- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Kızıma 59 kilo hamile kaldım 74 le doguma girdim. 15 kilo almıştım. Doğumdan sonra 53 kilo ya düştüm. Yine veririz bebislerimiz sağlıklı olsunlar kilo verilir.Insallah almayiz. Bunlari vermesi var bi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızıma 59 kilo hamile kaldım 74 le doguma girdim. 15 kilo almıştım. Doğumdan sonra 53 kilo ya düştüm. Yine veririz bebislerimiz sağlıklı olsunlar kilo verilir.Insallah almayiz. Bunlari vermesi var bi de
25+3 te 6 aylık oluyoruz canımMerhaba kizlar umarim herkes iyidir.
Biz iyiyiz cok sukur oglum baya bi hareketli masallah
Burayada zaten hareketleri yuzunden yaziyorum. Kizlar 2 hafta once hastaneye gittigimde bebegimin kafasi asagidaydi.
Ve galiba hala oyle cunku hareket ettigi zaman oyle vuruyor ki asagiya kemiklerimin uzerinde hissediyorum. Baya baya vuruyorsıpa. Icinizde bebegi baş asagi olan var mi . Benim sıpam baya erken dondu. Suan yeteri kadar yer var o yuzden surekli donuyodur belki ama benim tahminime gore kafasi hala asagida
ayy zaman bir an once gecssin de doguralim artik.
Kizlar simdi ben 24.cu haftanin icindeyim 6.ci aya mi girmis oluyoruz ?
Kızıma 59 kilo hamile kaldım 74 le doguma girdim. 15 kilo almıştım. Doğumdan sonra 53 kilo ya düştüm. Yine veririz bebislerimiz sağlıklı olsunlar kilo verilir.
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir.
Burayada zaten hareketleri yuzunden yaziyorum. Kizlar 2 hafta once hastaneye gittigimde bebegimin kafasi asagidaydi.
Ve galiba hala oyle cunku hareket ettigi zaman oyle vuruyor ki asagiya kemiklerimin uzerinde hissediyorum. Baya baya vuruyorsıpa. Icinizde bebegi baş asagi olan var mi . Benim sıpam baya erken dondu. Suan yeteri kadar yer var o yuzden surekli donuyodur belki ama benim tahminime gore kafasi hala asagida
25+3 te 6 ay doluyor mu25+3 te 6 aylık oluyoruz canım
benim bebeğimde son gittiğimde aşşağıda doğum pozisyonundaydıMerhaba kizlar umarim herkes iyidir.
4 kilo gayet iyi canım. ben 72 ile başlamıştım 84 oldum sonra gebelik şekeri çıktı. diyetisyene gittim diyete başladım, diyetisyen bebeğe kilo aldırırken benim kilo almamı durduracağımızı söyledi diyetten sonra 1 kilo verdim bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak inşallah bebek normal şekilde devam eder. eylülün 19unda kontrole gideceğim o vakte kadar böyle devam edeceğiz.günaydın kızlar 25. haftaya giricem 4 kilo aldım kilo almam cok hızlandı biranda iştahımda arttı sizler kac kilo aldınız acaba merak ettim?
cok gecmiş olsun inşallah iyi bir sekilde devam eder :;D son zamanlarda iştah acıldı baayaa4 kilo gayet iyi canım. ben 72 ile başlamıştım 84 oldum sonra gebelik şekeri çıktı. diyetisyene gittim diyete başladım, diyetisyen bebeğe kilo aldırırken benim kilo almamı durduracağımızı söyledi diyetten sonra 1 kilo verdim bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak inşallah bebek normal şekilde devam eder. eylülün 19unda kontrole gideceğim o vakte kadar böyle devam edeceğiz.
dr verir deGünaydın kızlar size bir şey danışacağım çalışan hamişlere özellikle doktordan nasıl rapor aldınız sorun oldumu su sıralar iş yerinde cok zorlanıyorum ve cok stresli bi işim var sabah akşam mide agrısı basladı bende sanırım bu stresten ve fark ediyorum bu sıkıntılı günlerde bebekte hic hareket olmuyor kafama da takılıyor yada kendim kuruyorum benm bebeğimde asagıdaydı gecen kontrollerde doktora durumu anlatsam rapor istesem sorun yapar mı acaba nasıl yaklasıyolar rapor olayına
gerginlik kesinlikle bebeğe yansıyorGünaydın kızlar 23+5 olduk kızım hareketleri güçlü güçlü ben kg li hamiş kaldım 79.8 Le suan 80.3 bebeğimde iyi inşallah p tesi aylık kontrolümüz iştajsılıgım devam meyve agırlıklı yiyorum
Dün gece yarısı korku ile uyandım silah ve patlama sesleri ile gece 3,5 da kalbim yerınde çıkacaktı sanarsın Bond'a patlıyor meğer komşuya silahlı saldırı olmuş arabalarının camlarını ındırmiiler tamburli cam patlamış ama ne korkudu ıkı st kendime gelemedim polisler filan
Üstüne üstlük gece de mide bulantım çoktu içtiğim imom balık yagı tetıklıyor sanırım sizde olan varmı
onu kullanmadımKizlar aranizda gyno lomexin fitil kullanan varmi
6 ya girdin bence artıkMerhaba kizlar umarim herkes iyidir.
Merhaba annisleer:)
Alisverise basladiniz mi? Neler aldiniz![]()
Aynı haftadayizen çok kiloyu ben aldım sanırım 57.600 ile başladım şuan 70 kiloyum![]()
ben başladım
bebek arabası, park yatak, hastane çıkışı, bi kaç yenidoğan alt üst., bi kaç 3 aylık alt üst takım,
bi kaç da çıt çıtlı body, emzik biberon, battaniye, hatta oyuncağı bile var :)
daha eksiği çok tabi ama bi yerden başlamak iyidir :)
hayırlı olsun canım bebek arabası ne aldın
Ahh sorma baya sıkıntılı valla dayanırım sanıyordum ama artık işkenceye dönüştü işe gelip gitmek hem psikolojik hem fiziksel :/dr verir de
seninkisi nasıl bir iş yeriymiş ya
bende quinny extra 2 ve maxi cosi pusetiyle travel sistem aldım quinny cok güzel küçülüyor gercektenteşekkürler canım. kraft'ın oslo modelini aldım travel sistem..
travel düşünüyosan tavsiye ederim. epey küçülüyor. malum bu tip bebek arabaları baya yer kaplıyor.
benimde 6 kiloya yaklaştı. kızıma hamileyken son ay kilo almamıştım. bu sefer nasıl olacak bakalım.