2016 Aralık Anneleri

AzRASILAM AzRASILAM çok sevindim canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

cnm sen hangi mağazadan aldın. direkt chicco nun kendi mağazasından mı

Yok canım ben kemeraltı' nda Onur bebe diye Bi mağazadan aldım. Chicco nun kendi mağazası mı bilmiyorum. Ama Bi yere daha sorduk orda adını unuttum orası 950 dedi.

hadi gözümüz aydın canım gerçekten ama gerçekten çok sevindim senin ailen ve bebişin adına Allah senin ve bizim dualarımızı kabul etti ne mutlu sana çok çok gözün aydın tekrardan ..
Teşekkür ederim cnm
ohhh şükürler olsun... artık hamileliğin tadını çıkartma vakti.....:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
İnşallah yaa azcık keyif edeyim

İnşallah :KK43: bi haber alsak o da yeter.

Aynen öyle hic bi şey yokken suçsuz yere yaslar da yaniyo arada. Emre itaatten başka yapabilecekleri birşey yok bunu en iyi devlet büyüklerinin bilmesi lazim ama maalesef öyle olmuyo.

İnşallah canim tek isteğimiz o simdilik annem çok kotu halde.
bu ülkede Adalet aranmaz zaten

ay ciddimisin hayır dr a gitmedm evde vardı damla onu damlatıyorum . ya aslında böyle bir hata yapmazdm cahilce davranmazdım ama baktım bir gün iki gün üç gün uykusuz kalınca tak etti evdede olunca yeter artık deyip kullandım baş ucumda duruncada her uyuyamamnn ardındanda kullandıma çıkcası ama son olsun bari .
çok tşk.ler cvp için

Canim bence korkma ben bilgin olsun diye yazdim ama seni korkutmak istememistim. Diger brans doktorlari korkuyorlar genelde, bilmedikleri zaman yazmiyorlar. Benim ilk haftalarda omzum iltihaplanmisti. Ortopedi doktoru normalde kortizon ignesi yaparim ama sen hamilesin yapmayalim dedi. Kendi kadin dogum doktorum yapilabilir deyince yapti. Yine de dikkat etmekte fayda var ondan yazdim ben ;)

:KK46::halay:EVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI:halay::KK46:
:nazar::KK46:VE BEBİŞİM PRENSESİM SAĞLIKLI:KK46::nazar:
:KK46::KK200:RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN:KK200::KK46:

Burda derdimi sıkıntımı paylaştım hep üzdüysem hakkınızı helal edin :KK68::KK68::KK68:
Amniyosentez sonucum bugün belli oldu normal saptandı :KK31::KK31::KK31:

Cok sevindim gözün aydin :)) Bundan sonrasi hep keyifle gecer insallah

Çok sevindimm elhamdülillah. :) gözümüz aydın. Rabbim sıkıntida olan diğer anne adaylarina da boyle müjdeler duymayi nasip etsin.
amin senn annenede inşallah hayırlı haberler duyar evladından yana
AzRASILAM AzRASILAM canm gozun aydin.
cok sevindim
saol cnm bnm ALLAH razı olsun
AzRASILAM AzRASILAM çok sevindim canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Yok canım ben kemeraltı' nda Onur bebe diye Bi mağazadan aldım. Chicco nun kendi mağazası mı bilmiyorum. Ama Bi yere daha sorduk orda adını unuttum orası 950 dedi.
saol cnm bnmm

Burda derdimi sıkıntımı paylaştım hep üzdüysem hakkınızı helal edin :KK68::KK68::KK68:

ohhhhhhhhhhhhh çok şükür ya hamdolsun cnm gözün aydın sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın anlarında haberlerini alırız inş. inan çok sevindm yeniden doğmuş gibi olmuşsundur .bari bundan sonra tadını çıkar hamişliğin sen bunu fazlası ile hakettin. tekrar tebrikler. sevgiler.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.kontrole gittik calsiyum mağnezyum takviyesi verdi doktorum.bikaç gündür içiyorum farketmeye başladı.tabi süt de içmeye çalışıyorum

sevindim iyi olmanıza. süt peynir yoğurt yumurta bunlarıda mümkün olduğunca tüketirseniz çok yii olur.
sevgiler.sağlılı günler

