2016 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun , aman şunu da yapıvereyim bunu da yaparım canım diye işleri küçümseyip kendimizi asla tehlikeye atmamalıyız. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah. allah beterinden korumuş karnının üstüne falan düşebilirdin. ben de daha geçen hafta taşındım yeni eve, herşey dağınık bekliyor, haftasonları eşimle yavaş yavaş yerleştiriyoruz, cesaret edemiyorum tek başımayım ,birşey olsa kimse yardım edemez diye. tabureyi bırak uzanma hareketleri bile yasak artık bebişler bu kadar büyümüşken. ağrın sızın olmaz umarım. aman kızlar çok dikkatli olun ne ev işi ne başka bişi şu an bebeklerden kıymetli hiçbir şey yok

Sagol canm
Haklisin hicbisey bebislerden onemli degil.

Çok geçmiş olsun canım allah korumuş. Okurken çok kötü oldum.

Cok sagol canm

çok geçmiş olsun

Allah r
Cok gecmis olsun canim allah korumus. Ben de sürekli sandalye merdiven tepelerinde geziyorum. Esim kızıyo ama o yokken yapiyodum. Bugün de planim temizlikti ama seni duyunca vazgectim:110: beni hastaneye götürecek biri de yok. Temizlik beklesin bebislerimizden degerli hicbisey yok suan.

Aynen oyle canim bosver valla
Esimde cok kizdi abla geliyo bana haftada 3 gun kadina soyle sen niye zeynalik yapiyosn diye baya soylendi bisey olsaydi kendimi asla affetmezdim

Allah razi olsun canm cok sagol insallah.
Bidaha girismek ne kelime elimi kaldirmicam dolap ustlerine :)

ben de çok uzanıyorum üstlere doğru bardak fln almak için ama zararlı mı bilmiyorum. ilk 3 ay yapmadım ama sonra da çok önemsemedim riski geçti diye

ben de çok uzanıyorum üstlere doğru bardak fln almak için ama zararlı mı bilmiyorum. ilk 3 ay yapmadım ama sonra da çok önemsemedim riski geçti diye

Yok canm bende oyle saniyodum
Doktor gittigimde uzanma bile artik bebek buyudu diye risk yok sanma dedi.
Aksine buyudukce risk dahada artiyor dedi.
Sende dikkat et

Yok canm bende oyle saniyodum
Doktor gittigimde uzanma bile artik bebek buyudu diye risk yok sanma dedi.
Aksine buyudukce risk dahada artiyor dedi.
Sende dikkat et
yaa:( tamam dikkat edicem.

kızlar sizde bel ağrısı başladı mı bende oluyor sızlama şeklinde. internette bel ağrısı için hamilelik hareketleri buldum. bütün gün işyerinde oturuyorum yolum da uzun o yüzden sanırım hep oturmaktan

Kızlar bu haftalarda bebeklerimize klasik müzik dinletmeye başlayabiliriz, özellikle 24.haftadan itibaren bebekler dış sesleri daha iyi duyabileceklermiş. Bebeklerin rahatlayıp gevşemelerinde, motor kontrol ve koordinasyon hareketlerinin gelişmesinde müzik dinletmek çok etkiliymiş.

İnternette araştırdıklarım ;
- Beethoven (özellikle 5.senfoni)
- Bach
- Raimond Lap Live (Relaxing Pregnancy)
- Pregnancy Music Expecting the Gift of Life

Ben de dinletiyorum iki seferdir :) Tepki veriyor o da iceriden :KK73:

Merhaba arkadaşlar kızı olcaklar isim düşündünüzmü ben karar veremiyorum sizler ne koycaksınız paylaşırmısınız...

Kızlar neler aldiniz bebisler için ?? Kış bebekleri olucak ne almalıyız nasıl giydirmeliyiz bir de 0_3 ay mi almalıyız kiyafetleri

Canim ben uzun kollu bodyler ve kadife tulumlar aldim. Ama daha %100 yünlü kumastan alt üst takim alicam, pantolon hirka gibi. Bir de kislik tulum alicam mont gibi, disarisi icin. Evet 0-3 ay aldim hepsini. 50 ve 56 beden aldim ilk kiyafetlerini.

