2016 Aralık Anneleri

Kızlar Teyzem almanyadan gelirken bebeğim e neler almış neler nasıl mutlu oldum oyuncaklar suluk pişik ve yüz kremleri emzikler dişlikler ay inanırmısınız onları görünce daha bi inandım bebeğimin olduğuna ne biliyim çok duygulandım biz 7.aya kadar alışveriş yapmıcaz ama hediye gelince ne güzel oluyormuş :anne:

yok birşey demedi bekleyeceğiz 2 gün sonra tekrar gel dedi. doktor benim yakınım. bu durumda olan sen olmasaydın bukadarda olumlu bakmazdım. mucizeye ihtiyacımız var dedi

Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin. bebeğinizi size bağışlasın. Hakkınızda hayırlısını versin canım
Duadan başka yapabileceğimiz bişey yok malesef ki..

Güzel hanımlar, dualarımızın kabul olduğu birgün olsun inşallah.
Ben doktor kontrolunden geliyorum. İkili test yapıldı. Ense kalınlığı ölçümleri normal dedi, çok şükür. Bebiş 4,5 cm olmuş pambığım. Bir de zıplayan bebek yapmışlar, olmuş:KK54: Eli kolu zaten durmuyor bir de hoppidi hoppidi zıplıyor yaramaz:nazar: Kan testleri Ankara'ya gönderiliyormuş Kıbrıs'tan, o yüzden benim 7-10 günü bulacak sonuçlarımın belli olması.İnşallah kan sonuçları da iyi gelir.
Doktora aklıma gelen herşeyi sordum, sizlerle paylaşayım.
Orucu önermedi maalesef.
Folik asidi artık bırakıyorum, başka birşey kullanmıyorum, hemen demire yada vitamine başlamıyoruz, 20 gün sonraki randevuda değerlendirecek gerek olup olmadığına. Bu şekilde yapması da hoşuma gidiyor açıkçası, vitamin de olsa gerekli görmüyorsa ilaç vermiyor bana.
Hafif sporlar, pilates rahatlıkla yapabilirsin dedi.
Mide yanması ve kaynaması için, limon, portakal, asitli içecekler, çay kahveden uzak dur dedi.
İlk 3 ay cinsel yaşamı önermiyordu, artık düşük riski azaldığı için kısıtlama yok dedi.
Çatlak kremi; benim doktor maalesef ki bebe yağıdır, kakao yağıdır, badem yağıdır bilimsel faydasını göremezsin dedi. Onun yerine Babe'nin çatlak kremini kullanmanı tavsiye ederim dedi. Lierac da iyidir ama bence Babe daha iyi dedi.

Ve bebişimle ilgili bir tahminde bulundu. Kesin olmamakla beraber it's a boy :rapci::KK73:

Ben de haberler böyle, inşallah hepinizden güzel haberler gelir. Hepinizin zıplayan bebişi olur :KK53::spor:

oy maşallah bütün bebekler atlıyo zıplıyo şimdiden.. yaramaz olcak bunlar işimiz var hanımlar :)

Merhaba hanimlar cuma mübarek olsun insallah ;) ben ev işlerine girismisim 10 gun annemde kaldiktan sonra ee sonrasi tabiki temizlik oluyor :D cinsel iliskiden bahsetmissiniz kizlar. Bu zamana kadar bi problem olmadi cok sukur yani devam ediyoruz ;) tabi karin cikinca daha zor oluyor o ayri bisey. Simdilik arada bir yuz ustu yatiyorum ama artik yatamamda artik bebisler buyuyor.
Bende dun gittim catlak kremi aldim bepanten cok guzel kokusu var . Gunde 2 defa suruyorum ;) tabi bu sabah iş yapmaktan unuttum ;)
Bizimde ayin 3 de rendevumuz var hayirlisiyla insallah ;) insallh hepimiz guzel haberler veririz ;)

