2016 Aralık Anneleri

Kızlar benim gibi aşırı bulantisi olanlar hangi ilacı kullanıyorlar acaba ben sürekli serum taktiriyorum 8 haftalik suan 6 hafta dan beri işe gidemiyorum bulantım beni mahvetti ne yesem çıkarıyorum doktor zofran ve zofer adında ilaç verdi kullanan oldumu hiç. . Bukadar bulanti tiksinti normalmi sizce

merhabalar, bulantı konusunda Allah yardımcın olsun bende 1,5 2 ay kadar çektim, doktor bana da zofer vermişti çok kullanmamaya dikkat ettim sadece dayanılmayacak bulantılarım kusmaya doğru gittikçe artık migdem de yemek durmuyor modunda iken kullanıyordum ilaçı alır almaz bulantıları kesiyordu ama en fazla 2-3 kez aldım çok fazla almamaya özen göstermeni tavsiye ederm . aç kalmamaya dikkat et birde sakızzzz taşı yanında sürekli ağzının içini kötü hissettiğinde bulantın olmadan sakız al süreklii bana iyi geliyordu umarım işe yarar.

merhabalar, bulantı konusunda Allah yardımcın olsun bende 1,5 2 ay kadar çektim, doktor bana da zofer vermişti çok kullanmamaya dikkat ettim sadece dayanılmayacak bulantılarım kusmaya doğru gittikçe artık migdem de yemek durmuyor modunda iken kullanıyordum ilaçı alır almaz bulantıları kesiyordu ama en fazla 2-3 kez aldım çok fazla almamaya özen göstermeni tavsiye ederm . aç kalmamaya dikkat et birde sakızzzz taşı yanında sürekli ağzının içini kötü hissettiğinde bulantın olmadan sakız al süreklii bana iyi geliyordu umarım işe yarar.
Zofer ı içmemeyi denedim ama ne yesem çıkardım olmuyor bende istemezdim ilaç kullanmak ama kesinlikle ne yesem çıkıyor. Bişey ye memiş olsam bile kasil iyor öğürüp duruyorum çaresizim yani

Gunaydin herkese güzel annişler:anneadayı: haftaya kontrolümüz var iple cekiyorum:KK200: bulantilar eve geldikten sonra artıyor, akşam da istifra ediyorum hep, allahtan okulda pek hissetmiyorum yoksa naparim :dua:

Günaydın arkadaşlar. Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle:) Benim de midem keyifsiz, bulantılarım devamlı var. istemlice tutuyorum kendimi kusmamaya çalışıyorum. Bir öğürsem hepsini çıkarma potansiyelim var:) İşteyken çok zor oluyor, bir de toplantım var bugun ne yapıcam bilmiyorum:(

Günaydın arkadaşlar. Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle:) Benim de midem keyifsiz, bulantılarım devamlı var. istemlice tutuyorum kendimi kusmamaya çalışıyorum. Bir öğürsem hepsini çıkarma potansiyelim var:) İşteyken çok zor oluyor, bir de toplantım var bugun ne yapıcam bilmiyorum:KK43:
Allah kolaylik versin söyle bence amirine eziyet çekme ben 3 haftadır raporluyum bu yuzden

Allah kolaylik versin söyle bence amirine eziyet çekme ben 3 haftadır raporluyum bu yuzden
sağol canım, sağolsun yine de anlayışla karşılıyor bazen izin alıyorum ama birsüre daha geçmezse rapor alıcam. 12. haftama giriyorum ama hala bulantıların devam etmesi garip değilmi? ne zaman tam anlamıyla geçecek. Garip ama kilo da aldım,çünkü midemi ekmek vs. tutuyor, hiç ekmek yemeyen ben ekmek peynir zeytin yiye yiye kilo aldım:( bu ne çelişkidir yaa.

ben geçen hafta hastaydım iyileştim yazmıştım kimse bana geçmiş olsun dememiş :KK43: o_O
bak sennn,ay alınma güzel hamiş,çok geçmiş olsun,konu konuyu açıyor canım,akşa 5 e kadar bakabiliyorum,eve gidince ev,iş,kızcem ve hamilelik rehaveti,üstüste sızıp kalıyorum :KK15::KK15:

S Senbirsen çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın?

Ya kızlar ben acayip iştahsızım decaviti içerken ne güzel yiyebiliyordum şimdi halsizlik var iştahım hiç yok bişey cazip gelmiyor dün yine portakal suyu çekti canım içtim o kadar napcam böyle 3 parça ceviz yedim yarım saatte az önce geveleye geveleye bi hal oldum:) gülüyorum ama ağlancak durumdayım yinede şükür halime ne diim
Özellikle yemek programlarını açıyorum canım ceksin diye bişey çekmiyor dün akşam kumpir olsa yerdim belki dedim ama o da yasak demi bize?

Günaydın Hamişler :anneadayı:

Bizim dün kontrolümüz vardı. Doktor 8 haftalık olmuş dedi. Çok şükür pıtpıtlarını da duydum.Darısı duymayanların başına. Herhangi ek bir şey vermedi folik asite devam dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. :KK49:
Ultason kağıdında 11.7 cm yazıyor. 11 mm demek değil mi pek anlamadım da :KK22:

S Senbirsen çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın?

Ya kızlar ben acayip iştahsızım decaviti içerken ne güzel yiyebiliyordum şimdi halsizlik var iştahım hiç yok bişey cazip gelmiyor dün yine portakal suyu çekti canım içtim o kadar napcam böyle 3 parça ceviz yedim yarım saatte az önce geveleye geveleye bi hal oldum:) gülüyorum ama ağlancak durumdayım yinede şükür halime ne diim
Özellikle yemek programlarını açıyorum canım ceksin diye bişey çekmiyor dün akşam kumpir olsa yerdim belki dedim ama o da yasak demi bize?
Neden yasak canım ben yiyorum kumpir.

Back
X