2016 Aralik tup bebek

Bu konudaki sohbetten hoşlanmadığımızı biraz hissedirirsek anlarlar heralde. Aman sonuçlar iyi olsunda nasılsa susarlar. Canımızı sıkmayalım biz.

Hamile olurda kurtuluruz şu milletin laflarından inş:)

Bu konudaki sohbetten hoşlanmadığımızı biraz hissedirirsek anlarlar heralde. Aman sonuçlar iyi olsunda nasılsa susarlar. Canımızı sıkmayalım biz.
İnşallah canım valla insanlar anlamazliktan geliyor. sırf sorularına cevap vermediğim için sayfalar dolusu mesajına maruz kaldım dış kapının mandalı bir tanıdığa. amaaannn Allah'ım görüyor cektiklerimizi önemli olan inancımızı yitirmemek. olacak inanıyorum...

Kızlar, aranızda menogon iğne kullanan var mı? Çok kötüyüm. Bütün vücudum dökülüyor. Kalçamdan ayaklarıma kadar ağrılar iniyor. Bel ağrısıda var. Yan etkilerini okudum fena seyler yazıyor. Öneriniz varmı.

Canm meraba bsey sorcam tutmadığı zaman diğer denemelerinize ücret ödüyor musunuz

Valla cnm benim ağrım çok fazlaydı karın ağrısına dayanamam demiştim dayanamadım da ağlayarak uyandım tabi eşim başımda hadi uyan diye opmekten uyumama izin vermedi o ne tatlı bi uykuydu öyle yemin ederim çok sevdim ben narkozu hahaha:)

Ya normalmi gerçekten moralim çok bozuldu
Dondurulmuş embriyom kaçtane olcak derken şimdi yumurtam olcak mı korkusu sardı beni
Canım neyinden korkuyosun ki ben ilk 300 ile başladım düşün ama çok şükür 13 tane toplandı 4 tanesi çok fazla olgunlaşmamış denildi 9 tane kullandılar kendini en başından bırakma

Harika bir haber buuuu allahım şagsalim al kucağına gurup şenlendi beaaa halaylar başlasın
dilfeza azrass kızlar varmı heyecan yarın benim transferim 2 de bu gece sizin içinde kendim içinde dua edicem inşş bebişler bizlere sımsıkı tutunurlar
Can'ımmm Rabb'im razı olsun bu saat oldu uyuyamadım heyecanda var benim de dualarim sizinle insaallah bebis haberlerimizi vericez birbirimize :)

Kızlar test yaptım hamileyimmm
Oh oh ohhhh Ne guzel mesajlar bunlar yahuu şükürler olsun allahım ..şagsalim alırsın ins kucağına cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…