2016 Aralik tup bebek

Benmde tasdklenmedi canm bendede yok leke progestan geri geliyor ama beyaz geliyo ondada leke falan yok

Canimm aminn.sen de insallah tez vakitte saglikli hayirli bebeklerine kavusursun aminnnn
Amin canım .Ya birde benim 2013 yılında yumurta toplandı 8det toplanmış bu yılki tedavimde beş yumurta oluştu .Doktora sordum.neden az normal diyor sizce normal mı? Çok az degilmi birde benim gibi 33yadinda olupta kaç yumurtası oluştu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Amin canım Allah razı olsun.bilhassa senden özel dua istiyorum :)

Kizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam etdedi...

Bundada bi hayır vardır cnm inş bidahaki sefere hamile olursun inanıyorum Türkiye'ye gel yap

Hosgeldin cnm ayni doktorun hastalariyiz sen adet oluo baslamissin ne guzel. Bnde 10 gune adet olur giderm. Adet olup gttgnde muayene disinda kan fln verdnmi
Hosbulduk canim benim. Seninde cogu bitmis azi kalmis :) ben muayeneye gittigimde yine cok kisa vajinal bakti canim. Hersey olmasi gerektigi gibi basliyoruz dedi. Bant verdi. O gun kan vermedim ama 29 una cagirdi. Sanirim o zman kan vercem. Tahmini olarak ocak 3 dedi transfere

Adettin kacinci gunune denk geliyor cnm 3 ocak

canm çok üzüldüm. rabbim meleğini sana şefaatçi olsun işallah, tez zamanda yeni bir bebişle doldursun kucağını.

Arkadşım karışmak gibi olmasın ben o testi yaptıran çok kişi tanıdım hatta benim kayınpederim emekli embriolog onada sordum oda kesin bir tedavi takviyesi değil kendi dr sorduğumda deneme aşamasında oyüzden 50 tl serumu çoğu merkez bir dünya paraya yapıyor gerek yok benim dediğim serum bağışıklık sistemini çökertiyor embrio rahime girdiği anda dış etken diye atmıyor benimde 3 denemem benim bilinen sorunum yok eş kaynaklı ama tutunma hiç olmadı dr bana histeroskopi yaptı temiz çıktı rahime çizik attı bakalım inşş Rabbim ol der olur bazen herşey bahane yeterki nasip olsun çok umutlanma diye yazdım bu benim içinde geçerli

Aminnn cümlemizin kucağını doldursun dualarımızı kabul etsin

Allah razı olsun aminn inş Rabbim dualarını dualarımı kabul etsin inş

Arkadaşım Rabbim hayırlısını nasip etain inş ol desin olsun

Hayırli olsun transferin benimde tek embriyoydu canim içini ferah tut inşallah bu olacak demekki bu klamıs annesine. Rabbim kucağinada almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…