Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere![]()
Herkese günaydın kızlar , doktordan geliyorum yeni bir kanama alanım oluşmuş bebeğim iyi durumdaymış yeni kanama alanı 89mm * 29 mm büyüklüğünde arkada duvarda dedi diğer kanama alanım rahim ağzına yakın yerdeydi zaten öyle işte Allahım emanetini korur inşallah bizim elimizden bişey gelmez takdir Allahın
Aynı kafadanız desene bende akşam acile falan gitsemmi diyorumnasılsınız? kontrole gittiniz mi? sağlık durumunuz nasıl merak ettim umarım herşey yolundadır.. tekrar geçmiş olsun..
canım istiyorsan git baktır ben de merak ettim şimdi:) benim de 27 haziranda randevum. artık ozaman kesin belli olur cinsiyeti:)
Cok pardon cinsiyetle ilgili karbonat testi sandımTest değil mide yanması için, yarım çay kaşığı karbonatı biraz suya karıştırıp içmek çok iyi geliyor. AILE hekimi söylemiştide
Oluyor canım bende de. Hatta bazen iki büklüm oluyorum bir saniye kadarkızlar arada kasık ağrısı olanınız var mı ben 1-2 saatten beri yaşıyorum ara ara sol kasığımı çok hafif sancı girip çıkıyor![]()
Mide yanmasi icin doktor ilac verdi bana sadece mide yanmasi yasadigin zaman ic dedi benimde fena durumdaydi ozellikle gecen haftabulantilarim azaliyor derken simdide mide yanmasi basladi.uyutmuyor,yatirmiyor,oturtmuyor Allah yardimcimiz olsun.15 haftalik civari bebeklerin vucudu koruyucu tuyle kaplaniyormus mide eksimesi ondan oluyormus.sanirim bizimkiler erken tuylendi
Ense kalinligi kac cikti canim seninle gunumuz aynihayal_masal canım çok geçmiş olsun . Rabbim en yakın zamanda yine nasip eder inş.
Biz de kontrolden çıktık. Çok şükür ense kalınlığı iyi görünüyor. 2 li test için kan verdik haftaya çıkacak sonucu. Cinsiyet için henüz küçük Dedi bakmadı bile doktorum, hayırlısı artık
Beni dehşetli kusturduğu için bıraktım. Tek bi kez içtim malesefArkadaslar aranizda omega 3 kullanan varmi gunde kac tablet iciyosunuz
anladım canım demek ki normal BENde de ilk defa olunca acaba noluyor dedimOluyor canım bende de. Hatta bazen iki büklüm oluyorum bir saniye kadar
1.21 mm çıktı cnm seninki kaç çıktı ?Ense kalinligi kac cikti canim seninle gunumuz ayni
oluyor canım o gayet normal. rahim genişlediği için böyle ağrılar yapabiliyor. bebeğe daha fazla yer lazım:))kızlar arada kasık ağrısı olanınız var mı ben 1-2 saatten beri yaşıyorum ara ara sol kasığımı çok hafif sancı girip çıkıyor![]()
canım ben solgar omega 3 700 kullanıyorum. günde 1 tablet.Arkadaslar aranizda omega 3 kullanan varmi gunde kac tablet iciyosunuz
Benim 1.7 cikti bebegin boyu 6 cm bacaklarla yaklasik 8 cm dedi1.21 mm çıktı cnm seninki kaç çıktı ?