Canim bence korkma ben bilgin olsun diye yazdim ama seni korkutmak istememistim. Diger brans doktorlari korkuyorlar genelde, bilmedikleri zaman yazmiyorlar. Benim ilk haftalarda omzum iltihaplanmisti. Ortopedi doktoru normalde kortizon ignesi yaparim ama sen hamilesin yapmayalim dedi. Kendi kadin dogum doktorum yapilabilir deyince yapti. Yine de dikkat etmekte fayda var ondan yazdim ben :KK66:

tmm cnm haklısın yok estağ. asıl bilgi verdiğin için ben çok tşk. ederim dediğin gibi temkinli davranmak gerekli . basiretim bağlandı yoksa hiç yapmam bende zaten . tulzu su en iyisi bir iki damla en olmadı onu deniyim. tekrar çok tşk.ler hepimize sağlıklı açık burunlu günler o halde :)

Ohhh Masallah Gozunuz aydın cnm:halay::nazar:

Cok sevindim gözün aydin :)) Bundan sonrasi hep keyifle gecer insallah

ohhhhhhhhhhhhh çok şükür ya hamdolsun cnm gözün aydın sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın anlarında haberlerini alırız inş. inan çok sevindm yeniden doğmuş gibi olmuşsundur .bari bundan sonra tadını çıkar hamişliğin sen bunu fazlası ile hakettin. tekrar tebrikler. sevgiler.

AzRASILAM AzRASILAM Ohh hadi gözün aydın canım şimdi nasıl bir rahatlama gelmiştir sana :) allah sıkıntısı olan her kuluna yardımcı olsun
Kardeşi askerde olan haber alamayan arkadaşım allah tez zamanda sıkıntısız bir şekilde kavuştursun sizi de

Hadi gözün aydın çok sevindim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Kucağıma alıncaya kadar çok rahat olamam ama çoğunlukta rahatladım çok şükür :)

sumak85 sumak85 kontrolün vardı dr ne dedi

Ohhh geçmiş olsun Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin

Ayyy bilemedim şimdi. Gitmeyim doğumdan sonra gideyim diye düşünüyorum bende. Doktor ama o zaman aylık kan vermek için gelmeyi atlama dedi. Senin gibi değerleri kontrol edecekmiş. Rabbim sana da bana da yardım etsin. Sağolasın.
]

Canım şükürler olsun çok çok sevindim hadi artık endişeli bekleyişin bitsin de hayallerini kur prensesinin sağlıkla gelsinler inşallah :)

Hadi gozunaydin Allaha Şükürler olsun.
Cok seviniyorum güzel haberlere :KK200:

herkese merhabalar. yavaş yavaş ağırlaşıyorum artık kızımı kucaklamak yoruyor ama onu da ihmal edemiyorum daha çok küçük.Allah yardımcımız olsun

canım çok çok geçmiş olsun tez vakitte acil şifalar diliyorum herşey tez zamanda düzelir hiçbir sorun kalmaz inş. bebeğin iyimiş ne güzel çok şükür. böbrek maalesef biraz osrun varsa gebelikte patlak veriyormuş hem annemden duydum hemde bir arkş. yaşadı . ama sonu güzel tedirgin olacak bişi yok korkma önleminide almışssın zaten üşütmemeyede bak .tekrar çok çok geçmiş olsun. sağlılı günler diliyorum sana bebişine .
Çok teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyiz çok şükür inşallah bebişlerimize sağ sğlim kavuşalım canım

Canim o kadar cok sevindim ki bu habere! Cok sukur gozun aydin. Gelmis gecmis olsun, artik rahatla guzel guzel hamileligin keyfini cikar

Back
X