• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Cok yemedigim,duzenli beslendigim, tatli dahil bircok yiyeceği içim almadigi halde 2.5 kilo aldim.
Kacinilmaz son sanirim :anneadayı:

Hamile metabolizmasi farkli oluyormus
Cnm..
Aynen kacinilmaz son bazilari kilo verirken bazilari da aliyor iste bizim gibi :)

Ben de cok dikkat etmeme ragmen 1,5 kilo aldim...

Geceleri uyuyamıyorum sıcaktan. Bir de arada bir ateş basıyor normal mi bilemedim ama vücudum yanıyor resmen

Ay sicak mi o da ne yaa??
Donuyorun donuyorum battaniyenin altinda isiniyorum..
Uzerimde yelek hirka..
Sicak olsa da ince ince giyinsem diyorum...

merhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
AzRASILAM AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere :KK43:
Allah ım hayırlısı saglıklı gebelik versın yenıden Can'ım

Iyi akşamlar kızlar yarın sabah randevum var bakalım heyecan başladı şimdiden lütfen dua edin güzel haberlerle inşallah
Birde bende 1 tane sivilce olmazdı yüzüm sivilce kaynıyor 30 yaşıma kadar bu kadar sivilce görmemiştim yüzümde böyle olan var mı çirkinleşiyor muyum ne:oops:
Benim de aynı cnm ama daha adet günüm gelmeden başlamıştı :( ordan anlamıştım hamile olduğumu hatta

Iyi akşamlar kızlar yarın sabah randevum var bakalım heyecan başladı şimdiden lütfen dua edin güzel haberlerle inşallah
Birde bende 1 tane sivilce olmazdı yüzüm sivilce kaynıyor 30 yaşıma kadar bu kadar sivilce görmemiştim yüzümde böyle olan var mı çirkinleşiyor muyum ne:oops:

Allah güzel haberlerle gelmek nasip etsin doktordan :) kız Bebek annenin güzelliğini alır derler bizim burda bakalım tutacak mı :halay::anneadayı:

kusura bkamyın . tşk.ler İstanbul
Tamamcnm yarın eklerim inşallah
Merhaba hanımlar
Ben bugün okulda bayilinca izin alıp eve geldim annem kızımı alıp kendi evine geçti ben de dinlenecegim biraz. Yatmadan buraya bakayım dedim. Ilk hamileligimde de sürekli tansiyonum düşüyordu bunda ilk defa oldu. Allahtan yardım istemiştim arkadaştan da düşmeden o yatırmış beni bir yere. Yine başladık Allah başka sıkıntı vermesin. Hem sıcak hem hamilelik hemde öğrenciler baya zorlanıyorum okullar bu kapansaydi
Çook geçmiş olsun
Yaz sıcaklarda etkiler
Merhabalar,

Forumun bu konusunu hamileliğimin en başından beri okurken bugün artık dedimki ben neden üye olmuyorum :))

13+4 haftalık hamileyim. çok şükür bir sorunum yok mide bulantılarım haricinde. aşırı bi şekilde kusmam yok ancak sabahları özellikle mide bulantısı ve öğürtü oluyo. inşallah yavaş yavaş geçer onlarda. Geçen hafta ikili test yaptırdım onlarda iyi çıktı şimdşi rutin kontrolümü bekliyorum :)

AzRASILAM AzRASILAM benide ekleyebilirsin listeye
Şehir İstanbul
Yaş 26
SAT 27-02-2016
ilk bebek
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Masallah bebegine cnm..
Vitamin degil de kan ilaci verdi bana doktor..
Folik asiti biraktik zaten kan ilacinin icinde yeteri kadar varmis..
Yarin ben de tam 3 aylik olacagim ense kalinligini olcturmeye gidecegim
İkili test istemiyorum ysptirmayacagim
Sen yaptiracak misin?
Hangi kan ilacı cnm

Kızın mı olacak :)

