- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Ben cok kullandim cnm merak etme hemde 2su 2toz seklinde son gunlerde gonalfte yapiyor ayni agrilari okudukca piskolojikmen etkilenirsinnKızlar, aranızda menogon iğne kullanan var mı? Çok kötüyüm. Bütün vücudum dökülüyor. Kalçamdan ayaklarıma kadar ağrılar iniyor. Bel ağrısıda var. Yan etkilerini okudum fena seyler yazıyor. Öneriniz varmı.
canım tebrik ederim çok ssevindim gözünaydın sorunsuz harika br hamileliğin ve doğumun olur işallah.Kızlar test yaptım hamileyimmm
Amin canım benim güzel dileklerin için teşekkürlercanım tebrik ederim çok ssevindim gözünaydın sorunsuz harika br hamileliğin ve doğumun olur işallah.
Transferimiz aynı gün olmuş. ne zaman test yapacaksın? cumartesi benimki. Çok sakindim dünden beri kalbim pır pır süreklicanım tebrik ederim çok ssevindim gözünaydın sorunsuz harika br hamileliğin ve doğumun olur işallah.
Yaaa hayırlı olsun dualarımız karşılıklı bu arada clexane verdi günde 1 göbekten yapıyorum diğer ilaçlar aynen devam sen ne kullanıyosunins 2 side bir omur seninle olur. benimde bugün oldu 2 tane kuzucuk
doktorum kesin sonuç içinTransferimiz aynı gün olmuş. ne zaman test yapacaksın? cumartesi benimki. Çok sakindim dünden beri kalbim pır pır sürekli
doktor kesin sonuç için pazartrsi demişti ama ben cumartesi bi test yapcam galiba pazartesi de yaparım hem düzenli artış varmı görmüş olurum die düşündüm. nasılsın canm ne durumdasın. benim kasıklarda hafif hafif ağrı göğüslerde şişkinlik var. birde bugün göğsümde mavi damarlarım belirginleşti. ttüm belirtiler var ama sabrediypruz bakalım. gerçekten çok heyecanlı. benmde dünden beridir bi içine sığamama durumu varTransferimiz aynı gün olmuş. ne zaman test yapacaksın? cumartesi benimki. Çok sakindim dünden beri kalbim pır pır sürekli
amin canim ins mevlam hepimizin yuzunu gul durur. ben crino jel, pregoston, estrofem ve vitamin kullaniyorum.Yaaa hayırlı olsun dualarımız karşılıklı bu arada clexane verdi günde 1 göbekten yapıyorum diğer ilaçlar aynen devam sen ne kullanıyosun
Bende bu ilaçlari kullanıyorum ayrıyeten birde coraspirin var. Ananas falan tuketiyormusun canım cok ihtilafli yazilar var o konuda.amin canim ins mevlam hepimizin yuzunu gul durur. ben crino jel, pregoston, estrofem ve vitamin kullaniyorum.
Benim test günüm cumartesi. kasık ağrım azaldı eskisine göre , benim göğüslerim de bomba gibidoktorum kesin sonuç için
doktor kesin sonuç için pazartrsi demişti ama ben cumartesi bi test yapcam galiba pazartesi de yaparım hem düzenli artış varmı görmüş olurum die düşündüm. nasılsın canm ne durumdasın. benim kasıklarda hafif hafif ağrı göğüslerde şişkinlik var. birde bugün göğsümde mavi damarlarım belirginleşti. ttüm belirtiler var ama sabrediypruz bakalım. gerçekten çok heyecanlı. benmde dünden beridir bi içine sığamama durumu var
o durum bende de var hani akıntı var dicem ama yok ama ıslaklık baki. ilaç kullanıyormusun tatlım?crinone jel birde coraspin kullamıyorm ben.kabak çekirdeği ve ananas tüketiyormusun?Benim test günüm cumartesi. kasık ağrım azaldı eskisine göre , benim göğüslerim de bomba gibibir de normale göre daha sık wc ye çıkıyorum ve iç çamaşırım hep ıslak. Çok sakindim ama biraz heyecan yapmaya başladım. az kaldı Allah'ım sabır ver, güç ver
günde 1 dilim ananas, 1 bardak nar suyu, 1 bardak mandalina yada portakal suyu ceviz , badem, fındık yiyorum.Bende bu ilaçlari kullanıyorum ayrıyeten birde coraspirin var. Ananas falan tuketiyormusun canım cok ihtilafli yazilar var o konuda.
Bizde dun gittik doktora ve benimde 6-7 yumos varmis yanliz yavas buyuyormus dozlarimi yukselti 2 menopur yazdi ve puregon 150 yukselti bu arada rahimim kalinli 4,5 mm sizin nasilsi acaba? Eger fazla kalinlasmassa transfer ertelenecek.. Bakalim hayirlisi yarin yine kontrolum varTeşekkür ederim. Dün dr gittik yumurtalar iyiymiş. Bi aşırılık yok dede . Bugunde izinliyim. Evde yatıyorum.
Aynı durumdayız canım ve ıslaklık kokulu maalesef bu da beni çok huzursuz yapıyor. Crinone jel, estrofem (3 tane), elevit vitamin, ecopirin, kabızlık için duphalac şurup, climara bant, göbekten hibor iğne, bir de 5 günde bir proluton depot iğne kullanıyorum. Yaz yaz bitmedio durum bende de var hani akıntı var dicem ama yok ama ıslaklık baki. ilaç kullanıyormusun tatlım?crinone jel birde coraspin kullamıyorm ben.kabak çekirdeği ve ananas tüketiyormusun?
Insallah karsılığıni alırsin canım. Ben özellikle kayısı ve kuru erik suda bekletip tuketiyorum kabız olmamak lazimmış.günde 1 dilim ananas, 1 bardak nar suyu, 1 bardak mandalina yada portakal suyu ceviz , badem, fındık yiyorum.
amin canim ins. iyi gelebilecek ne varsa hepsini yemeğe içmeye çalışıyorum.Insallah karsılığıni alırsin canım. Ben özellikle kayısı ve kuru erik suda bekletip tuketiyorum kabız olmamak lazimmış.
Aynen taze inek sütü köy yumurtası ceviz dogal bal falan ugraşiyorum bende.amin canim ins. iyi gelebilecek ne varsa hepsini yemeğe içmeye çalışıyorum.
Can'ım seninde bugun dimi transferin bir hafta sonra görüşmek üzere insaallah hayırlı haberlerle gel :)Günaydın kızlar ben sonuç alana kadar girmek istemiyorum 1 hafta kadar Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş iyi hbrlerle dönemek nasip olur Allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin sizlerde dualarımda olucaksınızinş Hamiş sayımız tavan yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?