2016 Aralik tup bebek

Canımmm bugünden yapsan bile çıkar bence idrarda çıktığına gore kanda yeterli düzeye ulaştı demekki canım. Sıkı sıkı tutunsun bebeğin inşallah. Tahmin ediyorum ne güzel bi duygudur o canım Rabbim bizlere de nasip etsin bu mübarek vakitlerde

Kızlar transferden sonra hormon tahlili istedilermi estradiol ve progesteron icin yaptiran vaarsa sonucunuz kac cıktı normali kac bu degerlerin ben bugun yaptirdim biraz dusuk gibi geldi doktora yazdim dönmedi

Kızlar transferden sonra hormon tahlili istedilermi estradiol ve progesteron icin yaptiran vaarsa sonucunuz kac cıktı normali kac bu degerlerin ben bugun yaptirdim biraz dusuk gibi geldi doktora yazdim dönmedi
bende bugün yaptirdim. int baktım benimkine düşük çıkmış ama halahastaneden aramadılar. seninki kac cikmis

benden istemediler transferden sonra. öncesinde gün aşırı olcak şekilde e2 yaptırdım sadece. en son 1000 lere falan çıkmıştı.

p

sağolun canlarım. yani doğru görüyprum yaaa işallah sağlıkla devam eder. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. kan testini yarın yaptırcam bakalım
Canım gözün aydın bariz cizgi var :) ilk günler nasildi benim kasıklarımda hic bir belirti yok ya normal mı batma vs hic bisey hissetmiyorum sanki sadece sislik var biraz

Ben yasadigim ilcede hastnde yaptrdim e2. 153 p4 9 cikti acaba bi sorunmu var ki normali kac acaba bunun gorusebildinmi suleyman beyle
p4 du 10+ üstü istiyorlar diye biliyorum. seninki yakın pregoston fitilin sayısını yükseltir belki. bana da muhtemelen iyneyle geç diyecek ama hala aramadilar.

Ilki doğal oldu hemde o kadar dikkat etmemize rağmen.. kısmet ınş olur bu sefer ama çok fazla şancı ve gaz var normal mi acaba ?

Progestan 6 çıkmıştı düşük yaptığımda normalde 20 den fazla çıkması gerekiyormuş ozaman sanırım öyleydi yanlış olmasın ama bu dediğim değer kızlar 5-6 haftalık hamileyken sizi yanıltmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…