2016 Aralık Anneleri

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir.
Bende annemin evindeydim daha dun geldim. Ve bugun cok kotuyum mide bulantim artti hic bisey yiyemiyorum:KK43: iki lokma bisey yedim cikardim onuda. Insan yalniz olunca hic bisey yemek istemiyor ;(
Kizlar ben hem tatli seyler yiyorum hemde eksi karisik yani sizler hangisini yiyorsunuz. Annem bana dedi hem eksi yiyirsun hem tatli kesin erkek olur dedi .
Ayin 3 de rendevum var hayirlisiyla insallh . Ayin 6 sindada ulturasona girecem insallh bebegimi gorecem :KK66: insallh cinsiyetinide ogrenirim Rabbim gonlumuze gore versin insallh hepimizin :KK66:
selam canım,bulantı bende de devam ediyor,yutkunuyorum sürekli mide sıvısı var sanki ağzımda :kusmuk: c tesi bizim de kontrol,üstelik randevu da alamadım,sabah erken gidip ekliycem :işsiz:

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bulantılarınız vs ne durumda.
3-4 gündür rahatladım çok şükür. Bulantılarım kesildi. Halsizlik durumu biraz ama çok daha iyiyim.

Bugün bebişimi görmeye gittim birde. Elleri, kolları, bacakları oynuyordu.
Her şey yolunda dedi doktorumuz. Gelişimi güzelmiş.
Çok hareketli Maşallah.

Kızımın da 1 yaş aşısı vardı bugün. Cuma günü yaşına girdi kızımda :)
Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip ettiği için.
maşallah ,güzel haberler :nazar: kızın da minikmiş,benim de 20 aylık kızım var :KK200:
sat:17.03.2016
beklenen doğum tarihi: 31.12.2016
kaçıncı çocuk: hayırlısıyla ilk çocuğum

selam kızlar,hoşgeldinizzz :KK49::KK49:

Kış bebeği olması hem artı hem eksi aslında oğlumda Şubat doğumlu tam kar kıyamete denk gelmişti:) dışarı filan çıkamadık kolay kolay araba ile gidebildiğim yerler Dışında ama en güzel zamanları bahar ve yaza denk geliyor ek gıdaya geçerken herşey tazecik olacak havuza denize girmesi rahat olacak ve gezmek daha keyifli olacak inşallah
Kizimda 21 subat dogumlu cok rahat olmustu kucukken disari cikilmiyor zaten biraz buyuyunce mayista falan rahat rahat gezmistik biz yazinda rahat olmustu.hamilelik icinde iyi oluyor son zamanlar kisa geliyor. Bakalim aralikta dogum nasil olacak

selam canım,bulantı bende de devam ediyor,yutkunuyorum sürekli mide sıvısı var sanki ağzımda :kusmuk: c tesi bizim de kontrol,üstelik randevu da alamadım,sabah erken gidip ekliycem :işsiz:

maşallah ,güzel haberler :nazar: kızın da minikmiş,benim de 20 aylık kızım var :KK200:

selam kızlar,hoşgeldinizzz :KK49::KK49:
Ayy Rabbim yardim etsin mide bulantisi cok kotuu ufff bir an once bitsin kurtulalim :(

Canım ikili testi yaptığı anda ekstra bi kağıt verdi ondan olması lazım o anki ultrason ölçümlerini yazdılar. Var mı sende? Aşağı ekledim bendekini
Bana vermediler canım
Sonuçlamı verirler acaba
Ense kalınlığı canım. Normal dediyse bu kağıdı kanla birlikte mi verecek acaba sana canım?
Olabilir
Ultrason da de ense kalınlığımıza 1.08 de demiş olabilir 1.18de
Gayet normal dediğini net hatırlıyorum
Merhaba anneler,
İkili teste gittik minik büyümüş 13 hafta 1 günlükmüş elini kolunu oynatıyodu şeker şey Cinsiyetini söylemedi bir ay sonra dedi
Maşallah o zaman
Kızlar bana doktorum ikili test için birşey demedi en son gittiğimde komalık tim aklına gelmedi sanırım:)
12.hafta da yapılıyor canım
Bir ara sor doktorunu
selam güzel aralık anneleri,, nasılsınız ben 2'li test yaptırmamaya karar verdim. Sizin fikriniz ne? bir de beni cinsiyet merakı iyice sardı sizler ne alemdesiniz:KK54:
Bana dr %70 kız dedi
Ama kesinleşinceye kadar bişeyler almak istemiyorum

Arkadaşlar 11+5 günlük oldum ben de. Bulantı ve çıkarmalarımın haddi hesabı yok. Bir hata yaptım, termal suya girdim. 2 gündür sancım var, korkmaya başladım. Umarım bir sorun yaşamam, ilk 3 ayda tehlikeliymiş çünkü. Perşembe de kontrolümüz var, ikili tarama yapılacak. Allahım kimseyi korktuğu şey ile sınamasın, sağlıklı yavrular versin bize inşAllah.

