2016 Aralık Anneleri

kızlar iştahın önüne nasıl geçebiliriz ya çok açıldı bu hafta özellikle :KK43: gerekli gereksiz yemek istemiyorum :KK43:
Canım onun için ara öğünler yapabilirsin yemeklerden 2,5 saat sonra. 1 meyve+1 bardak yağsız süt+ 2 grisini gibi. benim diyetimde bu şekilde aşırı acıkmaları ve aşırı yemeyi önlemek için. aynı zamanda protein ve karbonhidrat bir arada oluyor bebek de besleniyor.

25+3 te 6 ay doluyor mu

4 hafta + 3 gün bitince, 1. ay
8 hafta + 3 gün bitince, 2. ay
12 hafta + 1 gün bitince, 3. ay
17 hafta + 3 gün bitince, 4. ay
21 hafta + 2 gün bitince, 5. ay
25 hafta + 3 gün bitince, 6. ay
30 hafta + 2 gün bitince, 7. ay
34 hafta + 3 gün bitince, 8. ay
38 hafta + 3 gün bitince, 9. ay
Geriye 1 hafta 4 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamak için.

Güzel anniş ler beşik konusunda çok kararsizim .Bebeğimi yanimda yatirmak istiyorum yatak odam küçük çok büyük bi beşik Koyamam oraya anne yanı olabilir belki.çocuk odası var ayri oraya da oda mi yapsam masraflı olcak izine falan ayrilcam sıkışıriz .ama bebisin dolabı olması lazım kıyafetleri için. Bi yandan hevesliyim hali falan aliyim susliyim odasını diye.bole bi kararsizlik işte kızlar :)

Canim ben park yatak alicam once yanimda sonrada odasina koyucam ama odasinida yapicam.dolap oyuncaklari anakucagi felan odasinda olucak insallah.oglumda direk oda aldim pisman oldum fikirler degisiyo surekli.

Kızlar gebelik şekeri çıkıp da insülin iğnesi kullanan var mı? 100lük yükleme sonucumun 1.si 277 ve 2.si 200 çıktı normal değerlere göre baya yüksekmiş dr insülin verdi. şeker ölçüm cihazı da aldım eczanede denemek için ölçtük onunla ölçtüğümde 65 çıktı o da düşükmüş eczacı öyle dedi. şimdi ben bu 65in üstüne insülin kullansam daha kötü olmayacak mı bu sizin nasıl siz nasıl kullanıyorsunuz? hiçbir bilgim yok bu konuda :KK17:
Canim benimde ilk hamileligimde sekerim cikmisti fakat once diyet verdi dr. Sabah ogle aksam ac ve tok evde olctum bu olcumlere gore insulin vericekti ki cok sukur gerek kalmadi diyetle toparladim bitirdim.ayrica insulin kullanicaksan bunu sana ogretmeliler.ben cerrahpasaya endokrin bolumune gittim diyetisyenim en iyisi diyip oraya yonlendirmisti takip icin.

Eki Görüntüle 1875436 Eki Görüntüle 1875437 Kızlar kapı süsüm ve lohusa terlik taç takımım Nasıl? Kapı süsüne uygun takı yastığı da yaptırıyorum :)
Cok guzeller canim gule gule kullanin imsallah

Canim ben park yatak alicam once yanimda sonrada odasina koyucam ama odasinida yapicam.dolap oyuncaklari anakucagi felan odasinda olucak insallah.oglumda direk oda aldim pisman oldum fikirler degisiyo surekli.

Canim benimde ilk hamileligimde sekerim cikmisti fakat once diyet verdi dr. Sabah ogle aksam ac ve tok evde olctum bu olcumlere gore insulin vericekti ki cok sukur gerek kalmadi diyetle toparladim bitirdim.ayrica insulin kullanicaksan bunu sana ogretmeliler.ben cerrahpasaya endokrin bolumune gittim diyetisyenim en iyisi diyip oraya yonlendirmisti takip icin.

Cok guzeller canim gule gule kullanin imsallah
Teşekkür ediyorum bu arada şeker yüklemem 150 çıktı doktor endokrine yönlendirdi sanırım bir daha test yapılacak .. Umarım önemli bir şey çıkmaz

Hanimlar herkese hayirli aksamlar.
Dun gece asiri bir karin agrisiyla kalktim ve aferdesiniz yok boyle bir ishal.
Resmen tum gece ve tum gun su icmeye bile korktum halla devam ediyor.
Leblebi yiyorum surekli ve iyi gelir diye 1 kutu cola ictim ama yok malesef.
Varmi bildiginiz etkili bisey.
Patates haslamasida yedim kahvaltida

Colaya aspirin atıp icmek lazim. Bi de muz olabilir. Ama bu ara gecmeyen ishali cok duyuyorum. Ilac aliyo herkes eczaneden. Su icmeyi de birakma zaten vücudun su kaybediyo şuan sadece yagli yeme derim

Teşekkür ediyorum bu arada şeker yüklemem 150 çıktı doktor endokrine yönlendirdi sanırım bir daha test yapılacak .. Umarım önemli bir şey çıkmaz

Kac gramlim yuklemen 150 cikti cnm?
Bana once 50 lik sonra 100luk yapmislardi ikiside yuksek cikinca endokrine yolladilar.insallah sadece dikkat ederek atlatorsin sende cok yuksek degil sekerin.

Gecmis olsun cnm bildigim seyleri denemissin bence bi dr gorun yarin.ishal salgini var bu aralar.belki bi serum takar vucudunda susuz kalmasin.

karanfil yut çok iyi gelir

aprilpost: 47810474 .!.:
Günaydın kızlar size bir şey danışacağım çalışan hamişlere özellikle doktordan nasıl rapor aldınız sorun oldumu su sıralar iş yerinde cok zorlanıyorum ve cok stresli bi işim var sabah akşam mide agrısı basladı bende sanırım bu stresten ve fark ediyorum bu sıkıntılı günlerde bebekte hic hareket olmuyor kafama da takılıyor yada kendim kuruyorum benm bebeğimde asagıdaydı gecen kontrollerde doktora durumu anlatsam rapor istesem sorun yapar mı acaba nasıl yaklasıyolar rapor olayına
Canım bu aralar olağanüstü hal nedeniyle rapor almak zor diye biliyorum ama belli olmaz tabi ki.

Arkadaşlar , detaylı ultrasona girdiğimde serviks boyu 4.9 du ara ara kasılmalarımın olduğunu söylemiştim. Doktor sorun yok defi . Ultrason sırasında bir çok kasılma izlendi doktor yarım saatten fazla rahim ağzını inceledi ve kısalma oldu aniden 1.7 oldu. Hemen hastaneye yatırdılar. Bir sürü hap iğne serum verdiler ertesi sabah kanal açılımı izlendi hemen dikiş attılar. Ama kasılmalarım devam ediyor onca ilaca rağmen sıkıntılıyım. Çarşamba Mutlu eve gideceğim derken hala evime gidemedim. Bebeğim sağlıklı ve Zaman'ında doğar umarım

Back
X