2016 Aralik tup bebek

Doktordan çıktım şimdi yumurtalar 16 milim olmuş geç olgunlaşıyor onu haricinde herşey yolunda dedi umarım öyle devam eder:(

Doktordan çıktım şimdi yumurtalar 16 milim olmuş geç olgunlaşıyor onu haricinde herşey yolunda dedi umarım öyle devam eder:KK43:
Ay ne guzel canim... Ikimiz kafa kafaya gidiyoruz galiba ama benim rahim kalinlasmamis belki iptal olacak transferim.. Insaallah bir kac gun icinde kalinlasir cunku hollandadan geldim otelde kaliyoruz 2 haftadir birde iptal olursa nasil yapariz bilmiyorum.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaallah

Ay ne guzel canim... Ikimiz kafa kafaya gidiyoruz galiba ama benim rahim kalinlasmamis belki iptal olacak transferim.. Insaallah bir kac gun icinde kalinlasir cunku hollandadan geldim otelde kaliyoruz 2 haftadir birde iptal olursa nasil yapariz bilmiyorum.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaallah
Ayni sıra olur inş transferlerimiz :) kızlar nar suyu diyordu ondan alıp iç işe yarıyormuş ben rahimi sormadım ama iyi dedi inş iptal olmaz hiçbirimizin :(

Nerde yaptırıyorsun Can'ım tedavini

Canimmm tebrik ederim coook sevindimmm yaaa sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah kaç çıktı değerin ?

Back
X