2016 Aralik tup bebek

A Aryya . Cok sevin dimmmm
Ben cok kullandim cnm merak etme hemde 2su 2toz seklinde son gunlerde gonalfte yapiyor ayni agrilari okudukca piskolojikmen etkilenirsinn

Günaydın kızlar ben sonuç alana kadar girmek istemiyorum 1 hafta kadar Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş iyi hbrlerle dönemek nasip olur Allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin sizlerde dualarımda olucaksınız inş Hamiş sayımız tavan yapsın

Kizlar yarin test gunum (10.gun yapicam) ama sanki otururken kalkarken yatarken onu hissediyorum bir de o bolgede bi rahatsizlik hissi var yatarken cok rahatsiz yatiyorum transferden beri bu hisleri hissettim hep psikolojik olmadigina eminim hatta transferden geldigim ilk gun uykumda inlemisim esim anlatiyor beni uyandirdi iyi misin dedi bunkari yaziyorum ki simdiden yarin sonucu alinca pizitifse bekleyen ve ayni hisleri yasayanlara umut olsun diye ayrica hamilelik haberini aldigimiz arkadaslarimi cok tebrik ederim allah kucaklarina aldirsin ve hepimizin dualari kabul olsun rabbim çocuk sevgisini hak eden ve isteyen herkese tattirsin

Transferimiz aynı gün olmuş. ne zaman test yapacaksın? cumartesi benimki. Çok sakindim dünden beri kalbim pır pır sürekli
doktorum kesin sonuç için
Transferimiz aynı gün olmuş. ne zaman test yapacaksın? cumartesi benimki. Çok sakindim dünden beri kalbim pır pır sürekli
doktor kesin sonuç için pazartrsi demişti ama ben cumartesi bi test yapcam galiba pazartesi de yaparım hem düzenli artış varmı görmüş olurum die düşündüm. nasılsın canm ne durumdasın. benim kasıklarda hafif hafif ağrı göğüslerde şişkinlik var. birde bugün göğsümde mavi damarlarım belirginleşti. ttüm belirtiler var ama sabrediypruz bakalım. gerçekten çok heyecanlı. benmde dünden beridir bi içine sığamama durumu var

Benim test günüm cumartesi. kasık ağrım azaldı eskisine göre , benim göğüslerim de bomba gibi bir de normale göre daha sık wc ye çıkıyorum ve iç çamaşırım hep ıslak. Çok sakindim ama biraz heyecan yapmaya başladım. az kaldı Allah'ım sabır ver, güç ver

o durum bende de var hani akıntı var dicem ama yok ama ıslaklık baki. ilaç kullanıyormusun tatlım?crinone jel birde coraspin kullamıyorm ben.kabak çekirdeği ve ananas tüketiyormusun?

Teşekkür ederim. Dün dr gittik yumurtalar iyiymiş. Bi aşırılık yok dede . Bugunde izinliyim. Evde yatıyorum.
Bizde dun gittik doktora ve benimde 6-7 yumos varmis yanliz yavas buyuyormus dozlarimi yukselti 2 menopur yazdi ve puregon 150 yukselti bu arada rahimim kalinli 4,5 mm sizin nasilsi acaba? Eger fazla kalinlasmassa transfer ertelenecek.. Bakalim hayirlisi yarin yine kontrolum var

o durum bende de var hani akıntı var dicem ama yok ama ıslaklık baki. ilaç kullanıyormusun tatlım?crinone jel birde coraspin kullamıyorm ben.kabak çekirdeği ve ananas tüketiyormusun?
Aynı durumdayız canım ve ıslaklık kokulu maalesef bu da beni çok huzursuz yapıyor. Crinone jel, estrofem (3 tane), elevit vitamin, ecopirin, kabızlık için duphalac şurup, climara bant, göbekten hibor iğne, bir de 5 günde bir proluton depot iğne kullanıyorum. Yaz yaz bitmedi ananasın düşüğe de sebep olabileceğini söylediler başka bir topikte o yüzden 2 günde 1 dilim yiyorum. Taze sıkılmış portakal suyu içiyorum bir de kivi yiyorum her gün

Can'ım seninde bugun dimi transferin bir hafta sonra görüşmek üzere insaallah hayırlı haberlerle gel :)
Kizlaaaar bu arada bende birazdan transfer olucaaaMmm ne olur dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…