2016 Aralık Anneleri

o_O

3 farklı doktor takip ediyor beni endokrinoloji nükleer tıp ve genel cerrahım bir de kadın doğumcu :KK48::KK48: o yüzden güvenim sonsuz onlara...o kadar büyük güven verdin ki bana Allah razı olsun senden...evet doktorum nüksün çok düşük bir olasılık olduğunu söyledi ama gel gör ki pimpirik ben kurcalayacağım işte illa ki :) tekrar teşekkürler :KK200:
Her derdin bir dermani var şükürler olsun Rabbime bizim dermanimiz belli.
Hamileliginin tadini cikar,burdan bakinca uzun görünüyor ama cooook kisa sürüyor :)

Kızlar bnm finaller başladı
İş okul Hava sıcak çok yorgunum bn yaa
ben harç parasını yatırmış olmamam rağmen malesef sınavlara gidemeyeceğim malum evden çıkmam yasak bebişim izin vermiyor bide son sınavlarımdı mezun olacaktım ama demekki hayırlısı böyleymiş

Gazdan dolayı mi rahat kilmaya basladin bilmiyorum amaaa bende ilk baslarda namaz kilarken kalkmakta acim oluyordu değişik bir kalkma tekniği bulmuştum o şekilde kalkiyordum ama simdi senin dediğin gibi rahatça kilabiliyorum namazimi belki de haftalar ilerledikçe vücut alistikca rahatliyoruz o yüzden namaz kilmakta kolalasiyordur diye düşünüyorum ben
Benim aksamlari bulantim oluyodu, cok sisiyodu karnim ve cok halsiz oluyodum aksam ve yatsiyi kilarken zorlaniyodum guzduz namazlari nispeten daha kolay oluyodu ama simdi Allah'a sukur daha rahat geciyo belkide artik bebisimle birbirimize alismisizdir. Doktorum da oyle demisti senin bebege beginde sana alosmasi biraz zaman alir sonra daha normale donersin diye o zaman bu zaman galiba :KK28:

Gunaydin arkadaslar

Günaydın Arkadaşlar
Kusarak yeni bir güne Merhaba dedik biz:)
Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum ikili test için ayrı mı ücret alıyorlar acaba normalde muayene parası ödüyorum testler herşey onun içinde oluyor bu test için ayrı ödeme mi alıyorlar?

Ayri alirlar canim buyuk ihtimalle muayene ucretine dahil olacagini hic sanmiyorum

Günaydın Arkadaşlar
Kusarak yeni bir güne Merhaba dedik biz:)
Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum ikili test için ayrı mı ücret alıyorlar acaba normalde muayene parası ödüyorum testler herşey onun içinde oluyor bu test için ayrı ödeme mi alıyorlar?
Canım benden 20 tl ekstra aldılar sadece. Özel hastane benim de. Ama her yerde böyle mi bilmiyorum

Bende oyle yapmaya calisiyorum burda okuduklarimi hatirlayip sakin olmaya zorluyorum ama iste bu kadar oluyo

Günaydın canlar, ben de ikili test icin geldim bekliyorum bakalım iyi olsun bebeler biz iyi oluruz inşallah zor bir geceydi kızım ishal olmus saat 3.30 da ve 7 de değiştirdim yavrum öylece yatmis çok üzüldüm elma_sekerim01 elma_sekerim01 canım haydi hayırlı haberlerle inşallah, arnavut_biberi arnavut_biberi canım benim çok geçmiş olsun,tekrarı olmasın inşallah yorma kendini :dua::dua:

Back
X