AynenTutunuyordur bence :) ben varya karın gurul gürül olunca kimi zaman utanıyordum öyle sesli gürlüyor du
Bebiş yapıyor de sen onlaraAynenannemler ne oluyor diyorlar sesi duyuyorlar içimden dusun
Jeli sabah kullanacaksın fitili akşam kullanacaksın cnm yarın sabah jeli yapAy kızlar acil cevaaaaap jel veriyorlar ya ona transfer günü başlıyoruz dimi Yaa ben unuttum NE dedigini hemşirenin o sıra tuvaletime odaklanmaktan
Belli olmuştur sonuç inş seviniyorsundur şuanCok tesekkur ederim canimya iyi ki varsiniz
Tmm cnm ben fitil yerine igne kullaniyorum cnm progestan 50 mg bir tane gunde :) o zmn ilk jeli yarin sabah yapıyorum insJeli sabah kullanacaksın fitili akşam kullanacaksın cnm yarın sabah jeli yap
Ayy çok heyecanlı hadi bizede haber verBelli olmuştur sonuç inş seviniyorsundur şuan
Tmm cnm ben fitil yerine igne kullaniyorum cnm progestan 50 mg bir tane gunde :) o zmn ilk jeli yarin sabah yapıyorum ins[/
Sabah yap bşy olmaz en önemlisi progestan zaten bide arada unutmayla bşy olmaz şuanda normal hamileden bi farkın Yok ilaçlar tedbir için aslında .. çoğu kadın 2-3 ay hamile olduğunu anlamıyor bile :)
Kizlar olmuyorr gunaha girmeyin sonucta ceninn gusulolmadan nasil kilacaksinizzz dr gordugu andabile bozuluyor gusul ve esinizin ceninini icinize yerlestiriyorlarrrÜzme canim kendini daha erken moralini yuksek tut duamizdasin.
Cok isabetli bir kara canim bende ayni seyi düşunuyorum. Benim 5.gun embriyosu ama 12.gune test verdiler en erken 10.gun kanda baktiririm diyorum ki esime kalsa 13.gunu istiyo.
Evet canim sadece abdest gerekli cünkü guslu bozan bir durum yok. Ama benim eşim oturarak kılmamda isra etti bugunde kıl yarin ayakta kilarsın dedi.
Ah canım bende aynısinı yaşadim bana kalsa sıkıstim ama ultrasonda daha yarısı dedi. O sürahiden 3 tane içtimde isleme aldilar hatta orda hemşire şuan sıkışıklığin iyi ama full deil dedi.
Hersey guzel gecer insallah bebişlerini al gel.
Benimde bugun 7.gunumdu :) bugun AVM'Kızlar iğnelerin kaçıncı günündesiniz benim bugun 7. Gündü bitsin sıkıldım:)
Kizlar malesef 9. Gun 0.100 cok uzgunum
Ay aynı sıra transfer olcak ozaman :) bana salı gibi yumurta toplanır dediler cumartesi gitcem belli olcak inşBenimde bugun 7.gunumdu :) bugun AVM'
Evet bizde 6500 +ilaclar odiyecegizUcretler ayni diye biliyorum 6500 tedavi+ 1500-2000 arasi ilaclar 1400 tl de dondurma islemi ucreti. Umutta nasil
Canım benim vardır bundada bir hayır inşallah ikincisinde yüzün güler üzülme nolurKizlar malesef 9. Gun 0.100 cok uzgunum
Transfer sonrası göbekten yapılan iğneler daha beter göbeğim simsiyah daha 5 günüm kaldı kalçadanda ayrı var çok zor vallahiBenimde bugun 7.gunumdu :) bugun AVM'
Benimde 4 yasinda bir kizim var.. Kardesi olmasini cok istiyor bizde tekrar bu yollara dustuk.. Bugun ignelerimin 7.ci gunu yarin kontrolum var bakalim hayirlisi... Insaallah evlatlarimiza rabbim kardesler nasip ederAnladim cnm ..benim de 4 yasinda oglum var iki senedir korunmiyiruz olmadı sonunda buraya kadar geldik bugun transferim oldu bakalim umarım yeniden yasarız anneliği yavrularimiza kardeşler verebiliriz :) birde senin ilki doğal mı oldu
Unutta misin cnm sende bende umutta yaptiridn bugun transfer oldum :)Evet bizde 6500 +ilaclar odiyecegiz
Ne desem ki cnm benim Hakkı'nızda hayırlısı buymuş demek ki demekten baska bisey gelmiyorKizlar malesef 9. Gun 0.100 cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?