Selam canım. Bende Selçuk Hocaya gittim. Buradan işyerinden arkadaşım tavsiye üzerine gitmişti. Memnundu. Şimdi hatta kardeşi ile aramızda 6 gün var hamilelikte. Kardeşi de gidiyor ve memnunmuş. Detaylı anlatıyor falan demişti. Bende gittim. İkili tarama esnasında. Hatta eşimle kaynanamda yanımdaydı. Sonuç olarak devlet hastanesinde yanıma giremedikleri için orada bebeği de bi görelim diye geldiler. Devlet hastanesinde küçükken kalp atşını dinlemek kesenin ısınmasına sebep olur ileride dinletiriz diye kalp atışını dinletmiyordu. Selçuk Hoca çat diye kalp atışını dinletti. Bu başı kıçı dedi. Tamam kalkabilirsin dedi. Ne bizimkiler ne ben bi şey anlayamadık. Sonra folik asiti iptal etdi. Demiri içme diyip bi vitamin verdi. Vitaminin adını eczane okuyamadı, doktoru aradık akşama kadar dönmedi. Bi güvensizlik olunca yeniden devlet hastanesine gittim. Demiri bırakma, folic asiti bırakabilirsin dedi. Vitamini de bulantıların devam ediyor ise iç dedi. Sonra ben şu jetlerden etkilendim diye Selçuk Hocaya randevu almadan iki dakika baksın diye gittim. Almadı hiç yanına. Çok yoğunmuş. O oldu. Ben bir daha gitmedim. Anladım ki tavsiye üzerine gidince çokda güzel ilgileniyor yoksa yoğunluk bahanesi ile 3 dakika bile kalamıyorsun yanında. Sonra ben Ufuk Hastanesinde Mine Kiseli diye bir doktor var ondan randevu aldım. Çokda güzel ilgilendi. Neredeyse 25 dakikaya kadar yanında kaldım. Soracaklarımı sordum. O beni bazı yerlere yönlendirdi. Endokrine gitmem gerekiyordu sallıyordum. Geciktirmeden git. Hatta sonuca göre yine bana gel dedi. Çok güzel ilgileniyor ama. Her muayenede 122 TL vermek biraz zorlayacak gibi geldi. Özüme döndüm devlet beni paklar diye oraya gitmeye devam ettim. Bu arada jetlerden korktuğum gün Bilgi den sonra Ufuk Hastanesinin aciline gittim. Beni yukarıya kadın doğuma mine hocanın yanına gönderdiler. Mine hoca doğuma giriyordu bir başka doktora yönlendirdi. Doktor 15 dakika bebeğe baktı. Hiç korkma bebeğin sağlıklı dedi. Haftasını kontrol etti, ölçüleri yeniden bakıp normalmi diye inceledi. En sonda da ben cinsiyetini bilemiyorum daha diyince 5 dakika da onu görmeye çalıştı. Giriş yaptırmamıza gerek var mı dedim çıkarken. Tahlil falan yapmadım ki sadece ultrasonda baktık. Sen git direk dedi. Yani ben bir daha Selçuk Hocaya hiç yanaşmam da. Gideceksem özelde Ufuk Hastanesine Mine Hocaya giderim.
Merhaba canım.
Ben Selçuk hocaya ilk 12 haftalıkken gittim, daha öncesinde Medical Park- Ahmet Süha Özer'e gidiyordum.
Yalnız o kadar pahalı bir hastane ki yaptıkları kan ve idrar testi için 350 tl ödedim, 135 tl muayene ücreti var, 2'li 3'lü test için uçuk fiyatlar veriyorlar vs diyerek Selçuk hocayı internetteki yorumlardan okuyarak seçtim, bir de bankadan bi arkadaşımın doğumunu yaptırmış, bu nedenlerle gitmeye karar verdim..
İlk gittiğimizde folik asiti kesti, elevit verdi, bebek kesin erkek hayırlı olsun dedi eşime dönerek ki biz hiç cinsiyet sormamıştık, 2 li test sonucumu almak için heralde 10 kere telefon açtım hastaneye, en sonunda sinirlenip telefondaki kızı azarlamam üzerine eşim telefon açıp, mail adresine test sonucunun gönderilmesini istemiş.
3 hafta sonra gittiğimizde 2 li test sonucu güzel dedi sadece, kızınız annesine benzeyecek dedi ve güldü, eşimle birbirimize bakakaldık. Erkek demiştiniz dedik, yanılmışız demek ki dedi. Neyse olabilir vs dedik kendi kendimize muayene çıkışı.
En son gittiğimde 3 lü test ve 3 boyutlu usg için randevu alın dedi, bebek iyi dedi.
Bebeğin boyunu vs sordum ne yapıcaksın başkalarının bebeğiyle mi kıyaslayacaksınız dedi güldü söylemedi.
20.haftaya girdim bebeğimle ilgili bi halt söylemiyor.
İçten içe bi korku sardı beni artık.
Herkes neler neler biliyor, ben bi halt bilmiyorum bebeğimle ilgili dedim eşime.
3'lü test ve usg sonucunu aldıktan sonra bir daha gitmeyi düşünmüyorum açıkcası.
Ekstra ne bi vitamin, demir ,kalsiyum ne bileyim omega 3 vs hiç bir şey vermiyor ki mesela ben balık yemeyen biriyim.
Sadece bacağımda ağrı olduğunu söylediğim için sanırım magnezyum verdi.
Bu nasıl bi ilgisizliktir anlamadım gitti. Devlet hastanesi olsa neyse dicem ama özel hastane.