2016 Aralik tup bebek

Öyle mi dersin canm nar suyunu nerden bulabilirim ki suyu sıkılacak bişey de değil kii kendim sıkayim
hazır satılanlarıda var elbet ama ben doğalından yana olduğum içim kollu portakal sıkma makinaları var büfelerde falan görmüşsündür belki portakal ve narı sıkıp karıştıyorum ben gayet leziz ve doğal oluyo haliyle:rapci:

Yavrunu al gel cnm sayariz hepbirlikte gunleri pozitifi goruncede cekeriz ins halayimizi:halay:ocak ayinda da bn transfer olacagm ins ozmnda benim gbi geriden gelenleri yalniz birakmayin sakin:rolleyes:
Canim benim bırakır miyiz hic yanlız umarım bebislerimizle size tam destek burada olacağız :)
Transfer yapılalı bir hafta oldu bugün rahatsızlanınca hastanede bazı testler yapıldı beta hcg de onlardan biri. Sonuç 13.45 çıkmış iyi bisey mi bu
hamilesin Can'ım tebrikler 7. Gun icin gayet iyi bence :)

Ya pet hic kullanmadım o daha fena bence de peçede extra koyuyordum ama yine de feci sizi yaşadım aksam simdi daha iyi yün çorap giydim o hemen iyi geliyor sanırım biraz da üşüttüm ben :KK43:

Jelden mi diyorsun ztn topak topak birikmiş vajina ağzında temizlerken elime geliyor hep

Neden cnm peçete niye kullanmayın Yazdin ? İc çamaşırlarıma asla kullanmam yıllardır yumuşatıcı birde ütülerim ben oglumun ve benimkileri özellikle .. Evet jelden sanirim off cok fena Yaa onsan korkuyor enfeksiyondan cunku tutunma aşamasında iyi degil enfeksyin

Umarım
Hersey cok guzel olur bebeğin 9 ay seninle kalır cnm :)
Caanim pecetenin icindeki kimyasal tahris ediyormus o yuzde tahris olursun kullanma diye uyardi

Caanim pecetenin icindeki kimyasal tahris ediyormus o yuzde tahris olursun kullanma diye uyardi
Anladım cnm Sagolasin dogru o zmn organik pamuk var onu kullanicam birde hergun ztn değişiyordum ama simdi sabah aksam degisicem çamaşırımı :)
Sizin pozitif hbrlerinizi dort gozle bekliyrm bizlerede moral olacaksnz ins sende yolu yariladin teste cok kalmadi
Ahhh insaallah cnm ne cok istiyorm pozitif olsun bir suru konular açayım benim gormek okumak istedigim okudukça içime su serpen yazılardan yazıp bir suru kişiye umut olmak rahatlatmak umarım olur .. Eveeeeet az kaldı cok sukur pazar günü ıdrar testi Yapicam ins bu aksam göğüslerimden ki mavi damarlar belirginlesti o kızların dediği pitpitlar oldu bende de.. Ve cok heyecanlandım acaba mı oldu mu dedim off cok umutlanıp yıkılmaktan Korkuyurum cok zormuş beklemek cok zor :cry: allahım ne olur su yeryüzünde bilhassa kadınlar kulübünde umutla hasretle bekleyen butun arkadaşlara Nasip eyle emeklerini boşa çıkarma diye dualar ediyorum cok emek var maddi manevi ..

hazır satılanlarıda var elbet ama ben doğalından yana olduğum içim kollu portakal sıkma makinaları var büfelerde falan görmüşsündür belki portakal ve narı sıkıp karıştıyorum ben gayet leziz ve doğal oluyo haliyle:rapci:
Görmedim canm ama yapabilirsem yapmaya çalışayım nar suyunu içmek yerine direk kendisini yesek nolur ki acaba :)

Anladım cnm Sagolasin dogru o zmn organik pamuk var onu kullanicam birde hergun ztn değişiyordum ama simdi sabah aksam degisicem çamaşırımı :)

Ahhh insaallah cnm ne cok istiyorm pozitif olsun bir suru konular açayım benim gormek okumak istedigim okudukça içime su serpen yazılardan yazıp bir suru kişiye umut olmak rahatlatmak umarım olur .. Eveeeeet az kaldı cok sukur pazar günü ıdrar testi Yapicam ins bu aksam göğüslerimden ki mavi damarlar belirginlesti o kızların dediği pitpitlar oldu bende de.. Ve cok heyecanlandım acaba mı oldu mu dedim off cok umutlanıp yıkılmaktan Korkuyurum cok zormuş beklemek cok zor :cry: allahım ne olur su yeryüzünde bilhassa kadınlar kulübünde umutla hasretle bekleyen butun arkadaşlara Nasip eyle emeklerini boşa çıkarma diye dualar ediyorum cok emek var maddi manevi ..
Aminnnnnnn canimmmmm aminnnnnn

Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim... :KK5:
Allah yardimcin olsun canim insallah her sey yolunda gider 12 sonra da guzel haberlerini burdan bekliyorum

Benim 4 yumurtam donduruldu ben raporluyum dondurma ücreti verdik 2 2 dondruruldu ama biz toplu verdik eşim ödedi ben çok fiyatla ilgilenmedim opuda hepsini verdik ilaçlarıda ark mümessil o temn etti 2. Denemedede ne ödendi onuda bilmiyorum dondurulmuş transfer edildi benimde 5. Gündü iyi kalite ama çözüldükden sonraki kalite oranı bir tık düşüyor bu operasyonda ben histeroskopi oldum çizik atıldı bende bilinen sorun yok eş faltörlü bizim ama 2 denememde olmadı murat hoca çok üzüldüm dedi embriolok mehtap hanım her operasyonda yanıma gelir bilgi verir her seferinde tüm ekip hemşireler hepsi inanılmaz motive ediyorlar ben biraz kafada bitiremedim babam kanser benim son evrede kafamı rahatlatmadan istemiyordum ama şimdi yeniden denedim Rabbim bizlere nasip etsin inşş şunuda eklim benim 5. Gün en iyi kalite bende hiç sorun yok döllenen yumurtalardada yok ama benim tutunma olmadı herşey nasip kısmet Rabbim ol derse c kalite 2. Gün embriosu olsun yine olur
Cok haklisin canim Rabbim ol derse olur inşallah bizlerin sinavi da buraya kadardir ve bir an once bebislerimize kavusuruz

Allah yardimcin olsun canim insallah her sey yolunda gider 12 sonra da guzel haberlerini burdan bekliyorum
Ayyy amin canim. Inan tuylerim diken diken oldu bu mesajini okuyunca. Aglamakli yaziyorum bu cevabi. RABBIM(cc) hepimize tattirsin o guzel annelik duygusunu amin.

Back
X