- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne guzel canim... Ikimiz kafa kafaya gidiyoruz galiba ama benim rahim kalinlasmamis belki iptal olacak transferim.. Insaallah bir kac gun icinde kalinlasir cunku hollandadan geldim otelde kaliyoruz 2 haftadir birde iptal olursa nasil yapariz bilmiyorum.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaallahDoktordan çıktım şimdi yumurtalar 16 milim olmuş geç olgunlaşıyor onu haricinde herşey yolunda dedi umarım öyle devam eder![]()
Insallah canım kacinci tüp seninHosgeldin canim bende bu sayfada yeni sayilirim.. Senin gibi bende cok tedaviden gectim umarim bu defa saglikli bir gebelik elde ederiz
Ayni sıra olur inş transferlerimiz :) kızlar nar suyu diyordu ondan alıp iç işe yarıyormuş ben rahimi sormadım ama iyi dedi inş iptal olmaz hiçbirimizinAy ne guzel canim... Ikimiz kafa kafaya gidiyoruz galiba ama benim rahim kalinlasmamis belki iptal olacak transferim.. Insaallah bir kac gun icinde kalinlasir cunku hollandadan geldim otelde kaliyoruz 2 haftadir birde iptal olursa nasil yapariz bilmiyorum.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaallah
Kani verdim sonucu bekliyorum canım
Canim benim rahim duvarinin kalinlaasmasyla ilgili problemim yoktu cok sukur.ben yinede ictim nar suyu iyi geliyor diince.transfer zsmni iyi dedi dr daIse yaradi mi canim
Kani verdim sonucu bekliyorum canım çıkmak üzeredir
Canim neden bu kadar gec cikyor bir saate çıkıyor aslinda haftasonu olsa da olmasa da
Nerde yaptırıyorsun Can'ım tedaviniAy ne guzel canim... Ikimiz kafa kafaya gidiyoruz galiba ama benim rahim kalinlasmamis belki iptal olacak transferim.. Insaallah bir kac gun icinde kalinlasir cunku hollandadan geldim otelde kaliyoruz 2 haftadir birde iptal olursa nasil yapariz bilmiyorum.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaallah
Hadi hayırlı olsun çokşükürKizlarrrrrrr pozitif çok şükür![]()
68.17 canım pazartesi günü tekrar yaptiricaz aminnnn darısı tüm isteyenlerin başınaCanimmm tebrik ederim coook sevindimmm yaaa sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah kaç çıktı değerin ?
Canım hiç idrar testi yapmış mi idin sorun neydi bide sizin Canım ?
3. Gün embriyosu idi hiç idrar testi yapmadım 12. Günüm bugün 68.17 çıktı değerim. Allah hepinizden razı olsunHadi hayırlı olsun çokşükürtransferin kaçıncı günü değerin kaç çıktı canım
Cok sukur canimmm cok sukurrr Rabbim saglikla dogurmani kucagina almani nasip etsin insallahh amin68.17 canım pazartesi günü tekrar yaptiricaz aminnnn darısı tüm isteyenlerin başına
Bu arada sizdeki problem neydi68.17 canım pazartesi günü tekrar yaptiricaz aminnnn darısı tüm isteyenlerin başına
Gözün aydın cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşKizlarrrrrrr pozitif çok şükür![]()