Canim insallah düzelir doguma kadar, tam anlayamadim ama, haber ver bize :dua:

Kizlar hayirli gecelr.
Yazamadim 2 gundur.
Dun temizlige gelen ablamiza yardimci olup dolap iclerini toparliyim dedim.
Taburenin Ustune ciktim cikmaz olaydim.
Hafif duZ taban topuklu terlikle.
Taburr ayagimin altindan kaydi nasil oldu anlamadim ben dusene kadar tabure ters dondu demir ayagi bacak arama saplandi.
Apar topar hastahaneye goturdu annem.
Doktor sok.
Boyle bisey ilkkez goruyorum dedi demir ayak 2 santim daha sola yakin olsa Allah korusun tam malum bolgeye gircekti.
Hemen ultrasyona soktular.
Kalp atisi gorduk
Bi aparatla alttan muayne etti kanama varmi diye sukur hersey yolunda bebisle ilgili.
Ama ayak bilegim davul gibi ve bacak aram mosmor verilmis sadakamiz varmis.
21 hafta 4 gunluk 485 grm
28 cm bebis iyi ya gerisi onemsiz.
Aman siz benim gibi tarzanlik yapim demeyin
Suan 3 gun istirahat verdi doktorum.
Kizimla annemlere geldik.

Okurken sok oldum :KK57::KK57: Gecmis olsun dikkat et

kızlar bi sorum olacak iki veya daha fazla çocuğu olan annelere. bebeklere oda yapacak mısınız abi yada ablalarıyla beraber aynı odayı paylaşacaklar ?

Merhaba kizlar.
Ufak kaza geciren arkasa cok gecmis olsun. Rabbim korumus bi daha dikkatli ol insallah.
Kizlar dun aksam yazmistim ama kimse geri donmedi.
Vajinamin dudaklari sizliyor zonkluyor diye. Dun aksam hastaneye gittim doktor kontrol etti hersey yolunda bebekte iyi dedi. Korkulacak bisey yok yani.
Sadece bebek cok hareketli oldugu icin vajinayada vurdugu icin. Agri yapmis agri kesici verdi 10 gun kullan dedi gunde 2 defa ben gunde 1 defa alacam .dun aksam ilaci aldim hemen etki yapti. Suan da biraz agrim var. Bide benim bebegin basi asagida . 1 hafta once kontrolum vardi o zamanda basi asagidaydi. Bakalim pozisyon degistirecek mi paşa. Cunku daha cok erken. Insallah son aylara kadar oyle kalsin ama erken gelmesin :D acelesi yok ;)
Yani durumlar iyi cok sukur Rabbime.

kızlar bi sorum olacak iki veya daha fazla çocuğu olan annelere. bebeklere oda yapacak mısınız abi yada ablalarıyla beraber aynı odayı paylaşacaklar ?

2. çocuğum olacak şimdi oda yapmayacağım ablası da aynı odada olmak istiyor. Biraz daha büyüyünce odalarını ayırmayı düşünüyorum. Şimdi kızımdan kalma park yatak var onu kullanır. o küçük gelince yeni oda takımı almayı düşünüyorum. Kızımda da önce yatak odasında park yatağa yatırmıştım 3,5 yaşında genç odası alıp odasını ayırmıştım. Bunda da öyle yaparım.

Canim sendeki sekerleri de görebilir miyim ben de istiyorum yapmak
5 yıl önce yapmıştım bunları şimdikiler kadar süslü değiller.tülün içine lavanta doldurup bağlamıştım. Bu sefer kokulu taş yapmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 180385_10150104024804391_5351322_n.webp
    180385_10150104024804391_5351322_n.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 180611_10150104024744391_6627939_n.webp
    180611_10150104024744391_6627939_n.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 76
Back
X