- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Inşallah canım portakal alayım harnup pekmezimde var bugün başlayımAynen canim insallah faydasini gorursun
Çok teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım portakal alayım harnup pekmezimde var bugün başlayımAynen canim insallah faydasini gorursun
Ayy bebiştir o annesi bende resmen Karnım yukarı çıkıp iniyor bu kız resmen tekme atıyor :) bi çıksın o ayaklarını ısırcam onun :)ohh maaş. prensese ve sizede afiyet bal şeker enerji olsun inş. .tabi bebişede
bende sanırım ilk defa dün akşam hissettim . yani omu hala bilmiyorum ama o gibi geldi sanki yada dört gözle beklediğimden omu sanıyorumb ilmiyorum of nasıl anlıcam paşammı değilmi bilemiyorum . soluma doğru uzanmıştım yatıyordm yemekten sonra, sol tarafımda bir hareketlilik böle kalp atışımı desem sanki içimde birşeymi dönüyor desem bilemedm . bağırsak desem karın altında olmazmı bu tam solda böle yanlarıma yakın yerden geldi o diye heveslendm ama bakalm
canım hiç almayan da vardı ama şimdi hatırlayamadım kim olduğunu 25-26. haftada olup ta hiç almayanlar da oluoyormuş çevremden duyduklarım ..oh be benm gibi biri daha :))))) bende 1 kilo aldm ama burda hiç duymamıştım 1 kilo diyeni şaşardm ondan :)
Tam da üzüm yiyordum çekirdekli kara üzüm bazen suyunu sıkıyorum yarasın inşallah bebişlere:)kızlar kırmızı üzüm çok faydalıymış her gün bir avuç kırmızı üzüm veya 3 kaşık üzüm pekmezi demir açısından çok zenginmiş hani üzüm de bollaştı ya aklımızda olsun :)
canım hiç almayan da vardı ama şimdi hatırlayamadım kim olduğunu 25-26. haftada olup ta hiç almayanlar da oluoyormuş çevremden duyduklarım ..
tam isabet olmuş o zaman canım yarasın afiyet olsun (suyundan ziyade meyvenin kendisini yemek daha faydalıymış) :)Tam da üzüm yiyordum çekirdekli kara üzüm bazen suyunu sıkıyorum yarasın inşallah bebişlere:)
aynen canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da inş:)aa 25-26. haftada almamayı hiç duymamıştım . bakalım biz onlardanmı olacağız . kilonun çok önemi yok gerçi bebekler gününde olsun sağlıklı olsunlarda
Bende suan 1,5 - 2 arasinda kilo aldim cnm.. Hayrlisi bakalimkizlar gunaydin :) cok.sulur bugun daha iyiyik gribi atlattim sayilir yazan.herkese cok.tesekkur ederim :))) bu arada kg ne alemde.ben.elimden.geldigince dikkat etmeme ragmen toplamda 5 kg aldim fazlami acaba :s
1.72 boyum.var canim 62 kg hamile kaldim sanki fazla aldik.gibii ama gorenler sadece karnin.buyumus diyorlar yani.bilemiyorum.ne.guzel.sadece 2 kg almissin bundan sonra daha cok dikkat etmeliyim :)Bende suan 1,5 - 2 arasinda kilo aldim cnm.. Hayrlisi bakalimdogumdan once fazla kiloyla hamile kalmadiysan.. bu kilo normal sayilabilir
Evet cnm fakat senin boyunla kilon cok guzelmis :) Bende 69 kilo ile hamile kaldim o nedenle az almaya calisiyorum...1.72 boyum.var canim 62 kg hamile kaldim sanki fazla aldik.gibii ama gorenler sadece karnin.buyumus diyorlar yani.bilemiyorum.ne.guzel.sadece 2 kg almissin bundan sonra daha cok dikkat etmeliyim :)
Günaydın güzel anne adayları, bugün biraz keyifsizim, işlerim istediğim gibi gitmedi. İnşallah öğleden sonra toparlarım.
Akşam 5 gibi evde oluyorum yemek yapmaya çalışıyorum, yanına domates salatası, yoğurt falan çıkarıyorum. Her gün mutlaka proteinli Bi gıdam olsun diye uğraşıyorum. Ama az baharatlı köfte dışında yiyecek bir şey bulamıyorum. Tavuklara hiç güvenemediğimden sadece iş yerinde çıkarsa yiyorum. Kuzu Eti de midem almıyor kokusundan dolayı. Ama dana etiyle ne pişirebilirim kolay, pratik aklınıza gelen? Köfte ve karnıyarık gibi kıymalı şeyler dışında?
Bu arada iki kilo aldım toplamda, ama göbeğim orantısız olarak çok büyüdü. İş yerinde dün biraz canım sıkıldı laflara. Bir gün çok kötü patlayacağım ağzını açana, bakalım kime denk gelecek
Kızlar hep kilodan bahsediliyor, biz kilo alsak da almasak da bebişlerimiz her şekilde besleniyor ve büyüyorlar.
Teyzemin iki kızı var, her ikiside hamileliklerini -8 ve -6 kiloyla tamamladılar. Hiç kilo almadılar.
Her ikisinin bebişlerinin de maşallahları var.
Ben aksine +3,5-4 kg aldım şimdiden.
Herkesin bünyesi vs farklı.[/QUOTE
aynen cnm katiliyorum herkesin bunyesi farkli.. fazla karsilastirmamak gerekiyor kilo durumunu
kizlar gunaydin :) cok.sulur bugun daha iyiyik gribi atlattim sayilir yazan.herkese cok.tesekkur ederim :))) bu arada kg ne alemde.ben.elimden.geldigince dikkat etmeme ragmen toplamda 5 kg aldim fazlami acaba :s