Merhaba Kızlar,
Dün biraz sitem ettim kusura bakmayın alıngan oldum iyice :( gerçek duygularım değil kesinlikle :)
Dün kontrolümüz vardı 2,8 cm olmuş bizim minnak galiba biraz küçük ;)
10+4 olması lazım sat a göre ama 9+6 çıktı. tüp olduğu için DR. biraz taktı bu gün olayına.
Drum çok pimpirikli sağolsun :( olumlu ihtimalle böyle geriden ilerleyecektir diyor. olumsuz ihtimalle de genetik bi sıkıntı olabilir diyor. ama 2 hafta önceki kontrolde de böyle bir fark vardı. farkın açılmadan aynı şekilde devam etmesi de iyi bişey dedi Dr. Hayırlısı olsun ben bebişimin iyi olduğunu düşünüyorum sürekli.
bu zamana kadar haftalık gidiyoruz neredeyse kontrollere. hiç böyle elini kolunu kafasını anlayamamıştım maşallah büyüyor kuzummm dr ne derse desin :)
arnavut_biberi arnavut_biberi kontrolün 3 te miydi. hayırlı haberlerle gel inşallah.
cinsiyeti öğrenen ikili test yaptıran arkadaşlar özeniyorum size maşallah hepinize :)

Canım çok iyi geldi söylediklerin, yani aslında mantıklı düşününce ben de hak veriyorum eşime, anlıyorum da ama işte insan üzülüyor yine de. Zaten 12. Haftayı doldurduktan sonra böyle davranmaya devam ederse çok fena olur sonu:KK62:
bizde de tam tersi durum. ben istemiyorum bizimki peşimde :) bir bıraksa da rahat etsem diyorum yaa

Merhaba Kızlar,
Dün biraz sitem ettim kusura bakmayın alıngan oldum iyice :KK43: gerçek duygularım değil kesinlikle :)
Dün kontrolümüz vardı 2,8 cm olmuş bizim minnak galiba biraz küçük :KK66:
10+4 olması lazım sat a göre ama 9+6 çıktı. tüp olduğu için DR. biraz taktı bu gün olayına.
Drum çok pimpirikli sağolsun :KK43: olumlu ihtimalle böyle geriden ilerleyecektir diyor. olumsuz ihtimalle de genetik bi sıkıntı olabilir diyor. ama 2 hafta önceki kontrolde de böyle bir fark vardı. farkın açılmadan aynı şekilde devam etmesi de iyi bişey dedi Dr. Hayırlısı olsun ben bebişimin iyi olduğunu düşünüyorum sürekli.
bu zamana kadar haftalık gidiyoruz neredeyse kontrollere. hiç böyle elini kolunu kafasını anlayamamıştım maşallah büyüyor kuzummm dr ne derse desin :)
arnavut_biberi arnavut_biberi kontrolün 3 te miydi. hayırlı haberlerle gel inşallah.
cinsiyeti öğrenen ikili test yaptıran arkadaşlar özeniyorum size maşallah hepinize :)
cnm sonuçta bir gelişim var. +- 1 hafta çok da önemli değil. kafanı takma , bence herşey yoluna girecek

günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
Canım yeni gördüm umarım doğum gününde bebeğinin sağlığına kavuşması sana hediye olur nice yaşlara

Merhaba Kızlar,
Dün biraz sitem ettim kusura bakmayın alıngan oldum iyice :KK43: gerçek duygularım değil kesinlikle :)
Dün kontrolümüz vardı 2,8 cm olmuş bizim minnak galiba biraz küçük :KK66:
Drum çok pimpirikli sağolsun :KK43: olumlu ihtimalle böyle geriden ilerleyecektir diyor. olumsuz ihtimalle de genetik bi sıkıntı olabilir diyor. ama 2 hafta önceki kontrolde de böyle bir fark vardı. farkın açılmadan aynı şekilde devam etmesi de iyi bişey dedi Dr. Hayırlısı olsun ben bebişimin iyi olduğunu düşünüyorum sürekli.
Benimki de geçen haftaya kadar 3 gün geriden geliyordu. Ama hep 3 gün geriden geliyordu. Doktorum orantılı büyüyor Dedi bence senin de sorun yoktur. Geçen hafta miniğim atak yaptı ve sat a uyumlu çıktı :) hiç belli olmaz yani. 11. Haftada kapattık arayı Şükürler olsun

arnavut_biberi arnavut_biberi nasılsın kontrole gittin mi? merak ettim seni.
AngelDream AngelDream teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum benim bebeğim gayet iyi Elhamdülillah.Dr ne derde desin :)
zaten iki doktora gidiyorum diğer drum daha iyimser haftaya birgünde ona gideceğim.
Bu arada haftada bir gidiyorum inşallah bi zararı olmaz.

