Günaydın kızlar. Geçtiğimiz hafta sona doğru sıkıntılı oldu biraz maalesef. Perşembe günü işe gidemedim. Cuma işe gittiğimde de ya istifa et ya da tesislerden birine görevlendirmeni kabul et diye ters bi yaklaşımla geldiler. 10 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Neden dedim. Özellikle neden şimdi. Doğuma yakın nasıl il değiştireyim dedim. Ama gözden çıkartmışlar maalesef. Çarşambaya kadar ankarada işleri teslim edip perşembe tesiste Çankırı da olacağım. Çok ağladım üzüldüm iki gündür ama elimden bir şey gelmiyor. 32 haftalık olana kadar tesisin misafirhanesinde kalacağım. Pazartesi sabah eşim bırakacak cuma akşam gelip alacak. Bu hafta gidip cuma izin alıyım diye düşünüyorum. Tabi verirler ise. 2 hafta yıllık iznim kalmış. Sonrası bayram. Bayramdan sonra 5 hafta böyle gidip gelecem. Her şeyde vardır bir hayır diyip yola düşeceğim. Bebeğimin geleceği için bunu yapmalıyım. Avukatlar ile görüştüm dün. Sizi gözden çıkartmışlar. Çankırı ya gidersiniz iki gün sonra bi evrak daha gelir ise önünüze başka bir tesis olarak dedi. Olabilir. Ne olur dua edin bana da kızlar 32 haftaya kadar daha da işkence etmesinler daha fazla bana. Bu arada 32. haftanın hemen ilk günü çalışamaz raporu alabiliyoruz değil mi. Yoksa 32 yi tamamlayıp 33 ün başında mı alacağız. Bilen var mı.