aralıgının iyi olacagını düşündüm.Çok büyük de olunca daha çok kıskançlık da olabiliyormuş.
bnm de kızım 2 yaşında. araları 2buçuk olacak doğuma kdr inşallah.
evet bende herkes gbi erkenden cinsiyeti nasıl sçyledi merak ettm cnm :) bende cumartesi gittim 11+0 da birşey demedi.birde pozisyonu nasıl oluyor ki benimki hep yan yatıyor yani sanki sol tarafından bakıyorsun gibi sol kolu bize yakınsa sağ arka tarafta oluyor gibi. sizinkilerin ultrason görüntüleri farklı mı?

Vaww maşallah canım ya çok sevindim. DOktor o şekilde söyleme gereği duyduysa, yüksek ihtimaldir bence. Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah. Bak ne güzel tam görünür pozisyonda durmuş bebiş. Bende 12. haftada gitmiş olacağım, bakalım erkekse gösterir diye umuyorum, kızsa daha 16. haftayı bekleyeceğiz gibi :KK49:
Teşekkür ederim Canım zaten herkez sizin oglan olur diyordu sasirmadim o yüzden çok :) hayırlısı olsunda mükemmel bir duygu benim arkadaş 12.haftada kızı olacağını öğrenmişti öğrenirsin inş sende insan merak ediyor :D

bnm de kızım 2 yaşında. araları 2buçuk olacak doğuma kdr inşallah.

evet bende herkes gbi erkenden cinsiyeti nasıl sçyledi merak ettm cnm :) bende cumartesi gittim 11+0 da birşey demedi.birde pozisyonu nasıl oluyor ki benimki hep yan yatıyor yani sanki sol tarafından bakıyorsun gibi sol kolu bize yakınsa sağ arka tarafta oluyor gibi. sizinkilerin ultrason görüntüleri farklı mı?
Canım aslında çoğumuzun bellidir fakat her doktor emin olmadan söylemiyor onlar kemik yapısından bile anlıyorlar sonuçta yıllardır bu işi yapıyorlar bizimkisi çok hareketliydi masallah kurbağa pozisyonunda duruyor dedi doktor sürekli ayaklarını acip kapatiyordu kollarını falan

Merhaba hanimlar insallah herkes iyidir .
Fazla okuyamadim ama hastalarmiz var galiba onlar Rabbim acil şifalar versin insallah bir an once sagliklarina kavussunlar insallah.
Bende annemin yanimdayim o kadar rahatim ki annemin yaninda ohh guzel guzel yemekler mis gibi anne eli degismis ekmekler kiskandirmak gibi olmasin ama annem cok magrifetli :D tabi herkesin annesinin yenegini yavrusuna lezziz gelir onun yaptigi yemeklerin tadini baska hic kimsenin ellinden alamayiz ;) Rabbim butun annelerimize uzun ömur saglik sihhat versin tabi babalarimizada.
Annemin yaninda olmama ragmen mide bulantim var malesef. Bugun cok sukur 9+1 olduk ;) hazirani 3.de rendevumuz var minnakimi girmeye gidecez insallah cinsiyet icin tahminde bulunur cunku cokk cok merak ediyorum gecen gun pazarda bi kiz tisörtü gordum aldim belki kizdir diye . Hissediyorumda sanki kiz ;) ama belki kiz istedigim icin oyledir ;) Rabbim saglikla kavusmayi kucagimiza almayi nasip etsin insallah ;) neyse kizlar cok tazdim hakkinizi helal edin optum sizi ve minnaklari ;) grsrz

şükürler olsun güzel haberleri aldın:) darısı başımıza artık:) 10+6 da cinsiyeti neye göre büyük ihtimal oğlan diyebildi doktor merak ettim? ben de 12+3 de gidicem kontrole belki benimkinde de cinsiyetle ilgili bir yorum yapabilirler:)
Yiğidin malı meydanda olur derler yaaa :D erkekler için hayırlısı olsunda inş sizinkide gosterir çok sukur biz gorduk Canım.

haydi gözün aydın canım bir pipican geliyor desene :halay::halay:bu haftadan sonra hekes teker teker öğrenir cinsiyetleri haydi hayırlı olsun :KK54:
Sağol Canım benim benim tek kız kardeşim var yigenlerde hep kız pipiye pek alışık değiliz ama bakalım ogrenicez artık erkek alt almayı falan hayırlısı ile olsunlarda açılışı ben yaptım :D

Teşekkür ederim Canım zaten herkez sizin oglan olur diyordu sasirmadim o yüzden çok :) hayırlısı olsunda mükemmel bir duygu benim arkadaş 12.haftada kızı olacağını öğrenmişti öğrenirsin inş sende insan merak ediyor :KK70:

İnsan ister istemez çok merak ediyor, hayır kendimde ne aşerme belirtisi var, ne başka birşey. Benim ilk bebiş olduğundan, kız erkek diye bir isteğim yok. Ama içime doğan bir cinsiyet var, dile getirmek istemiyorum, o kadar kuvvetli bir his. Artık Allah malum mu etmiş, doktor cinsiyeti söyledikten sonra belli olacak.:KK76:
Hepimizin hakkında hayırlısı ve en sağlıklısı inşallah.

Back
X