- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Güle güle giysin prensesin cicilerini çok şekermiş pembiş pembiş:)Eki Görüntüle 1863185 Eki Görüntüle 1863184 Eki Görüntüle 1863182
Teyzeleri Prensesimin ilk cicileri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle giysin prensesin cicilerini çok şekermiş pembiş pembiş:)Eki Görüntüle 1863185 Eki Görüntüle 1863184 Eki Görüntüle 1863182
teşekkür ederim cnm :) daha güzelleri senin kızına nasip olsunGüle güle giysin prensesin cicilerini çok şekermiş pembiş pembiş:)
arkadaşımda kız bebişini aşağıda taşımıştı doğuma kadar. bebek aşağıda ise hareketleride aşağıda hissetmek normaldir diye düşünüyrum ama bebek yukarıdaysada hareketleri duruş pozisyonuna göre aşağıda da hissetmeniz mümkündür heralde.
benim ki erkek bazen solda ama genelde sağda hissediyorum hareketlerini ve birden göbek deliğimin altında bazende kasıkların üzerinde 5 -10 sn lik bir gerginlik sertlik hissediyorum. kendimce dönüyor heralde diye düşünüyorum. bizde 17+6 olduk hareketlerini 16 haftanın sonunda hissetmeye başladım. hareket diyorum ama bağırsak hareketiyse diyede şüphe ediyorum. sanki hafif hafif vuruyor gibi oluyor üst üstte birkaç sn arayla 2-5 defa oluyor duruyor bazen saatlerce tık yok ama sırt üstü yatayım ayaklarımı uzatayım mutlaka bir kıpırtı yapıyor. uff doktorada gidemiyorum ağustosun ortasına doğru gel dedi en son . 10-15 günde bir gidip görmeyince huzursuzluk oluyor.
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun bebeişlere ciciler alınmaya başlanmış ne güzel. henüz hediye gelenler var alışveriş olayına başlayamadım. İkea dan bu beşiği almayı düşünüyorum anne yanı da oluyormuş. Kıpırtıları hissetmeye başlayanlar ne şanslı bende dinliyorum ama birşey hissetmiyorum henüz
Eki Görüntüle 1863206 Eki Görüntüle 1863207 Eki Görüntüle 1863208
arjen isminin anlamı ne canım
Ateş parçası anlamına geliyor canımarjen isminin anlamı ne canım
Ben de bakiyim buna çok iyiymisGünaydın kızlar güzel bir gün olsun bebeişlere ciciler alınmaya başlanmış ne güzel. henüz hediye gelenler var alışveriş olayına başlayamadım. İkea dan bu beşiği almayı düşünüyorum anne yanı da oluyormuş. Kıpırtıları hissetmeye başlayanlar ne şanslı bende dinliyorum ama birşey hissetmiyorum henüz
Eki Görüntüle 1863206 Eki Görüntüle 1863207 Eki Görüntüle 1863208
31 aralık da olabilirAzRASILAM benimde yaş 27 doğum 1 ocak kız Nisanur dusunuyoruz :)
İzmir merkez olması çok iyi olmuş çok sevindim annenin ikinci katına yerlesirsen çık rahat edersin okula baslayinca bebişini bırakmak rahat olur.Bende kilo takıntısı da var hastalık derecesinde. .
Çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil
Bacaklarıma bakıyorum kalinlasmis popoma bakıyorum arkaya doğru büyümüş. .
Bi de kız yükü ağır derlerdi de inanmazdim
Şimdi anladım oturduğum yerden kalkmak istemiyorum hiç. ..
Ama kendimi zorluyorum hareket için. .
Şimdi rahatım yaz tatili bitince okul açılınca ne yapacağım
O zaman daha kötü olmaktansa şimdi hareketli olmaya calisiyorum
Bana randevu alırken ayrıntılı randevu al dedi kendi odasında mi yapacak acaba onu merak ettim. .
Ya da başka biri mi yapacak?
Korkma cnm ..
Bebeğim ultrasonla bakıldığı zaman soldan sağa doğru yatiyordu. .
Solda basi sağa doğru ayakları. .
Hatta şimdi hareketli uyumadi. .
Hareketini genelde aynı yerde hissediyorum. .
Sağ kasigimin hemen üstünde. .
Bnm bebisim rahatina çok düşkün demiştim bugün arkama doğru yaslandim başladı kipirdamaya vurmaya. .
Annemin elini de koydum karnima annem de hissetti. .
Annem utangaclikla sevinç arasında bişey yaşadı. ..
Işte annemin yemeklerine hasret olduğum için ipin ucu kaçtı. .
Bundan sonra böyle olmaz inşallah artık izmir deyim ara ara yerim annemin yemeklerini.
Sen de çok dikkat ediyorsun cnm..
Biliyorum. .
Doğumdan sonra acariz artık topigi 2016 aralık anneleri zayıflama günlüğü diye. .
Bu arada bize izmir merkez çıktı. .
Herkes annenin ikinci katına yerles diyor.
Ben salatalık yiyorum genelde. Zaten kalorisiz birşey.kızlar mideniz kazındığında ara öğün niyetine ne yiyorsunuz sağlıklı seçimler yapmak için burada konuşalım mı
kızlar mideniz kazındığında ara öğün niyetine ne yiyorsunuz sağlıklı seçimler yapmak için burada konuşalım mı
Teşekkür ederim cnmm bnmÇok sevindim meleginin sağlıklı olmasınaAllah tamamına erdirsin inşallah
![]()
tabiki cnmmHayırlı sabahlar annisler nasılsınız bugün ben daha tatanoz olmadim ama 2 yil once olmuştum 5yil etkili diye biliyorum başına gelen var mı oek yaotirasim yok..AzRASILAM bu arada benimde kızım olacak nasipse adida zeynep kızımın eklersen sevinirim.
Çok Güzel güle güle giysinEki Görüntüle 1863185 Eki Görüntüle 1863184 Eki Görüntüle 1863182
yazmışım önceden de kız olduğunu listeye cnmGünaydın kızlar.. detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda cinsiyetimiz kesinleşti oğlumuza bir kız kardeş geliyor. Şimdi isim telaşına düştük anlamı güzel isimler arıyoruz. Rabbim isteyen herkese böyle güzel telaşlar yaşatsın inşallah..
Ekledim cnm
Eklerim cnm tabiiAzRASILAM benim de yas 24. dogum 19 aralık kız isim de Hafsa dusunuyoruz. Eklersenizz sevinirimmm
Eklerim cnm tabiiiAzRASILAM benimde yaş 27 doğum 1 ocak kız Nisanur dusunuyoruz :)
tmm 31 aralık yapim ben :)31 aralık da olabilir