Benim de aynen böyleydi, annem bizde kalıyor zaten 1 aydır. Eşime ya da başka birine yaklaşamıyordum. Mutfak, çöp, her şey kokuyordu. Dardanel ton reklamı var tv da o bile midemi bulandırıyordu gerçi o reklam hala midemi mahvediyor da. Eşimle anneme beni Bi süreliğine K9 köpeği olarak narkotiğe alsınlar diye dalga geçiyordum, bütün kokuları duyabildiğim için :) çok şükür 3 gündür günde 1 seferle atlatıyorum. Darısı en kısa zamanda senin de başına canım, Allah çarçabuk kurtarsın inşallah
Dardanel reklamında midesi bulanan bir tek ben değilmişim :halay:
Allahim tam baliga tiksindigim zamanda televizyona cikmaya başladı o reklamlar her denk geldiğimde bi kotu oluyorum :KK8:

Bana vermediler canım
Sonuçlamı verirler acaba

Olabilir
Ultrason da de ense kalınlığımıza 1.08 de demiş olabilir 1.18de
Gayet normal dediğini net hatırlıyorum

Maşallah o zaman

12.hafta da yapılıyor canım
Bir ara sor doktorunu

Bana dr %70 kız dedi
Ama kesinleşinceye kadar bişeyler almak istemiyorum

ay ne güzel bi ihtimal söylemiş:KK49: benim de içimden kızmış gibi geçmeye başladı 10. haftadan beri:anne:

Dardanel reklamında midesi bulanan bir tek ben değilmişim :halay:
Allahim tam baliga tiksindigim zamanda televizyona cikmaya başladı o reklamlar her denk geldiğimde bi kotu oluyorum :KK8:

Offf aynen çok güldüm okurken pilav üstü ton bağlığında en çok da midem bulanıyor bende yalnız değilmişim şükür ki :)

Annişler merhaba,
Sık yazamıyorum ama zaten psikolojik de pek iyi degilim.. Yalnızım sanıyordum ama onceki sayfalarda baska arkadaşlar da yazınca normal mı acaba dedim.. Kendimi hic iyi hissetmiyorum.. İçimden hiçbirşey gelmiyor.. Mutsuzum sebepsiz, sanki cok isteyerek kavuştuğum bu bebek benim degil.. Okulda öğrencilerin sesini bile çekecek halim yok.. Onların da tavırlarından anlıyorum çocuklar yanıma yaklasamiyor şen şakrak hocaları duvar gibi... Doktora gitmeye korkuyorum, ikili test yaptırmaya da:KK43: bir an önce sağlıkla doğsa keşke diyorum :dua: Nolcak benim bu halim :KK43:

Arkadaşlar 11+5 günlük oldum ben de. Bulantı ve çıkarmalarımın haddi hesabı yok. Bir hata yaptım, termal suya girdim. 2 gündür sancım var, korkmaya başladım. Umarım bir sorun yaşamam, ilk 3 ayda tehlikeliymiş çünkü. Perşembe de kontrolümüz var, ikili tarama yapılacak. Allahım kimseyi korktuğu şey ile sınamasın, sağlıklı yavrular versin bize inşAllah.
Bence önümüzdeki günlerde dinlenmeye özen göster
Çok sıcak suya girmişsin

ay ne güzel bi ihtimal söylemiş:KK49: benim de içimden kızmış gibi geçmeye başladı 10. haftadan beri:anne:
Hayırlsıı olsun bakalım; )

Annişler merhaba,
Sık yazamıyorum ama zaten psikolojik de pek iyi degilim.. Yalnızım sanıyordum ama onceki sayfalarda baska arkadaşlar da yazınca normal mı acaba dedim.. Kendimi hic iyi hissetmiyorum.. İçimden hiçbirşey gelmiyor.. Mutsuzum sebepsiz, sanki cok isteyerek kavuştuğum bu bebek benim degil.. Okulda öğrencilerin sesini bile çekecek halim yok.. Onların da tavırlarından anlıyorum çocuklar yanıma yaklasamiyor şen şakrak hocaları duvar gibi... Doktora gitmeye korkuyorum, ikili test yaptırmaya da:KK43: bir an önce sağlıkla doğsa keşke diyorum :dua: Nolcak benim bu halim :KK43:
Emin ol aynı öyleyim
Gürültüyü kafam almıyor
Çok mutsuzum zaman zaman ve nedensiz
Hep hormonlar canım

Annişler merhaba,

Hormonlarımız bize oyun oynuyor sürekli :( hepimiz aynıyız ne yazık ki...haksızlık yaptığımı düşünüyorum bende bebeğimeeee ve vicdan azabı çekiyorum...

Back
X