Hadi bakalım beraber gun sayalım insaallah senin sorun neydi kacinci denemeydi ?Merhaba benim de bugün dondurulmuş embriyolarim transfer edildi. Umarım bende müjdeli haberleri alırım
Onun hastalarina kubra hanimda bakiyor her daim mustafa bey ilgilenmiyormus ikisi bir arada goturuyorAynı canım o zaman.ben bir ara öyle duymustum sanki fulya daha pahalı diye.peki orda Mustafa bahçeci ilgileniyor mu
Hadi bakalim allahım guzel guzel bhgc lerin olsunnnnnKizlar az once kan verdim 22 gibi donuclanir dua edin ne olur
ayyy cok heyecanliyim goguslerim davul olmuşHadi bakalim allahım guzel guzel bhgc lerin olsunnnnn
Gercekten cok heyecanli o ani beklemek kalpten goturebilir insani ins sevinc cigliklari atarsn canimInsallah olumlu olur ya cok kotuyum suan valla sonuc mail gelecek nasil bakicam bilmiyorum gozum bisey görmüyor
Teşekkür ederim inşallahGercekten cok heyecanli o ani beklemek kalpten goturebilir insani ins sevinc cigliklari atarsn canim
Ayy hadi inşallah. Allahın izniyleKizlar az once kan verdim 22 gibi donuclanir dua edin ne olur
Cok tesekkur ederim canimya iyi ki varsinizAyy hadi inşallah. Allahın izniyle
Ay hadi çok heycanlı valla güzel haber ver inşKizlar az once kan verdim 22 gibi donuclanir dua edin ne olur
Hadi bakalım beraber gun sayalım insaallah senin sorun neydi kacinci denemeydi ?
Bende acayip gaz oluyordu ishal deldim ama ...Kızlar benim bagirsaklaeim korkunç derecede çalışıyor surekli kıpır kıpır gurul gurul sesler geliyor Yaa neden acaba üşüttügum icin mi transfer olanlar sizde ilk gun neler oldu ?
Olumlu olduğunda da oldu mu gaz peki gazım cok fena var YaaBende acayip gaz oluyordu ishal deldim ama ...
Anladim cnm ..benim de 4 yasinda oglum var iki senedir korunmiyiruz olmadı sonunda buraya kadar geldik bugun transferim oldu bakalim umarım yeniden yasarız anneliği yavrularimiza kardeşler verebiliriz :) birde senin ilki doğal mı olduIlk deneme daha önce yumurta toplandığında sorun çıktığı icin transfer yapılmadı kısmet bugüne oldu. Benim ilk bebekten sonra 3 yıl olmadı dr piko diyo sadece
Evt cnm gazman gibiydi zaten 3 kez yaptım ilki transferin 8. Günü adet oldumOlumlu olduğunda da oldu mu gaz peki gazım cok fena var Yaa
Benim 3.gün embriyosu cnm.eşimde sperm sayısı az çıktı.Canım senin kaçıncı günün idi kaçıncı gün embriyosu idi sorun ne idi Canım ... Ne kadar uzulmeyelim desek de çok acıyor yaa ama tabi Rabbim büyük umut kesilmez denemeye devam inşallah...
Ayyy valla fenayım cnm inan tutamıyorum ic dis gaz var fena kıpır kipirim allahım umarım kuzucuk tutunuyordur banaEvt cnm gazman gibiydi zaten 3 kez yaptım ilki transferin 8. Günü adet oldum
Diğer ikisinde çok gazım vardı ilaçlardanmı hamileliktenmi bilmiyorum ama aşırı gazlıydım
Su gibi akıntım vardı ama 5-6 günden sonra başladı zaten hamile olduğumu akıntımdan anlıyorum ben ilkinde hiç olmamıştı
Tutunuyordur bence :) ben varya karın gurul gürül olunca kimi zaman utanıyordum öyle sesli gürlüyor duAyyy valla fenayım cnm inan tutamıyorum ic dis gaz var fena kıpır kipirim allahım umarım kuzucuk tutunuyordur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?