- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Aslında rahim dinlenmesi iyi ama dediğin gibi gel git uzun iş bizimde öyle bide okdr eziyete sabırsız oluyor hemen denemek istiyor insan :) rahim kalınlığı 8-12 olsa yeterli trasnfer zamanına kdr kalınlaşır bence .. bende sormadım rahim kalınlığını sadece iyi demişti busefer unutmazsam sorayım .. benim yumoşlar ne alemde acaba yarın görcem.. artık yumurtaların olduğu yer eğilip kalkarken çok agrıyor ani harekette oraya kramp giriyor rabbim yardımcımız olsun... narkozdan korkuyorum aslında Doğumda narkozdan erken uyandım nefes alamadım dikişleri acısı ile birlikte hissettim çok zor uyandım onun korkusu var sanırım .. neyse az kaldı böyle beklemek geriyor beni yarın 9.30 gibi işleme alınırım sanırımminikgelin canim biz yine yarin kontrole gidecegiz benim yumoslar yavas buyuyor rahim kalinligi ise 5,5 mm ince gibi.. Sanirim cumartesi toplanama olacak... Bize ille yumurtalarda genetik test yaptirin diyorlar bizde istemiyoruz arti rahim dinlendirmesi yapalim diyorlar onuda pek istemiyoruz cunku yurtdisindan geliyoruz ve git giller zor oluyor... Bakalim artik hayirlisi neyse o olsun insaallah..
Seninde az kaldi yarina![]()