2016 Aralik tup bebek

Gunaydin folukul capini soyledimi cnm sana 20mm ulastigi anda sana catlama ignesi verecek onu takiben 36 saat sonra opu olacaksin( folukul dedigim yumurtalarin ) ancak bu sekilde bilgi verebiliriz arkadasimmm

Test sonuçlarında iltihap çıkmış kontrol altında olmam gerektiğini söyledi dr. Icimi ferah tutmaya calisiyorum herşey yoluna girecek diye ama çok korkuyorum. Iki gündür rahatsızım midemden
Cok gecmis olsun yaa gerekiyorsa yat canim icini ferah tut vardir rabbimin bir bildigi

Gunaydin folukul capini soyledimi cnm sana 20mm ulastigi anda sana catlama ignesi verecek onu takiben 36 saat sonra opu olacaksin( folukul dedigim yumurtalarin ) ancak bu sekilde bilgi verebiliriz arkadasimmm
hayır söylemedi canım ama gidişatın iyi olduğunu söyledi
bir nevi aşılamadaki tedavi gibi sanıyorum

Benim transferi ocağın ilk haftası yapıcak ancak sonuç almış olurum ben aramızda fazla olmaz sanırım inşallah pozitif haber veririz birbirimize
inşallah cnm bn daha dogum kntrl hapına dvm ediyorum ,senın sonucun cıktıgında ben yenı transfer olmus olurum herhlde hayırlı hbrlerınız moral olsun bana:)

Test sonuçlarında iltihap çıkmış kontrol altında olmam gerektiğini söyledi dr. Icimi ferah tutmaya calisiyorum herşey yoluna girecek diye ama çok korkuyorum. Iki gündür rahatsızım midemden
tedbiri almışsınız cnm düzelirsin inş en kısa zmnda. o bebiş tutunacaksa hiçbir şey engel olmayacak bunu biliyoruz aslında , Rabbim ol dediyse olacaktır sen sıkma canını

Dualarim seninle canimm... Guzel haberle don canim

Bugun 1o günüm 3. Gün embiyosydu kac olmasi gerekiyo acaba kac olunca normal oluyo
cnm herkesin değeri farklı oluyor sanırım önmelı olan duzenli artış göstermesi, çok dusuk değerle başlayıp bebegını kucagına almıs kişilerde var o yuzden cok takılma değere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…