2016 Aralık Anneleri

MFHS MFHS Termometre ve derece de almayı düşünüyorum beğendiğin marka oldu mu ilk bebişte tecrübe ettiğin?
Canim agiz mendilleri
Omuz ortusu bunlar en cok isine yariyacaklar
Agiz mendilinden 20 li paketler oluyo.
Omuz icinde bebegini kimin kucagina verceksen bitane ver disardan gelip kucaklayanlar oluyor o cok isine yariyacak verirsin kucagina kim alcaksa bebisini mikrop kapmaz hic degilse.
Omuz ortuleri kacli paket hatirlamiyorum ama atlama bence bunlari
Hımm tamam canım çokça onlardan da alayım polar zıbın da alayım bir tane diyorum aşı için kışın götürürsem giydiririm başka çok önemli dediğin bişey var mı ?

Ekleriminşallah cnm
Güzel sonuçlarla

Maşallah çatlaksız bir göbüş

Canım dünden beri sana yazacam unutuyorum
Nasıloldun iyisin dimi
Sıkıntıların geçti inşallah

Özel değilse ne ilacı kullandın da kesmek durumunda kaldın cnm
Iyiyim canim cok sukur. Insallah sende guzel haberler almissindir kontrol vardi bugun demi.
Canim ben sara hastasiyim (epilepsi)
Ogluma hamile kalmadan once ilac kullanmamistim doktorum kesmisti genc kizken aslinda 4 yil boyunca ilac kullanmadim ogluma hamile kalincada kullanmadim ama dogum yaptiktan sonra kriz gecirdim ve ilac tedavisine basladim. :(
Suan ilac tedavim devam ediyor ve bir ömür boyuda surecek. Ilacin dozu cok az oldugu icin bebege zarari yok ama ben her ay ulturasona gittigim zaman cok detayli bir sekilde bakiliyor bebegime nolur nolmaz diye . :( ve dogduktan sonra hic emziremicem cunku ilac beebege geciyor ve bebegi surekli uyutuyormus . Yani doktorlar yasak diyor malesef :( boyle iste canim Rabbim dusmanimin basina bile vermesin ilaclarla ayakta duruyorum.

MFHS MFHS Termometre ve derece de almayı düşünüyorum beğendiğin marka oldu mu ilk bebişte tecrübe ettiğin?

Hımm tamam canım çokça onlardan da alayım polar zıbın da alayım bir tane diyorum aşı için kışın götürürsem giydiririm başka çok önemli dediğin bişey var mı ?

Canim ben termometre almadim.
Brawn alindan ates olcerini aldim
Cok memnunum cunku ates olcmek bi eziyet oluyo bu en pratigi.
Bide buhar makinasi benim cok isime yaramisti e bebege gitceksin ozellikle markaya takilma ordaki urunler hep iyi marka hangisi uygun ve kampanyadaysa oyle karar verirsn canm

Gözünaydın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına :) şükür şeker yüklemesi de iyi çıkmış darısı bize inşallah...sezeryanı genel anestezi ile mi olacaksın peki?
Sağol cnmm bnmmm teşekkür ederim
Ben 11 sene öncede spinal oldum
Çok daha iyi bebişini duymak görmek :)
Yine Allah izin verirse tam uyumam

Selam kızlar nasılsınız cokkk sıcak havalar nasıl geçiyor hamislik :anneadayı:ben çok yorgun ve halsizim hep troidlerden mi acaba biraz yüksek
tansiyonumda surekli dusuk hep 9a 5 sizin nasıl :KK46::KK12:
Canım bende aynı sorunu yaşıyorum
Doktorum gayet normal havalar çok sıcak
Eylülden sonra rahatlarsın inşallah dedi
Tuzlu ayran ve çubuk kraker
Hatta bugün 11.30du hastaneden çıktım acımda eşime dedim bnm tansiyonum düştü. Hemen ayran ile çiziviç yedim
Özellikle o çiziviç kebap gibi geldi :D

Iyiyim canim cok sukur. Insallah sende guzel haberler almissindir kontrol vardi bugun demi.
Ogluma hamile kalmadan once ilac kullanmamistim doktorum kesmisti genc kizken aslinda 4 yil boyunca ilac kullanmadim ogluma hamile kalincada kullanmadim ama dogum yaptiktan sonra kriz gecirdim ve ilac tedavisine basladim. :KK43:
Suan ilac tedavim devam ediyor ve bir ömür boyuda surecek. Ilacin dozu cok az oldugu icin bebege zarari yok ama ben her ay ulturasona gittigim zaman cok detayli bir sekilde bakiliyor bebegime nolur nolmaz diye . :KK43: ve dogduktan sonra hic emziremicem cunku ilac beebege geciyor ve bebegi surekli uyutuyormus . Yani doktorlar yasak diyor malesef :KK43: boyle iste canim Rabbim dusmanimin basina bile vermesin ilaclarla ayakta duruyorum.
Canım benim Allah daha büyük dert vermesin
Herkesin var birşeyi
Emzirmek güzel ama elinde değil napacaksın.
Öyle de büyür böylede
Önemli olan sen iyi ol bebiş iyi olsun
Rabbim şifa versin. Daha büyüğünü göstermesin inşallah

