2016 Aralik tup bebek

Kızlar benim bagirsaklaeim korkunç derecede çalışıyor surekli kıpır kıpır gurul gurul sesler geliyor Yaa neden acaba üşüttügum icin mi transfer olanlar sizde ilk gun neler oldu ?

Ilk deneme daha önce yumurta toplandığında sorun çıktığı icin transfer yapılmadı kısmet bugüne oldu. Benim ilk bebekten sonra 3 yıl olmadı dr piko diyo sadece
Anladim cnm ..benim de 4 yasinda oglum var iki senedir korunmiyiruz olmadı sonunda buraya kadar geldik bugun transferim oldu bakalim umarım yeniden yasarız anneliği yavrularimiza kardeşler verebiliriz :) birde senin ilki doğal mı oldu

Olumlu olduğunda da oldu mu gaz peki gazım cok fena var Yaa
Evt cnm gazman gibiydi zaten 3 kez yaptım ilki transferin 8. Günü adet oldum
Diğer ikisinde çok gazım vardı ilaçlardanmı hamileliktenmi bilmiyorum ama aşırı gazlıydım
Su gibi akıntım vardı ama 5-6 günden sonra başladı zaten hamile olduğumu akıntımdan anlıyorum ben ilkinde hiç olmamıştı

Canım senin kaçıncı günün idi kaçıncı gün embriyosu idi sorun ne idi Canım ... Ne kadar uzulmeyelim desek de çok acıyor yaa ama tabi Rabbim büyük umut kesilmez denemeye devam inşallah...
Benim 3.gün embriyosu cnm.eşimde sperm sayısı az çıktı.

Ayyy valla fenayım cnm inan tutamıyorum ic dis gaz var fena kıpır kipirim allahım umarım kuzucuk tutunuyordur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…