Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetttKaşıntıları Başlayan arkadaşlar
İlk gebeliğiniz mi Merak ettim
bence ilk gebeliklerde daha çok olmuştur canım çünkü benim karnım baya şiş olduğu halde kaşıntı yok,ilk gebelikte vardı amaKaşıntıları Başlayan arkadaşlar
Merhaba kizlar gecmisi okuyamadim 2 gundur felaket hastayim.faranjit olmusum ates yapisti yakama birakmiyo beni.surekli yatiyorum ilacta yok tabi.dr c vitamini al guzel besln dedi ama istah sifir hic birsey yiyemiyorum.
Dua edin bana bu gece atlatiyim artik.5 yasinda bi oglum var onunlada cok zir oluyo
Benim de ilk canımKaşıntıları Başlayan arkadaşlar
kaşıntıya kakao yağını öneriyorlar kız katı olanını eritip sürmek çok iyi geliyormuş bilginize.Benim de ilk canım![]()
benim bu cuma kontrolum var gittiğimde sorucam :)kaşıntıya kakao yağını öneriyorlar kız katı olanını eritip sürmek çok iyi geliyormuş bilginize.
bir de doktoruna danışan var mı en erken ne zaman kullanabiliriz çatlak kremlerini :)
ilk bebeğim ama benimde sanırım çıkmaya başladıGunaydin guzel anneler .biz daha yataktayiz oglumla
benimde karin ve goguslerimde kasintilar oluyor bugun eczaneden inip krem alicam. 2.ci hamileligim oldugu icin mi bilmiyorum ama karinim daha cabuk cikti ilkine göre sizde durumlar nasil kizlar . Bende mide bulantisi hala baş safada
malesef
Hmm anladim canim bide merak ettigim acaba simdi rahmimiz bi portakal kadar mi yoksa daha mi buyuk ? Kizlar sizce ?benim bu cuma kontrolum var gittiğimde sorucam :)
ilk bebeğim ama benimde sanırım çıkmaya başladı![]()
inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.yazarız buraya mutlulukla inşallahBenimde 31'imde ikili testim var. hayirli sonuclar aliriz insallah
bogaz iltihabina gercek sirkeli sulu gargara birde kaya tuzu karbonatlı gargara iltihabı gecir ki ates dussun insallah gecmis olsunMerhaba kizlar gecmisi okuyamadim 2 gundur felaket hastayim.faranjit olmusum ates yapisti yakama birakmiyo beni.surekli yatiyorum ilacta yok tabi.dr c vitamini al guzel besln dedi ama istah sifir hic birsey yiyemiyorum.
Dua edin bana bu gece atlatiyim artik.5 yasinda bi oglum var onunlada cok zir oluyo
ilk hamileligimde lierac kullandim sabah bebek yagi aksam lierac ertesi gun sabah aci badem sutu kremi aksam lierac.bir ay yetiyordu azar azar kullaninca simdi fiyati iyce ucmus arayis icindeyim.7 yil once tanidik eczaneden 50 tlye aliyodum simdi ne kadardir kimbilir bi ara 100 gibi gormustum siz ne kadara aldiniz.bu arada hic catlamadimBende dün lierac aldım kullanmaya da başladım çünkü sanırım erken şişmeye başlayacağım kaşıntılar başladı hem göğsümde hem karnımda...
İlk bebeğimde badem yağı kullandım. Hiç çatlamadım. Sdc göğüslerim doğumun ardından süt inince birden şişti. O zaman altları biraz kızarmıştı. Ama şimdilerde onlarda geçti. Sdc sezeryan izim var kızımdan. Onun içinde kreme başlamıştım ama ikinci bebeği istediğim için devam etmemiştim. Yoksa o da kaybolmak üzereydi.Günaydın arkadaşlar
Ben dün araştırdım şimdilik badem yağı sürüyorum ama bepanthol çatlak kremi almayı düşünüyorum eczaneden.