2016 Aralik tup bebek

Yok cnm okdr kasma kendini günler geçmez bana doktorum günlük hayatına dön işe bile gidebilirsin dedi tabi okdr rahat olamıyorum zor süreçten geçiyoruz :) zaten bende bi cimcime bi kız var bırakmaz yatayım:) ağır kaldırma ani hareket etme Allah'ın izini ile bşy olmaz :)

Bende bugün transfer oldum.31 aralıkta ikimizde müjdeli haberi alırız inş canım :)
Amin canim insaallah.. Seninde mi 5. Gun embriyosu bi de hangi merkezde tedavin. Birde bisey daha sorcam. 5. Gun embriyosu icin 10. Gun test diye biliyordum bana neden 9. Gun dediler 10. Gun pazara denk gelio ve 1 ocak o yuzden olabilir mi acaba...

Canım aynen dediğin gibi 50 lira olanlari bile bi Ton paraya veriyorlar bize ama dr diyince boynumuz kıldan ince sonra keşke dememek için yapıyoruz o serumdan çok bi umudum yok ama bu defa içim kıpır kıpır çok umutluyum inşallah umudumuz boşa çıkmaz hiçbirimizin histeroskopi bende yaptım rahimde daralma vardı genişletildi hayatım boyunca cekmedigim ağrı ve acılari çektim rabbim mükafatını verir inşallah bizde sorun eşim azosperm senin transferin yapılmıştı dimi yoksa yalnış mi hatırlıyorum

Canim cok normal.. Benimde ilk tedavilerimde 15-17 yumurtam olurken simdi 6-7 tane ... Ozamanki yasim 29-30 suanki yasim 37... Yas gectıkçe yumurta rezerven düşüyor ne yazıkki...

İnş canım istesemde yatamıyorum sıkıntı geliyo.oturuyorum tv izliyorum eşim sağolsun servis yapıyo bana :)

Amin canim insaallah.. Seninde mi 5. Gun embriyosu bi de hangi merkezde tedavin. Birde bisey daha sorcam. 5. Gun embriyosu icin 10. Gun test diye biliyordum bana neden 9. Gun dediler 10. Gun pazara denk gelio ve 1 ocak o yuzden olabilir mi acaba...

Benimde 5 gün 5 aa kalitede canım.şişli memorialdeyim.belki tatil olur diye öyle demişlerdir.10 beklemektense 9 gün beklemek daha iyi :)
Sen yatıyomusun hep.ben yatamıyorum daralıyorum :)

Benimde 5 gün 5 aa kalitede canım.şişli memorialdeyim.belki tatil olur diye öyle demişlerdir.10 beklemektense 9 gün beklemek daha iyi :)
Sen yatıyomusun hep.ben yatamıyorum daralıyorum :)
Yok canim surekli yatmiyorum. Arada uzaniyorum. Ama ayaktayim yani. Normalde huzli huzli yuruyen biriyim kistur kostur gezerim sadece ona dikkat ediyirum, dahaagir yuruyorum o kadar. Evimi bugun sabahtan guzelce silip supurmustum zaten is guc de yapmam 9 gun aradaesim supurur yeter..

bende dün süpürdüm sildim toz aldım.uzun bi süre idare etsin artık :)
Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.tuttumu tutmadımı yada şuan napıyo acaba diye meraktan ölüyorum :)

Allah umutlarını umutlarımızı boşa çıkarmasın inş

bende dün süpürdüm sildim toz aldım.uzun bi süre idare etsin artık :)
Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.tuttumu tutmadımı yada şuan napıyo acaba diye meraktan ölüyorum :)
Aynen bende oyleyim canim. Her ne kadar dusunmeneye calissamda olmuyo, hep aklimda kuzucum...

Tweeetyy cok sevindim canim ins kat kat yukselir degerlerin bebisin tutunur annesine simdi boyle seylere kafani takma tadini cikar ablam asilama oldugunda 11. Gunde 20.68 di degerin cok normal bence sen keyfini cikar bizlerede dua etmeyi unutma

göbek durumlarınız nasıl hanımlar şişlik varmı? Bende hem şişlik hem acayip bi ağırlık var sanki 7-8 aylık hamile gibi bi ağırlık var üzerimde hareket ederken,yatakta sağa sola dönerken zor hareket ediyorum.Ağrı arada giren sancılar eğer kesin tutarsa bu şekilde ilerlemez umarım hamilelik. Ben kızımda normal yoldan hamile kalıp normal doğumla dünyaya getirdim ve 9 ay boyunca işe gidip geldim hamile olduğumu unutuyordum çoğu zaman bi tek göbüş şişti.Şimdi böyle olunca ister istemez geriliyorum

Doktorum opu gunu progrstan igne ve coraspin yazmisti sadece onlara devam et dedi. Ben onceki 3 denememde de dunyanin ignesini jelini bantini kullanmistim. Transferden sonra gobekten igne vaginal jel ve gobek banti kullanmayan var mi?

Can'ım ona gebelik asisi diyorlar yuzde 10 artıyormuş pozitif ihtimali bence deger hele üçüncü deneme de hic birseyi atlamamak lazım doktoruna güven cnm :)

Evet cnm bende ona şükrediyorum ya gec karar verseydik ikinciye diyirum iki sene olmadı cunku hep 4-5 yas arası olsun istiyirdum bakalım Rabb'im hepimizin gönlüne gire versin:)

Amiiiin cnm tüm cabamız bu Rabb'im onlara yoldaş olacak kardeşler nasip etsin Masallah akıllı bidiklae Yaa :)

Yalnız dikkat Ettinizmi benimde kızım 4 yaşına gitçek çocuklarımız hep aynı yaşlarda :)
Hahaha evet cnm dikkatimi cekti benim de demek ki 4 yasinda ikinci evlat hasreti tak ediyir artık :)
Can'ım ayni sey basıma geldi 9 yumurtam oldu 6 tane dollendi 3. Gun hepsi iyiydi 5. Gun yavaşladılar 6. Gun bekledi nerdeyse transfer iptal edilecekti fkt bir tane bebisim sürdürdü gelişimi ve donduruldu :) üzülme ins o birtane yeterli istediğimiz sey icin :) hadi bakalim cnm gözün aydın çarçabuk geçsin 9 gun :) bana bant ve göbekten igne vermedi Dr . (Gunde br defa progestan igne bir defa jel inofolic previte coraspirin estrofem var ilaçlarım 6 tane )

Bende bugün transfer oldum.31 aralıkta ikimizde müjdeli haberi alırız inş canım :)
Hadi hayırlı olsun cnm 9 ay seninle olsun yavrun :) guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…