arnavut_biberi arnavut_biberi nasılsın kontrole gittin mi? merak ettim seni.
AngelDream AngelDream teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum benim bebeğim gayet iyi Elhamdülillah.Dr ne derde desin :)
zaten iki doktora gidiyorum diğer drum daha iyimser haftaya birgünde ona gideceğim.
Bu arada haftada bir gidiyorum inşallah bi zararı olmaz.
kızlar iki doktora birden gitmenizin nedeni garantiye almak mı merak ettim

Bizim de bugün ikili test vardı. 59 mm olmuş yavru. Ay çok küçük deyince kalayı bastı doktor, biz 1 hafta önde gidiyoruz ve çok iyi büyümüş diye
İlginç bi doktorum var nub teorisine göre kıza benzio dedi, ama 3 haftada emin oluruz o zaman bakalım dedi..nub teorisi doğruluk oranı %70 üstü sanırım. Ense kalınlığı 0.6 çıktı. Buna da çok iyi dedi

kızlar iki doktora birden gitmenizin nedeni garantiye almak mı merak ettim
benim bebeğim tüp bebek canım. o yüzden biraz pimpirikleniyorum birde benim baştan ikizdi 8.haftada ikizlerden birini kaybettim. ilk doktorum çok açıklama yapmadı bu süreçte. o yüzden ikinci dr u buldum o da çok iyi çok pozitif biri. ilk drumda tüp bebek doktoru olduğundan dolayı şuan ikisini de bırakamıyorum biraz düzene girene kadar böyle davam edicem.

benim bebeğim tüp bebek canım. o yüzden biraz pimpirikleniyorum birde benim baştan ikizdi 8.haftada ikizlerden birini kaybettim. ilk doktorum çok açıklama yapmadı bu süreçte. o yüzden ikinci dr u buldum o da çok iyi çok pozitif biri. ilk drumda tüp bebek doktoru olduğundan dolayı şuan ikisini de bırakamıyorum biraz düzene girene kadar böyle davam edicem.
anladım canım çok geçmiş olsun herşey yolunda gider de bebişlerimizi kucağımıza alırın inş Allhın izniiyle

Arkadaşlar, bugün 2'li test yaptırdım. Kan ve idrar sonuçlarım haftaya perşembe çıkacak. Miniğimin kalınlığı ise 1,5 mm. idi, çok şükür. Doktorum bana Elevit verdi. Folik asitin bitince başla dedi. Size verilen vitaminler var mı, isimleri nedir?

Bir de tek sorunum şu ki; doktorum yoğunluğundan dolayı normal doğumlara girmiyormuş çok üzüldüm. Belli olmaz belki sezaryen olabilirsin dedi, o zamanki şartlara göre. Arada kaldım. Doktorumu da değiştirmek istemiyorum ama Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyordum. :/ :/

günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun

Çok geçmiş olsun... Siz de mi Funda hanıma gidiyosunuz? Forumda başka Bi yerde denk geldi de okudum bugün. Şimdi nasıl durumunuz?

Bir de tek sorunum şu ki; doktorum yoğunluğundan dolayı normal doğumlara girmiyormuş çok üzüldüm. Belli olmaz belki sezaryen olabilirsin dedi, o zamanki şartlara göre. Arada kaldım. Doktorumu da değiştirmek istemiyorum ama Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyordum. :/ :/
Ankara Başkent hastanesinde bana bunu söylemişlerdi, polat hocaya gitmek istedim sadece sezeryan yaptırıyor, normal doğum istiyorsanız kabul etmiyor demişlerdi. Şimdiden nerden bileceksin ki sezeryan olup olmayacağını. Ne saçma bi uygulama..

Hayırlı cuma lar cinsiyetler öğrenenler olmuş Maaşallah benı Dr randevum ayın 3 11+5 oluyorum ama aksi bir aksilik olmaz ise Dr randevusuzu 12+5 almayı planlıyorum cınsıyet konusuna belli olsun diye bakalım
Oruç konusu ımı haftaya kadar tutarım diyordum ama bu günlerde cok sık acıkıyorum ve açılınca mide bulantım baslıyr tutarmıyı. Hic bilemiyorum
Cinsellik benim Dr ilk günde. Beri serbest dedi hayırlısı
Allah hepimizin gönlüne göre versin:anne::anneadayı:

Back
X