2016 Aralık Anneleri

günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
bu mübarek cuma günü hürmetine inşallah Allah'ım bebeğini sana bağışlar arkadaşım. Allah büyüktür, O isterse herşey olur. Umarım güzel haberler getirirsin bize:dua:

Saol canım umarım değildir randevu saatimi bekliyorum.

Kısmen peçeteye biraz geldi yine

Geçmiş olsun canım bugun cuma bol bol sende dua et duaların kabul olduğu saatlere denk gelsin inşallah sağlığınıza kavuşun
içini ferah tut arkadaşım. kötü birşey oldugunu sanmıyorum, rahat olmaya bak kendini yorma. doktordan sonra bizi de bilgilendir olurmu

günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
Canım şifa diliyorum Allah yanında olsun senin ve bebeğinin. Telaş yapma. Bol su iç. Ve bebeğe yarayacak şeyler ye. Pozitif ol nolur...

hayal_masal hayal_masal dualarımız seninle inşallah hiçbir sorun olmayacak doktor ne dedi sürekli yat filan dedi mi?

arnavut_biberi arnavut_biberi geçmiş olsun canım geçti mi lekelenme şimdi
yok birşey demedi bekleyeceğiz 2 gün sonra tekrar gel dedi. doktor benim yakınım. bu durumda olan sen olmasaydın bukadarda olumlu bakmazdım. mucizeye ihtiyacımız var dedi

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar olsun.
arnavut_biberi arnavut_biberi Canım çok geçmiş olsun, endişe etme lütfen, ufak tefek kanamaları normal kabul ediyor doktorlar, kesede, bebişte birşey yoktur Allah'ın izniyle.

@elifnill Canım senin imtihanın da kaynananla olmuş. Allah sabır versin. Evlat kayıran anneler ne zor. Zor biliyorum ama senin ve bebeğinin vücud ve ruh sağlığınız herşeyden önemli. Umursamamaya çalış canım. Üzme kendini de bebişi de. Mubarek cuma günü Allah ıslah eylesin onu.

hayal_masal hayal_masal Canım dualarımız seninle. Rabbim inşallah bebişini ve seni korusun, esirgesin. Hepimiz dua edelim. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Doğum günün kutlu olsun, inşallah bebeğinin sağlığı sana doğum günü hediyesi olsun.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

Dualarim seninle insallah hersey normale döner.Bazen yanilmalar olabiliyor.bir daha ki randevun ne zaman?baska bir dr.a gorunmeni tavsiye ederim.
Dogum günün kutlu olsun

günaydın kızlar,
Allah buyuk, yardımcın olsun inşallah :dua: Hayırlısını dile.. Biliyorum zor bir durum ama umudunu yitirme :dua: duacınım...

Günaydın Arkadaşlar
Kusarak yeni bir güne Merhaba dedik biz:)
Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum ikili test için ayrı mı ücret alıyorlar acaba normalde muayene parası ödüyorum testler herşey onun içinde oluyor bu test için ayrı ödeme mi alıyorlar?
canım benim doktorumun da muayenehanesi var kan tahlilleri için muayene parasından hariç 50 lira alıyo ama 15 gün önce muayene parası verdiğim için yarın sadece tahlil parası vericem

Dualarim seninle insallah hersey normale döner.Bazen yanilmalar olabiliyor.bir daha ki randevun ne zaman?baska bir dr.a gorunmeni tavsiye ederim.
Dogum günün kutlu olsun
pazartesi tekrar doktora gideceğiz canım. pazarteside sıkıntı devam eder ise başka doktora gideceğim

Günaydın canlar, ben de ikili test icin geldim bekliyorum bakalım iyi olsun bebeler biz iyi oluruz inşallah zor bir geceydi kızım ishal olmus saat 3.30 da ve 7 de değiştirdim yavrum öylece yatmis çok üzüldüm elma_sekerim01 elma_sekerim01 canım haydi hayırlı haberlerle inşallah, arnavut_biberi arnavut_biberi canım benim çok geçmiş olsun,tekrarı olmasın inşallah yorma kendini :dua::dua:
Canım inşallah güzel haberlerle neler oldu ayrıntılı anlat bakalım beni 2 haziran da

günaydın kızlar,

Rabbim inşallah sağ salim kucağına verir bebeğini

günaydın kızlar,
Canım cuma mübarek günü Rabbim bebeğine sağlıklı gelişimler versin yüzünü güldürsün

