- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Yok cnm okdr kasma kendini günler geçmez bana doktorum günlük hayatına dön işe bile gidebilirsin dedi tabi okdr rahat olamıyorum zor süreçten geçiyoruz :) zaten bende bi cimcime bi kız var bırakmaz yatayım:) ağır kaldırma ani hareket etme Allah'ın izini ile bşy olmaz :)Ay canım ne hallere giriyorum biri görse ağır bi ameliyat geçirdim sanar :) kalkarken iki saatte kalkıyorum yürürken parmak uçlarımda yavaşça yürüyorum :)
Nazlı bebekler için düştüğümüz hallere bak :)
Insallah hepimizinkiler tutunur emeklerimiz boşa gitmez canımCanim bn serum deil de gebelik asisi duydum 600 ya da 900 lira mi neydii
Insallah tutunur seninkiler de anneciginee
Amin canim insaallah.. Seninde mi 5. Gun embriyosu bi de hangi merkezde tedavin. Birde bisey daha sorcam. 5. Gun embriyosu icin 10. Gun test diye biliyordum bana neden 9. Gun dediler 10. Gun pazara denk gelio ve 1 ocak o yuzden olabilir mi acaba...Bende bugün transfer oldum.31 aralıkta ikimizde müjdeli haberi alırız inş canım :)
Canım aynen dediğin gibi 50 lira olanlari bile bi Ton paraya veriyorlar bize ama dr diyince boynumuz kıldan ince sonra keşke dememek için yapıyoruz o serumdan çok bi umudum yok ama bu defa içim kıpır kıpır çok umutluyum inşallah umudumuz boşa çıkmaz hiçbirimizin histeroskopi bende yaptım rahimde daralma vardı genişletildi hayatım boyunca cekmedigim ağrı ve acılari çektim rabbim mükafatını verir inşallah bizde sorun eşim azosperm senin transferin yapılmıştı dimi yoksa yalnış mi hatırlıyorumArkadşım karışmak gibi olmasın ben o testi yaptıran çok kişi tanıdım hatta benim kayınpederim emekli embriolog onada sordum oda kesin bir tedavi takviyesi değil kendi dr sorduğumda deneme aşamasında oyüzden 50 tl serumu çoğu merkez bir dünya paraya yapıyor gerek yok benim dediğim serum bağışıklık sistemini çökertiyor embrio rahime girdiği anda dış etken diye atmıyor benimde 3 denemem benim bilinen sorunum yok eş kaynaklı ama tutunma hiç olmadı dr bana histeroskopi yaptı temiz çıktı rahime çizik attı bakalım inşş Rabbim ol der olur bazen herşey bahane yeterki nasip olsun çok umutlanma diye yazdım bu benim içinde geçerli
:)) evet canim ya benimde dikkatimi cektiYalnız dikkat Ettinizmi benimde kızım 4 yaşına gitçek çocuklarımız hep aynı yaşlarda :)
Canim cok normal.. Benimde ilk tedavilerimde 15-17 yumurtam olurken simdi 6-7 tane ... Ozamanki yasim 29-30 suanki yasim 37... Yas gectıkçe yumurta rezerven düşüyor ne yazıkki...Amin canım .Ya birde benim 2013 yılında yumurta toplandı 8det toplanmış bu yılki tedavimde beş yumurta oluştu .Doktora sordum.neden az normal diyor sizce normal mı? Çok az degilmi birde benim gibi 33yadinda olupta kaç yumurtası oluştu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Yok cnm okdr kasma kendini günler geçmez bana doktorum günlük hayatına dön işe bile gidebilirsin dedi tabi okdr rahat olamıyorum zor süreçten geçiyoruz :) zaten bende bi cimcime bi kız var bırakmaz yatayım:) ağır kaldırma ani hareket etme Allah'ın izini ile bşy olmaz :)
Amin canim insaallah.. Seninde mi 5. Gun embriyosu bi de hangi merkezde tedavin. Birde bisey daha sorcam. 5. Gun embriyosu icin 10. Gun test diye biliyordum bana neden 9. Gun dediler 10. Gun pazara denk gelio ve 1 ocak o yuzden olabilir mi acaba...
Yok canim surekli yatmiyorum. Arada uzaniyorum. Ama ayaktayim yani. Normalde huzli huzli yuruyen biriyim kistur kostur gezerim sadece ona dikkat ediyirum, dahaagir yuruyorum o kadar. Evimi bugun sabahtan guzelce silip supurmustum zaten is guc de yapmam 9 gun aradaesim supurur yeter..Benimde 5 gün 5 aa kalitede canım.şişli memorialdeyim.belki tatil olur diye öyle demişlerdir.10 beklemektense 9 gün beklemek daha iyi :)
Sen yatıyomusun hep.ben yatamıyorum daralıyorum :)
Yok canim surekli yatmiyorum. Arada uzaniyorum. Ama ayaktayim yani. Normalde huzli huzli yuruyen biriyim kistur kostur gezerim sadece ona dikkat ediyirum, dahaagir yuruyorum o kadar. Evimi bugun sabahtan guzelce silip supurmustum zaten is guc de yapmam 9 gun aradaesim supurur yeter..