Canim ben termometre almadim.
Brawn alindan ates olcerini aldim
Cok memnunum cunku ates olcmek bi eziyet oluyo bu en pratigi.
Bide buhar makinasi benim cok isime yaramisti e bebege gitceksin ozellikle markaya takilma ordaki urunler hep iyi marka hangisi uygun ve kampanyadaysa oyle karar verirsn canm
Buhar makinası kesinlikle şart canım evet kışın çok işimize yarıyacak dereceyi öyle bakayım o zaman , evet e bebek den yapcam alışverişi kısmet olursa bakalım güzel kaliteli ürünler var bişey almadan çıkmıştım inşallah bu sefer nasip olur

Masallah canim bebegine nazar degmesin sekerin cikmadigina sevindim. Sezeryan olacaksin oylemi. ?
Benim ilki de sezeryandı yaa canım. Doktorum hiç riske girmiyor
Dediki uzun seneler geçmiş normal doğum yapabilirsin ama olaki kanama oluşursa sezerayanlı hastada durdurmak çok güç oluyor dedi.
Ben zaten korkağım. Normal doğumu hiç düşünmedim.
Maşallahın içinde teşekkür ederiz teyzesi :)

Sağol cnmm bnmmm teşekkür ederim
Ben 11 sene öncede spinal oldum
Çok daha iyi bebişini duymak görmek :)
Yine Allah izin verirse tam uyumam

Canım bende aynı sorunu yaşıyorum
Doktorum gayet normal havalar çok sıcak
Eylülden sonra rahatlarsın inşallah dedi
Tuzlu ayran ve çubuk kraker
Hatta bugün 11.30du hastaneden çıktım acımda eşime dedim bnm tansiyonum düştü. Hemen ayran ile çiziviç yedim
Özellikle o çiziviç kebap gibi geldi :KK70:

Canım benim Allah daha büyük dert vermesin
Herkesin var birşeyi
Emzirmek güzel ama elinde değil napacaksın.
Öyle de büyür böylede
Önemli olan sen iyi ol bebiş iyi olsun
Rabbim şifa versin. Daha büyüğünü göstermesin inşallah
Insallah canim insallah. Ve kafama o kadar takiyorum ki emzirme konusunu emziremiyecem diye kendimi yarim anne olacagim hissi kaplamis. Icimde ukte kalacak :( ama sagligim yerinde olsun bebegim her turlu buyur insallah.
Rabbim boyle uygun gormus ;) ondan gelen herseye ragziyim. Yeter ki evlatlarimiz yanimizda olsun herseye katlanirim ben ;) mutluyuz huzurluyuz cok sukur ;) Rabbim daha iyi etsin hepimizi

Benim ilki de sezeryandı yaa canım. Doktorum hiç riske girmiyor
Dediki uzun seneler geçmiş normal doğum yapabilirsin ama olaki kanama oluşursa sezerayanlı hastada durdurmak çok güç oluyor dedi.
Ben zaten korkağım. Normal doğumu hiç düşünmedim.
Maşallahın içinde teşekkür ederiz teyzesi :)
Rica ederim canim ne demek. Anladim olsun bisey olmaz dunyaya gelsinlerde sag salim nasil gelirlerse gelsinler ;)

Şeker yuklemesi 50 gramda benim 146 çıktı.. Doktorum biraz yüksek 100 gramlık yapalım dedi.. Uff haftaya bidaha gidicez inşallah 100 luk normal çıkar bi de zararlı mı acaba bu yuklemeler bebeğe yaa
Geçmiş olsun canım 146 yüksek değil ki normal bence her hastanenin farklı mı acaba değerleri açlık 1.saat ve 2.saat kaç çıktı?

Ogluma hamile kalmadan once ilac kullanmamistim doktorum kesmisti genc kizken aslinda 4 yil boyunca ilac kullanmadim ogluma hamile kalincada kullanmadim ama dogum yaptiktan sonra kriz gecirdim ve ilac tedavisine basladim. :KK43:
Suan ilac tedavim devam ediyor ve bir ömür boyuda surecek. Ilacin dozu cok az oldugu icin bebege zarari yok ama ben her ay ulturasona gittigim zaman cok detayli bir sekilde bakiliyor bebegime nolur nolmaz diye . :KK43: ve dogduktan sonra hic emziremicem cunku ilac beebege geciyor ve bebegi surekli uyutuyormus . Yani doktorlar yasak diyor malesef :KK43: boyle iste canim Rabbim dusmanimin basina bile vermesin ilaclarla ayakta duruyorum.
Geçmiş olsun. Sağlığın yerinde olduktan sonra hersey hallolur.

Geçmiş olsun canım 146 yüksek değil ki normal bence her hastanenin farklı mı acaba değerleri açlık 1.saat ve 2.saat kaç çıktı?
Benim de 150 çıktı direk endokrine yönlendirdi. Açlık kan şekerine de pazartesi baktıracağım ancak . Bilmiyorum bakalım ne diyecek endokrin

Kizlar oglusuma gittik havlu takimi ve coraplar aldik. Banada 1 terlik :KK70: kış indirimleri baslasin butun gerekli olanlari alacam bi seferde insallah. :KK66: simdilik bunlarla yetiniyoruz :KK66: magazaya gittigim hosuma giden pijama flan olursa alacam.

Eklentiler

• 2016-08-20 19.44.08.webp
    2016-08-20 19.44.08.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 108
  • 2016-08-20 19.39.52.webp
    2016-08-20 19.39.52.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 105
Back
X