Güzel hanımlar, dualarımızın kabul olduğu birgün olsun inşallah.
Ben doktor kontrolunden geliyorum. İkili test yapıldı. Ense kalınlığı ölçümleri normal dedi, çok şükür. Bebiş 4,5 cm olmuş pambığım. Bir de zıplayan bebek yapmışlar, olmuş:KK54: Eli kolu zaten durmuyor bir de hoppidi hoppidi zıplıyor yaramaz:nazar: Kan testleri Ankara'ya gönderiliyormuş Kıbrıs'tan, o yüzden benim 7-10 günü bulacak sonuçlarımın belli olması.İnşallah kan sonuçları da iyi gelir.
Doktora aklıma gelen herşeyi sordum, sizlerle paylaşayım.
Orucu önermedi maalesef.
Folik asidi artık bırakıyorum, başka birşey kullanmıyorum, hemen demire yada vitamine başlamıyoruz, 20 gün sonraki randevuda değerlendirecek gerek olup olmadığına. Bu şekilde yapması da hoşuma gidiyor açıkçası, vitamin de olsa gerekli görmüyorsa ilaç vermiyor bana.
Hafif sporlar, pilates rahatlıkla yapabilirsin dedi.
Mide yanması ve kaynaması için, limon, portakal, asitli içecekler, çay kahveden uzak dur dedi.
İlk 3 ay cinsel yaşamı önermiyordu, artık düşük riski azaldığı için kısıtlama yok dedi.
Çatlak kremi; benim doktor maalesef ki bebe yağıdır, kakao yağıdır, badem yağıdır bilimsel faydasını göremezsin dedi. Onun yerine Babe'nin çatlak kremini kullanmanı tavsiye ederim dedi. Lierac da iyidir ama bence Babe daha iyi dedi.

Ve bebişimle ilgili bir tahminde bulundu. Kesin olmamakla beraber it's a boy :rapci::KK73:

Ben de haberler böyle, inşallah hepinizden güzel haberler gelir. Hepinizin zıplayan bebişi olur :KK53::spor:

Ben doktor kontrolunden geliyorum. İkili test yapıldı. Ense kalınlığı ölçümleri normal dedi, çok şükür. Bebiş 4,5 cm olmuş pambığım. Bir de zıplayan bebek yapmışlar, olmuş:KK54: Eli kolu zaten durmuyor bir de hoppidi hoppidi zıplıyor yaramaz:nazar: Kan testleri Ankara'ya gönderiliyormuş Kıbrıs'tan, o yüzden benim 7-10 günü bulacak sonuçlarımın belli olması.İnşallah kan sonuçları da iyi gelir.
Orucu önermedi maalesef.
Folik asidi artık bırakıyorum, başka birşey kullanmıyorum, hemen demire yada vitamine başlamıyoruz, 20 gün sonraki randevuda değerlendirecek gerek olup olmadığına. Bu şekilde yapması da hoşuma gidiyor açıkçası, vitamin de olsa gerekli görmüyorsa ilaç vermiyor bana.
Mide yanması ve kaynaması için, limon, portakal, asitli içecekler, çay kahveden uzak dur dedi.
İlk 3 ay cinsel yaşamı önermiyordu, artık düşük riski azaldığı için kısıtlama yok dedi.
Çatlak kremi; benim doktor maalesef ki bebe yağıdır, kakao yağıdır, badem yağıdır bilimsel faydasını göremezsin dedi. Onun yerine Babe'nin çatlak kremini kullanmanı tavsiye ederim dedi. Lierac da iyidir ama bence Babe daha iyi dedi.

Ve bebişimle ilgili bir tahminde bulundu. Kesin olmamakla beraber it's a boy :rapci::KK73:

Ben de haberler böyle, inşallah hepinizden güzel haberler gelir. Hepinizin zıplayan bebişi olur :KK53::spor:

Maşallah maşallah darısı bizlere inşallah :)

Orucu önermedi maalesef.

Canım ne kadar güzel haber bu çok sevindim
Darısı başımıza bakalım inşallah peki canım ultrasonda herzaman baktığı gibi bakıyor demi başka ayrıntılı ultrasona falan göndermiyor yani.

Back
X