Allah umutlarını umutlarımızı boşa çıkarmasın inşCanım aynen dediğin gibi 50 lira olanlari bile bi Ton paraya veriyorlar bize ama dr diyince boynumuz kıldan ince sonra keşke dememek için yapıyoruz o serumdan çok bi umudum yok ama bu defa içim kıpır kıpır çok umutluyum inşallah umudumuz boşa çıkmaz hiçbirimizin histeroskopi bende yaptım rahimde daralma vardı genişletildi hayatım boyunca cekmedigim ağrı ve acılari çektim rabbim mükafatını verir inşallah bizde sorun eşim azosperm senin transferin yapılmıştı dimi yoksa yalnış mi hatırlıyorum
Aynen bende oyleyim canim. Her ne kadar dusunmeneye calissamda olmuyo, hep aklimda kuzucum...bende dün süpürdüm sildim toz aldım.uzun bi süre idare etsin artık :)
Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.tuttumu tutmadımı yada şuan napıyo acaba diye meraktan ölüyorum :)
Yapacak bise yok Allah sabredenle sizleri takip ediyorum zaman geciyor. Guzel haberlerinizi bekliyorum dort gozlecanım tedavin ertelendi sadece vardır bunda da bir hayır lütfen kendini üzme..benimde proegt. dan dolayı 1 ay ertlenenmişti...günler çabuk geçip gidiyor
Can'ım ona gebelik asisi diyorlar yuzde 10 artıyormuş pozitif ihtimali bence deger hele üçüncü deneme de hic birseyi atlamamak lazım doktoruna güven cnm :)Kızlar dün dr randevum vardı konuştuk haftaya gidecem kontrol için gün verecek birde benim 3.deneme olduğu için riske atmiyacam tutunmayi kolaylaştırmak için serum var ondan koyacam dedi süt gibi beyaz ama 600 lira fiyatı var dedi Size hiç önerdi mi drunuz birde embriyonun yarısı senin yarısı kocanın ve vücut bunu yabancı olarak görüp atabilir dedi bu serum bunu engeller dedi acaba sırf para için mi yoksa gerçekten etkisi var mı bilemedimama mecbur 600 değil 1600 desede verecez o parayı 3.deneme riske atamam
Evet cnm bende ona şükrediyorum ya gec karar verseydik ikinciye diyirum iki sene olmadı cunku hep 4-5 yas arası olsun istiyirdum bakalım Rabb'im hepimizin gönlüne gire versin:)ayyy senin yavru daha ufakmış ne güzel yaş aralıkları az olacak o zaman ideal 4-5 yaş.Ben çok açtım arayı 6-7 sene hiç düşünmedim zaten ,2 yıldır denemeylede olmayınca sonuç iğneler,ilaçlar .Bu serüvende en çok kızıma mutlu haberi vericem anı hayal edip teselli buldum hep
Amiiiin cnm tüm cabamız bu Rabb'im onlara yoldaş olacak kardeşler nasip etsin Masallah akıllı bidiklae Yaa :)Ay canım benimde 4 yasinda kizim var 11 sene sonra kucagima aldim onca tedavi gordum hic biri tutmadi sonra mevlan kendiliginden verdi ama ikinciyi 3 senedir istiyoruz olmuyor.. Senin oglun gibi benim kizimda 8-9 aydir hergun dua ediyor.. Allah baba niye kardes vermiyor diye soyleniyor bizde artik 3 asilamadan sonra tup bebege gectik.. Bakalim yumurtalari toplamalarina gunler kaldi insaallah..
Rabbim kucuk meleklerimize hayirli kardesler nasip eder insaallah..
Hahaha evet cnm dikkatimi cekti benim de demek ki 4 yasinda ikinci evlat hasreti tak ediyir artık :)Yalnız dikkat Ettinizmi benimde kızım 4 yaşına gitçek çocuklarımız hep aynı yaşlarda :)
Can'ım ayni sey basıma geldi 9 yumurtam oldu 6 tane dollendi 3. Gun hepsi iyiydi 5. Gun yavaşladılar 6. Gun bekledi nerdeyse transfer iptal edilecekti fkt bir tane bebisim sürdürdü gelişimi ve donduruldu :) üzülme ins o birtane yeterli istediğimiz sey icin :) hadi bakalim cnm gözün aydın çarçabuk geçsin 9 gun :) bana bant ve göbekten igne vermedi Dr . (Gunde br defa progestan igne bir defa jel inofolic previte coraspirin estrofem var ilaçlarım 6 tane )Kizlar ben geldim transferden. 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Gune kadar buyumeyi surdurmys digerleri buyumemis. Geride embriyomuz kalmadi. Ama doktorum embriyonun kalitesi guzel senden cok umutluyum dedi veee 9 gun sonra test gununu verdi. 31 aralik cumartesi test gunumuz. Simdi kuzucumla evde uzaniyoruz.... Bu arada gobekten igne, jel, gobek banti vs hic ilac yazmadi. Sadece opu gunu baslanilan coraspin ve progestan igneye devam etdedi...
Hadi hayırlı olsun cnm 9 ay seninle olsun yavrun :) guzel haberlerini bekliyoruzBende bugün transfer oldum.31 aralıkta ikimizde müjdeli haberi alırız inş canım :)
canım heyecan yapma inş herşey güzel olacak ben salavatları hiç kesmedim transferde bolca salavat çek o an bileHeyecanla transferi bekliyorum uyku yok düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?