2016 Aralik tup bebek

hayır değil sen sabredip gününde yaptırmıs olsaydın 60 üstü çıkacaktı sen sabredemedin...işte bu yüzden test tarihinden önce yapmayın diyorlar canım....
Benim ilk de 20 çıkmıştı pozitif dedi doktorum seninki çok bile canım ama benimki sonra 19 a düştü kimyasal gebelikmiş

Bende iğneye gittim sağlıkocağına ebe yaptı iğnemi dedim test yapalım diye bekle gününü dedi acele etme dedi
Dün görumcemin kayınvalidesi görmuş beni hamile olarak rüyasında ama haber yoktu tedaviden. Öyle bir heyecanla eşime aldırmiştım testi dün ama sonra yapacaktık gece rüyasında görünce öyle gaza geldim

Vayyyyyyyyy kız 34 yumurta şahane ya inş hepsi kaliteli olur 4-5 seferlik dondurulmuş yaparlar :) gerçekten dondurulmuş ile transfer çok kolay
Yarın bi olup geçseydi heycandan karnım agrıyor :)
bugun aradılar 34 yumurtadan 24ü kaliteliymiş döllendirmişler 21 i tutmuş. yarın gelişmeleri haber vercekler. sen nasıl oldun nasıl gectı aklım sende kaldı. güzel haberlerını beklıyorumm canım.

Masaallah masaallah canimm.. İnsaallah dollenirler canim dualarim seninle
21 tanesi döllenmiş :)
ben geçen başkasına bildiri yapmışım yanlışlıkla beni güncellermisiniz diye
dün yani 21 aralıkta yumurtalarım toplandı. Listeye eklermisin

Tweeetyy FarahFarah kizlarr cok heycanliii ya insallah bizede nasip olur okadr seviniyorum ki sizin icin degerlerinizdee cok guzel gelicek insallahh bol hamisli sayfamiz olsunn
Amin kuzum aminnn Rabbim hicbir kucaği bos bırakmasın çok dualar ettim hep sizide kattım Rabbim hepimize sağlikli bebisler nasip edecek inanıyorum

Slm gebe adayları arkadaşlarım ve gebeliği onaylanmış arkadaşlarım hergün kalkıp aklım sizlerde yatarken aklıma sizlerde her dakika yeni bildirim geliyor merakla açıyorum hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Benimde az kaldı pazar günü test ama korkuyorum işte. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…