- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Canımmm bugünden yapsan bile çıkar bence idrarda çıktığına gore kanda yeterli düzeye ulaştı demekki canım. Sıkı sıkı tutunsun bebeğin inşallah. Tahmin ediyorum ne güzel bi duygudur o canım Rabbim bizlere de nasip etsin bu mübarek vakitlerde3 aralık yumurta toplama 6 aralık transfer. yarın 11. gün ama doktor pazartesi kan testi önerdi ama ben dayanamayıp yaptırcam yarında. buda erken gebelik testi buarada. öyle çok iyi bi markamı onuda bilmiyorum vula die bişe. bunu bulababildim bunu yaptım. gönlümde bi köşede hala olmayabiliri tutuyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ama ordaki o ikinci çizgiyi görmek bile ne güzel bi duyguymuş gördüm. rabbim isteyen herkeslere yaşatsın
Kiyamam ben sana sıkma canını bitanem inşallah olurda bi daha gerek duymazsin hiçBende bidaha baştan yapamam en azından bi kaç sene yapamam inş dondurulmuş kalır en azından onu denerim hem bedenen hem maddi olarak baştan yapmak zor geliyor artık bana
bende bugün yaptirdim. int baktım benimkine düşük çıkmış ama halahastaneden aramadılar. seninki kac cikmisKızlar transferden sonra hormon tahlili istedilermi estradiol ve progesteron icin yaptiran vaarsa sonucunuz kac cıktı normali kac bu degerlerin ben bugun yaptirdim biraz dusuk gibi geldi doktora yazdim dönmedi
Progstron 9 çıkmıs senin kaç medicl demi yaptrdinbende bugün yaptirdim. int baktım benimkine düşük çıkmış ama halahastaneden aramadılar. seninki kac cikmis
benden istemediler transferden sonra. öncesinde gün aşırı olcak şekilde e2 yaptırdım sadece. en son 1000 lere falan çıkmıştı.Kızlar transferden sonra hormon tahlili istedilermi estradiol ve progesteron icin yaptiran vaarsa sonucunuz kac cıktı normali kac bu degerlerin ben bugun yaptirdim biraz dusuk gibi geldi doktora yazdim dönmedi
evet medical de yaptirdim. sen nerde yaptirdin? e2. 120 p4. 7.7Progstron 9 çıkmıs senin kaç medicl demi yaptrdin
Ben yasadigim ilcede hastnde yaptrdim e2. 153 p4 9 cikti acaba bi sorunmu var ki normali kac acaba bunun gorusebildinmi suleyman beyleevet medical de yaptirdim. sen nerde yaptirdin? e2. 120 p4. 7.7
Canım gözün aydın bariz cizgi var :) ilk günler nasildi benim kasıklarımda hic bir belirti yok ya normal mı batma vs hic bisey hissetmiyorum sanki sadece sislik var birazp
sağolun canlarım. yani doğru görüyprum yaaa işallah sağlıkla devam eder. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. kan testini yarın yaptırcam bakalım
p4 du 10+ üstü istiyorlar diye biliyorum. seninki yakın pregoston fitilin sayısını yükseltir belki. bana da muhtemelen iyneyle geç diyecek ama hala aramadilar.Ben yasadigim ilcede hastnde yaptrdim e2. 153 p4 9 cikti acaba bi sorunmu var ki normali kac acaba bunun gorusebildinmi suleyman beyle
Bende yazdm dönmedi çok stres yaptim olumsuzlga yol acar die ;(p4 du 10+ üstü istiyorlar diye biliyorum. seninki yakın pregoston fitilin sayısını yükseltir belki. bana da muhtemelen iyneyle geç diyecek ama hala aramadilar.
stres yapma canim bu tahliller embiyonun ortamının iyi olması için yapılıyor ve düşük yada yüksekliğine göre ilac değişiklikleri yapılıyor. bende haber bekliyorum ama arayan soran yokBende yazdm dönmedi çok stres yaptim olumsuzlga yol acar die ;(
Niye boyle stres yaptiriyorlar anlamiyorum biraz daha bekleyim merkezi arıcam herhldestres yapma canim bu tahliller embiyonun ortamının iyi olması için yapılıyor ve düşük yada yüksekliğine göre ilac değişiklikleri yapılıyor. bende haber bekliyorum ama arayan soran yok
Anladim cnm ..benim de 4 yasinda oglum var iki senedir korunmiyiruz olmadı sonunda buraya kadar geldik bugun transferim oldu bakalim umarım yeniden yasarız anneliği yavrularimiza kardeşler verebiliriz :) birde senin ilki doğal mı oldu
vallaha bende biraz daha bekletip atiycam. bu arada sen ilaclari nasıl yani nekadar kulanoyorsunNiye boyle stres yaptiriyorlar anlamiyorum biraz daha bekleyim merkezi arıcam herhlde
Sabahlari 3 estrofem. sabah aksam crinone jel. gece 1 tane progestan 2oo kullaniyorum sen ?vallaha bende biraz daha bekletip atiycam. bu arada sen ilaclari nasıl yani nekadar kulanoyorsun
aynisi canim. yok deme ariyanSabahlari 3 estrofem. sabah aksam crinone jel. gece 1 tane progestan 2oo kullaniyorum sen ?
Yok tatlim arıcakmısınaynisi canim. yok deme ariyan
Progestan 6 çıkmıştı düşük yaptığımda normalde 20 den fazla çıkması gerekiyormuş ozaman sanırım öyleydi yanlış olmasınKızlar transferden sonra hormon tahlili istedilermi estradiol ve progesteron icin yaptiran vaarsa sonucunuz kac cıktı normali kac bu degerlerin ben bugun yaptirdim biraz dusuk gibi geldi doktora yazdim dönmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?