2016 Aralık Anneleri

merhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
AzRASILAM AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere :KK43:

Allah sabır versin inşallah. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin

Herkese günaydın kızlar , doktordan geliyorum yeni bir kanama alanım oluşmuş bebeğim iyi durumdaymış yeni kanama alanı 89mm * 29 mm büyüklüğünde arkada duvarda dedi diğer kanama alanım rahim ağzına yakın yerdeydi zaten öyle işte Allahım emanetini korur inşallah bizim elimizden bişey gelmez takdir Allahın

Geçmiş olsun canım. İnşallah Rabbim korur ikinizide

Merhaba kızlar,
İki gün aradan sonra gelip foruma baktığımda maalesef ki çok üzücü haberler okudum. Nasıl üzüldüm anlatamam. Allah'ın takdiri, veren o, alan o. Ama aciz, güçsüz kullarız elimizden birşey gelmiyor yine de üzüntümüzü önlememiz mümkün olmuyor. Rabbim sizlere sabırlar versin arnavut_biberi arnavut_biberi ve hayal_masal hayal_masal .İnşallah, en uygun zamanda, sağlıklı, gönlünüze göre bebekleriniz olsun. Dualarımız hep sizinle olacak.

Rahatsızlığı olan arkadaşlar, Allah şifalar versin, sizden iyi haberler almamızı nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

kızlar arada kasık ağrısı olanınız var mı ben 1-2 saatten beri yaşıyorum ara ara sol kasığımı çok hafif sancı girip çıkıyor :(

bulantilarim azaliyor derken simdide mide yanmasi basladi.uyutmuyor,yatirmiyor,oturtmuyor Allah yardimcimiz olsun.15 haftalik civari bebeklerin vucudu koruyucu tuyle kaplaniyormus mide eksimesi ondan oluyormus.sanirim bizimkiler erken tuylendi
Mide yanmasi icin doktor ilac verdi bana sadece mide yanmasi yasadigin zaman ic dedi benimde fena durumdaydi ozellikle gecen hafta

hayal_masal hayal_masal canım çok geçmiş olsun . Rabbim en yakın zamanda yine nasip eder inş.

Biz de kontrolden çıktık. Çok şükür ense kalınlığı iyi görünüyor. 2 li test için kan verdik haftaya çıkacak sonucu. Cinsiyet için henüz küçük Dedi bakmadı bile doktorum, hayırlısı artık
Ense kalinligi kac cikti canim seninle gunumuz ayni

Back
X