2016 Aralık Anneleri

Kızlar beşik yatakodanizda mi olucak ayrı oda yapcakmisiniz

Bnm kızımın odasında olacak
Yatak odasına beşiği koyarsam kızım kıskanır o da bizimle yatmak ister diye ikisini de aynı odada yatiracagim. .
Küçük kızım büyük yatakta yatmaya erisince ikisine birlikte güzel bir oda duzmeyi düşünüyorum. ..

Bnm kızımın odasında olacak
Yatak odasına beşiği koyarsam kızım kıskanır o da bizimle yatmak ister diye ikisini de aynı odada yatiracagim. .
Küçük kızım büyük yatakta yatmaya erisince ikisine birlikte güzel bir oda duzmeyi düşünüyorum. ..

Peki fikir edinmek acisindan soruyorum canm.
Bebis agladikca kizin kalkmicakmi.
Busefer onunda duzeni bozulurmu bilemedim

Peki fikir edinmek acisindan soruyorum canm.
Bebis agladikca kizin kalkmicakmi.
Busefer onunda duzeni bozulurmu bilemedim

Bnm kızımın uykusu biraz ağır uyanmaz diye düşünüyorum. .
Ama zaman ne gösterir bilinmez tabi. .
Şimdiki yapmak istediğim yöntem bu. .
Olmazsa da yaşayıp göreceğiz yeni çareler buluruz artık. .:))

Bnm kızımın uykusu biraz ağır uyanmaz diye düşünüyorum. .
Ama zaman ne gösterir bilinmez tabi. .
Şimdiki yapmak istediğim yöntem bu. .
Olmazsa da yaşayıp göreceğiz yeni çareler buluruz artık. .:))

Hersey istedigin gibi olur insallah.
Bende kizimi kirip uzmekten cok korkuyorum.
Herkesi simdiden tembiliyorum sakin kizimin yaninda bebisle ilgilenmeyin
O alissin ondan sonra sizde ilgi gosterin diyorum ama bakalim.
Allah yardimcimiz olsn

Canım benim evde bebisin eşyalarını koyacak yerim olmadığı için bir odam da boş oraya dolabini ve sifonyerini alıp kendi eşyalarını koyacağım. Bir nevi oda yapmış olacağım halisiyla perdesiyle :D ikeanin kenarı çıkabilen beşiği var ondan almayı düşünüyorum 7-8 ay artık ne kadar bilemeiyorum yanıma yatiracagim besikle sonra odasına gondercegim :D normal yatağa gecme zamanı gelince küçük çocuk karyolalari oluyor onlardan alacağım ona yatiracagim. Planlar bu şekilde ama hayat önümüze ne sunar belli değil :)

Şeker yuklemesi 50 gramda benim 146 çıktı.. Doktorum biraz yüksek 100 gramlık yapalım dedi.. Uff haftaya bidaha gidicez inşallah 100 luk normal çıkar bi de zararlı mı acaba bu yuklemeler bebeğe yaa

Canim insallah 100luk yuklemen normal cikar.ilk hamileligimde benimde 50 lik 146 cikinca 100luk istediler malesefki ondada yuksek ciktik endokrine yonlendirdiler.diyet verdiler bide takip ettim hergun sabah aksam ac tok olctum.cok sukur insuline gerek kalmadan atlattik.insalahh sende hic birine gerek kalmaz canim.hayirli sonuclar.

İlk bikac ay yanimda olur diye dusunuyorim daha sonra odasina geciririm insallah.

Ben de anlamadım aşırı yüksek De değil ama :KK43: endokrin normalde şeker hastalarına bakıyor ya heralde ondan. Umarım insülin filan gerekli görülmez
Canim muhtemelen once diyet ve takip vericeklerdir dikkat edip yuruyuste yaparsan insallah insuline gerek.kalmadan atlatirsin.
Oglumda benmde yuksekti diyet ve yuruyusle hergun olcerek dengede tutmaya calistim.

Canim insallah 100luk yuklemen normal cikar.ilk hamileligimde benimde 50 lik 146 cikinca 100luk istediler malesefki ondada yuksek ciktik endokrine yonlendirdiler.diyet verdiler bide takip ettim hergun sabah aksam ac tok olctum.cok sukur insuline gerek kalmadan atlattik.insalahh sende hic birine gerek kalmaz canim.hayirli sonuclar.

Sağol canım inşallah 100 luk normal çıkar. Oğlunuz kaç kilo doğdu? Sanırım bebeğin kilolu doğmasına sebep oluyomyş şeker

Valla bizim evde doğal gaz yok ve kışın çok soğuk oluyor yatak odası salonda klima var ve büyük salonumun bi köşesini bebek köşesi yapcam beşiği şifon yeri ve halısını alcaz ekimde düzenlicez bende salonda yatcam eşimle bebişin yanında öyle olcak beni düşündüren durum Mevlüt de salonda herkes olcak bebeğimin de insan topluluğuyla salonda olcak olması canımı sıkıyor kış hastası var gribi var Allahım hayırlısıyla atlatalım inşallah o günleri görelimde diyorum aklıma gelince bakcaz artık.

Hersey istedigin gibi olur insallah.
Bende kizimi kirip uzmekten cok korkuyorum.
Herkesi simdiden tembiliyorum sakin kizimin yaninda bebisle ilgilenmeyin
O alissin ondan sonra sizde ilgi gosterin diyorum ama bakalim.
Allah yardimcimiz olsn

Amin cnm amin..
Ben de korkuyorum ya kızım çok degisirse diye. .
Cocuklarda ki kıskançlık olacak ama inşallah çok fazla aşırı olmaz. .

Valla bizim evde doğal gaz yok ve kışın çok soğuk oluyor yatak odası salonda klima var ve büyük salonumun bi köşesini bebek köşesi yapcam beşiği şifon yeri ve halısını alcaz ekimde düzenlicez bende salonda yatcam eşimle bebişin yanında öyle olcak beni düşündüren durum Mevlüt de salonda herkes olcak bebeğimin de insan topluluğuyla salonda olcak olması canımı sıkıyor kış hastası var gribi var Allahım hayırlısıyla atlatalım inşallah o günleri görelimde diyorum aklıma gelince bakcaz artık.
Bende kış olacağı için mevlüt yapmayayım diyorum. Kızımda mevlüt yapmıştım şimdi tam hastalık mevsimi olacak. Yaparsam da Mart Nisan gibi yaparım belki.

Back
X