Benmde tasdklenmedi canm bendede yok leke progestan geri geliyor ama beyaz geliyo ondada leke falan yokBugün aklima geldin canım biri vardi bana yazmişti diye demek gelecekmissin :) tedaviye başlamışsın hayırli olsun insallah sende pozitifi görürsün bu ay
Allah razi olsun canım ya ben daha transfer masasinda öksürdüm ama tutacaği varsa tutuyor hersey nasip. Transferkn hayırli olsun bebişlerin sımsıkı tutunur sana insallah
Benim daha pozitifliğim tasdiklenmedi ama bende gram leke olmadı hatta ilac geri gelmedi bile o kadar kuruydum
Amin canım .Ya birde benim 2013 yılında yumurta toplandı 8det toplanmış bu yılki tedavimde beş yumurta oluştu .Doktora sordum.neden az normal diyor sizce normal mı? Çok az degilmi birde benim gibi 33yadinda olupta kaç yumurtası oluştu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Canimm aminn.sen de insallah tez vakitte saglikli hayirli bebeklerine kavusursun aminnnn
Bugün aklima geldin canım biri vardi bana yazmişti diye demek gelecekmissin :) tedaviye başlamışsın hayırli olsun insallah sende pozitifi görürsün bu ay
Allah razi olsun canım ya ben daha transfer masasinda öksürdüm ama tutacaği varsa tutuyor hersey nasip. Transferkn hayırli olsun bebişlerin sımsıkı tutunur sana insallah
Benim daha pozitifliğim tasdiklenmedi ama bende gram leke olmadı hatta ilac geri gelmedi bile o kadar kuruydum
Caniiim ayin 29 unu bekliyorum kontrol icin rahim duvarina bakcak sanirim :) beklemeler devam transfere geri sayim. Burdada bulduk birbirimizi :)Hgeldin cnmmm ne durumdasin.:)
Ayy hadi bakalim hepsi cok iyi doktorlar, hepimiz guzel haberler verelimBenimki Mustafa hoca ve Kübra hoca ikisi bir bakıyorlar
Bundada bi hayır vardır cnm inş bidahaki sefere hamile olursun inanıyorum Türkiye'ye gel yapCanım ben yurt dışında tedavi gördüm 5 yumurtanın toplandı.Burda klasik tüp bebek yöntemi kullanıyorlarmış hiçbiri döllenmedi.yani mikro enjeksiyon yapılmadı.Türkiye'deki doktoruna sordum oğlumu kucağıma aldığımda ozaman mikro enjeksiyon yapılmış.byrda çok saçma riske atıyorlar.Başta mikro enjeksiyon olsaydı bir tane bile olsa dollenebilurdi kısmet cnm.
Hosbulduk canim benim. Seninde cogu bitmis azi kalmis :) ben muayeneye gittigimde yine cok kisa vajinal bakti canim. Hersey olmasi gerektigi gibi basliyoruz dedi. Bant verdi. O gun kan vermedim ama 29 una cagirdi. Sanirim o zman kan vercem. Tahmini olarak ocak 3 dedi transfereHosgeldin cnm ayni doktorun hastalariyiz sen adet oluo baslamissin ne guzel. Bnde 10 gune adet olur giderm. Adet olup gttgnde muayene disinda kan fln verdnmi
Maşallah arkadaşımmmm çok sevindimmm darısı bizlere inşşEki Görüntüle 1928559 kızlar resim eklemeye çalıştım ama oldunu tam olarak bilmiyorum 9.gün silik çizgi ayyyy sevinsemmi bilemedim
Adettin kacinci gunune denk geliyor cnm 3 ocakHosbulduk canim benim. Seninde cogu bitmis azi kalmis :) ben muayeneye gittigimde yine cok kisa vajinal bakti canim. Hersey olmasi gerektigi gibi basliyoruz dedi. Bant verdi. O gun kan vermedim ama 29 una cagirdi. Sanirim o zman kan vercem. Tahmini olarak ocak 3 dedi transfere
Merhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. çok canım yanıyor artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah hepiniz Allah'a emanet olun...
Adetin 19. Gunu oluyor canim. Ama kesin tarihi 29 unda verirAdettin kacinci gunune denk geliyor cnm 3 ocak
Arkadşım karışmak gibi olmasın ben o testi yaptıran çok kişi tanıdım hatta benim kayınpederim emekli embriolog onada sordum oda kesin bir tedavi takviyesi değil kendi dr sorduğumda deneme aşamasında oyüzden 50 tl serumu çoğu merkez bir dünya paraya yapıyor gerek yok benim dediğim serum bağışıklık sistemini çökertiyor embrio rahime girdiği anda dış etken diye atmıyor benimde 3 denemem benim bilinen sorunum yok eş kaynaklı ama tutunma hiç olmadı dr bana histeroskopi yaptı temiz çıktı rahime çizik attı bakalım inşş Rabbim ol der olur bazen herşey bahane yeterki nasip olsun çok umutlanma diye yazdım bu benim içinde geçerliKızlar dün dr randevum vardı konuştuk haftaya gidecem kontrol için gün verecek birde benim 3.deneme olduğu için riske atmiyacam tutunmayi kolaylaştırmak için serum var ondan koyacam dedi süt gibi beyaz ama 600 lira fiyatı var dedi Size hiç önerdi mi drunuz birde embriyonun yarısı senin yarısı kocanın ve vücut bunu yabancı olarak görüp atabilir dedi bu serum bunu engeller dedi acaba sırf para için mi yoksa gerçekten etkisi var mı bilemedimama mecbur 600 değil 1600 desede verecez o parayı 3.deneme riske atamam
Aminnn cümlemizin kucağını doldursun dualarımızı kabul etsinsağol canım bu arada akşamüstü 9.gün idrarda pozitifi gördüm yarın kanda netleşecek tabiiaynı yerde tedavi gördüğümüz için olumlu olman açısından yazıyorum , inşallah canı gönülden diliyorum bu sefer yüzün gülsün doldursun yüce Mevla seninde kucağını
Allah razı olsun aminn inş Rabbim dualarını dualarımı kabul etsin inşMerhaba arkadaşlar hamile arkadaşlarıma sağ salim.kucagina almasını ,transferi olanında sonuç bekliyenlerinde inşallah pozitif sonuç almasını ,tedavi olanlara inşallah herşey yolunda gider hepiniz dualarimdasiniz.
Arkadaşım Rabbim hayırlısını nasip etain inş ol desin olsunKizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam etdedi...
Ay bu beklemeler bitsede kavussak yavrularimizaAdetin 19. Gunu oluyor canim. Ama kesin tarihi 29 unda verir
Hayırli olsun transferin benimde tek embriyoydu canim içini ferah tut inşallah bu olacak demekki bu klamıs annesine. Rabbim kucağinada almayi nasip etsinKizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam etdedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?