- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Gunaydin folukul capini soyledimi cnm sana 20mm ulastigi anda sana catlama ignesi verecek onu takiben 36 saat sonra opu olacaksin( folukul dedigim yumurtalarin ) ancak bu sekilde bilgi verebiliriz arkadasimmmkızlar günaydın
sayfa çok hızlı ilerliyor yeni bakabildim dünden beri
ben biraz daha toyum aranızda bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
dün kontrolüm vardı doktor pazartesi gel yumurta toplama gününü de kararlaştırırız dedi bu aradada kalçadan ve göbekten olan iğnelerime devam edicem benim transfer ne zaman olur yaklaşık ?
transferden sonra doktor istiharat veriyor mu ? çalışıyorum bu önemli sizler neler yaptınız transferden sonra
azrass benide tabloya eklermisin
yaş33
sorun çik kisti ve sprm hareketli sayısı azlığı
ilk denemem
prof. osman develioğlu
teşekkürler
Neden yatis yapiyorsun cnm bir sikinti mi var
Ayyy hade hayirli haberler duyariz insaaallah. RABBIM yardimcin olsun...Kızlar kan verdim cok heyecnliyim dua edin nolur ;(
Cok gecmis olsun yaaTest sonuçlarında iltihap çıkmış kontrol altında olmam gerektiğini söyledi dr. Icimi ferah tutmaya calisiyorum herşey yoluna girecek diye ama çok korkuyorum. Iki gündür rahatsızım midemden
Inss canim guzel haberlerle donersinnnnKızlar kan verdim cok heyecnliyim dua edin nolur ;(
Kızlar kan verdim cok heyecnliyim dua edin nolur ;(
hayır söylemedi canım ama gidişatın iyi olduğunu söylediGunaydin folukul capini soyledimi cnm sana 20mm ulastigi anda sana catlama ignesi verecek onu takiben 36 saat sonra opu olacaksin( folukul dedigim yumurtalarin ) ancak bu sekilde bilgi verebiliriz arkadasimmm
Ayyyyy hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canimKızlar kan verdim cok heyecnliyim dua edin nolur ;(
hadi hayırlısı inşallah pozitif olsun inşallahKızlar kan verdim cok heyecnliyim dua edin nolur ;(
Kızlar kan verdim cok heyecnliyim dua edin nolur ;(
Hadi inşş arkadaşım bekliyoruz iyi hbrleriniKızlar kan verdim cok heyecnliyim dua edin nolur ;(
inşallah cnm bn daha dogum kntrl hapına dvm ediyorum ,senın sonucun cıktıgında ben yenı transfer olmus olurum herhlde hayırlı hbrlerınız moral olsun bana:)Benim transferi ocağın ilk haftası yapıcak ancak sonuç almış olurum ben aramızda fazla olmaz sanırım inşallah pozitif haber veririz birbirimize
tedbiri almışsınız cnm düzelirsin inş en kısa zmnda. o bebiş tutunacaksa hiçbir şey engel olmayacak bunu biliyoruz aslında , Rabbim ol dediyse olacaktır sen sıkma canınıTest sonuçlarında iltihap çıkmış kontrol altında olmam gerektiğini söyledi dr. Icimi ferah tutmaya calisiyorum herşey yoluna girecek diye ama çok korkuyorum. Iki gündür rahatsızım midemden
Dualarim seninle canimm... Guzel haberle don canimGündüz bukdr yazışmıyorsunuz kızlar:)
Bu yaz kış saat ayarlaması kalktığından beri karanlıkta uyanıyorum işe giderken Nefret ettim:) ben şimdi kalkar hazırlanıp merkeze gitcem yol biraz uzun kar yağmış kazasız belasız gideyim inş :) opuya 2-3 saat kaldı :) dua ile
2 saat demislerdi 9 da verdim yarim saate cikar herhldeTweeetyy haber ver inşallah hayırlı haberler
2 saat demislerdi 9 da verdim yarim saate cikar herhlde
cnm herkesin değeri farklı oluyor sanırım önmelı olan duzenli artış göstermesi, çok dusuk değerle başlayıp bebegını kucagına almıs kişilerde var o yuzden cok takılma değereBugun 1o günüm 3. Gün embiyosydu kac olmasi gerekiyo acaba kac olunca normal oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?