- 1 Nisan 2016
- 243
- 201
- 53
Bende balik yiyemedigimi soyleyince omega 3 verdi 500 mg.gunde kac defa icecegimi soylemedi bende bir tane iceyim o zamncanım ben solgar omega 3 700 kullanıyorum. günde 1 tablet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende balik yiyemedigimi soyleyince omega 3 verdi 500 mg.gunde kac defa icecegimi soylemedi bende bir tane iceyim o zamncanım ben solgar omega 3 700 kullanıyorum. günde 1 tablet.
evet cnm bir tane yeterli.Bende balik yiyemedigimi soyleyince omega 3 verdi 500 mg.gunde kac defa icecegimi soylemedi bende bir tane iceyim o zamn
bende erkek gördum bakalım ne olcakben de rüyamda oğlum olduğunu gördüm ve adını yusuf koydum.. hala şokundayım
canım ben ihtiyaç duyduğumda içiyorum bir sakıncası yok her gün bir tane içilebilir diye biliyorum amaKızlar soda içiyor musunuz ?
Kızlar soda içiyor musunuz ?
kızlar arada kasık ağrısı olanınız var mı ben 1-2 saatten beri yaşıyorum ara ara sol kasığımı çok hafif sancı girip çıkıyor![]()
bende de oluyor canım ama gaz sancısı onlar sanırım ya..
gaz sancısıysa sorun yok canım bi daha olmadı bana da öğlen oldu geçti dediğin doğru olabilir
ayy inanmıyorum yaaHurma son ay serbest Can'ım rahmi de kasılma yapar ilk aylar binde bir ye
canım ben de hemen hemen hergün hurma tüketiyorum faydalı diye kasılma olayını hiç duymamıştımayy inanmıyorum yaaben her sabah bi tane yiyorum
![]()
canım ben de hemen hemen hergün hurma tüketiyorum faydalı diye kasılma olayını hiç duymamıştım