Güzel hanımlar, dualarımızın kabul olduğu birgün olsun inşallah.
Ben doktor kontrolunden geliyorum. İkili test yapıldı. Ense kalınlığı ölçümleri normal dedi, çok şükür. Bebiş 4,5 cm olmuş pambığım. Bir de zıplayan bebek yapmışlar, olmuş

Eli kolu zaten durmuyor bir de hoppidi hoppidi zıplıyor yaramaz

Kan testleri Ankara'ya gönderiliyormuş Kıbrıs'tan, o yüzden benim 7-10 günü bulacak sonuçlarımın belli olması.İnşallah kan sonuçları da iyi gelir.
Doktora aklıma gelen herşeyi sordum, sizlerle paylaşayım.
Orucu önermedi maalesef.
Folik asidi artık bırakıyorum, başka birşey kullanmıyorum, hemen demire yada vitamine başlamıyoruz, 20 gün sonraki randevuda değerlendirecek gerek olup olmadığına. Bu şekilde yapması da hoşuma gidiyor açıkçası, vitamin de olsa gerekli görmüyorsa ilaç vermiyor bana.
Hafif sporlar, pilates rahatlıkla yapabilirsin dedi.
Mide yanması ve kaynaması için, limon, portakal, asitli içecekler, çay kahveden uzak dur dedi.
İlk 3 ay cinsel yaşamı önermiyordu, artık düşük riski azaldığı için kısıtlama yok dedi.
Çatlak kremi; benim doktor maalesef ki bebe yağıdır, kakao yağıdır, badem yağıdır bilimsel faydasını göremezsin dedi. Onun yerine Babe'nin çatlak kremini kullanmanı tavsiye ederim dedi. Lierac da iyidir ama bence Babe daha iyi dedi.
Ve bebişimle ilgili bir tahminde bulundu. Kesin olmamakla beraber it's a boy

Ben de haberler böyle, inşallah hepinizden güzel haberler gelir. Hepinizin zıplayan bebişi olur