Iyi aksamlar kizlar ben endise delisi olarak bugun belirtilerimi kaybettim gogus hassasiyetim ve bulantilarim kesildi normalde cumartesi kontrolum ama dayanamadim acile gittim yakin bir hastaneye 3.3 cm olmus benim minnak kollarini bacaklarini oynatiyordu. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin sag salim :KK46:

Masallah bebegine cnm..
Vitamin degil de kan ilaci verdi bana doktor..
Folik asiti biraktik zaten kan ilacinin icinde yeteri kadar varmis..
Yarin ben de tam 3 aylik olacagim ense kalinligini olcturmeye gidecegim
İkili test istemiyorum ysptirmayacagim
Sen yaptiracak misin?
Yarın güzel haberini alırız inşallah. Senin de cinsiyet tahmini yapabilir doktorun belki. Sanki kızmış geliyor bana.
İkili test konusunda kararsız olduğumu söyledim doktora. Eğer sorun çıkarsa bu bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi. Büyük konuşmayayım ama aldırmayı düşünmüyorum.

merhaba canm bende il dışına çıkacağımdan bu hafta ense kalınlığı için dra gidicem sata göre 11+4 olması gerekir ama benm geçen hafta ultrasonda 3gün geri çıktı tabi drum bunun büyüdükçe net öğreniriz dedi inşallah güzel sonuçlar alırız .. ben mide bulantısından dolayı Zofran atıyordum şimdi premisis verdi folik asitte var içinde bakalım neler Dicek bu sefer
Canım kızıma hamileyken ilk zamanlar sata göre geri çıkıyordu. Sonra aradaki farkı kapattı öne bile geçti. Senin bebişte sonradan aradaki farkı kapatır.

Aramızda 3 gün var. İnşallah bende öğrenirim cinsiyetini Maşallah bebişin haftasına göre çok iyi büyümüş annesi :)
Evet canım önden gidiyor hep kızım geriden geliyordu maşallah bu sefer gelişimi hep önde. Hamileliğimi öğrendiğimde hcg de yüksek çıkmıştı ikiz olabileceği yorumu yapılmıştı hep.
Erkek bebeklerin daha iri oluduğunu söylüyorlar . önden gittiği için erkek olabileceğini düşünüyordum .

Tamamcnm yarın eklerim inşallah

Çook geçmiş olsun
Yaz sıcaklarda etkiler

Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Hangi kan ilacı cnm

Kızın mı olacak :)
Bilmiyorum ki canım belli değil:) doktor temkinli ama bakalım yarın söyler belki:) rüyamda hep erkek bebek gördüm ama hayırlısı sağlıklısı diyorum

Saol canim. Evet cok kotuydum. Gene kotuydum daha bu hafta sonuna kadar ama sonra baktikki aksam ilaca gerek kalmiyo ve yemek yiorum :) bugun ucuncu gun. Masallahh
Canim guzel bir haberim var . Insallah boyle devam eder sanki bugun daha iyiyim ;)
Sabah zehir gibi su kustum afedersin. :( sonra arkadasima gittim kahvalti yaptim ama fazla bisey yiyemedim :( sonrasinda oturduk flan bana zemzem suyu verdi ve niyet ettim dedim Rabbim bulantilarim gecsin diye. Artik o mu iyi geldi bilmiyorum. Ben bugun bide mineralli su aldim omu iyi geldi. Yoksa keşkek yapmistim omu iyi geldi bilmiyorum. Ama 1 tanesinin faydasi oldu. Bulantilarim hafifledi cok sukur :) insallah boyle kalir. Rabbime bin sukur insallh devami gelir ;) yupii yupii :)

Benim var hatta çok sıvılaştı bazen bi boşalarak geliyor bebeğin suyu diye korkuyorum. Soracam doktoruma
bendede ıslaklık oluyor sürekli valla makina hiç boş durmuyor sürekli üstümü başımı değiştirmekten sürekli kokuyorum sanki bulantılarım çok fazla

Canım kızıma hamileyken ilk zamanlar sata göre geri çıkıyordu. Sonra aradaki farkı kapattı öne bile geçti. Senin bebişte sonradan aradaki farkı kapatır.
inşallah canm. Hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza hepimiz

Back
X